HomeUrbanitiesLive stages​Mario Biondi, ο αγαπημένος μας Ιταλός καλλιτέχνης...

​Mario Biondi, ο αγαπημένος μας Ιταλός καλλιτέχνης έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Mario Biondi, ο 51χρονος Ιταλός καλλιτέχνης έρχεται στη Θεσσαλονίκη! Ο καθόλου άδικα χαρακτηρισμένος ως ο νέος Barry White θα μας ταξιδέψει με τη σαγηνευτική, βελούδινη φωνή του στους δρόμους της Soul, Jazz, Rhythm n Blues, Funk σε μία μαγική βραδιά που κανένας λάτρης της μουσικής δε πρέπει και δε θέλει να χάσει. Το ελληνικό κοινό τον ξεχώρισε για τις επιτυχίες του This Is What You Are και Love is a Temple από το 2006 και το 2015 αντίστοιχα. Κάθε ραδιόφωνο, κάθε σαλόνι, κάθε στέκι της πόλης, μεταδίδουν τα τραγούδια του είτε στις πρώτες εκτελέσεις τους είτε «πειραγμένα» σε πιο χορευτικούς ρυθμούς όπως για παράδειγμα η Dim's Hipster Jazz version στο This is what You Are που προαναφέραμε.

Συγκεκριμένα, αυτή η μουσική συνάντηση του Biondi με τον Dimitri From Paris, ήταν μία από τις κορυφαίες στιγμές στη πορεία του Ιταλού μπάσου ερμηνευτή καθώς τον σύστησε και στο κοινό της soulful house σκηνής παγκοσμίως. Στις ζωντανές εμφανίσεις του διακρίνουμε πλούσιες ενορχηστρώσεις και συνδυασμό του παλιού ήχου με σύγχρονα μέσα με απόλυτο σεβασμό για ένα άρτιο αποτέλεσμα που δεν θα αφήνουν κανέναν παραπονεμένο.

Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνει και το κοινό που ανταπέδωσε την αγάπη του στην πιο πρόσφατη εμφάνιση του Biondi στη χώρα μας, συγκεκριμένα στο Ηρώδειο το 2019. Ο τελευταίος του δίσκος με τίτλο «Romantic κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 και περιλαμβάνει 12 κομμάτια, ανάμεσα σε αυτά , διασκευές από τραγούδια των Marvin Gaye, Lou Rawls, Perry Como.

Με το βλέμμα και κυρίως τα αυτιά στραμμένα στο βράδυ της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, ανυπομονούμε να χορτάσουμε τη μοναδική χροιά του Mario Biondi στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και να βιώσουμε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...