HomeUrbanitiesLive stagesLaurine_Slow Life & Pekkuliar_Kommuna προσγειώνονται στον κήπο...

Laurine_Slow Life & Pekkuliar_Kommuna προσγειώνονται στον κήπο του WE

H κολεκτίβα prism o πολυχώρος We και το kapani project ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια γεμάτη μουσική εμπειρία της σύγχρονης house μουσικής και μας καλούν στο κήπο του We για να γίνουμε κομμάτι τoυς.


Prism kapani project και we παρουσιάζουν την Laurine, για πρώτη φορά στη Ελλάδα. μία από τις πλέον αινιγματικές φυσιογνωμίες της ηλεκτρονικής μουσικής, εμφανίζεται στο κήπο του We , το Σαββατο 13 Απριλίου.


Line up:
►Laurine

►Pekkuliar

►DEYAN DIMITROV

PRISM

WE
3ης Σεπτεμβρίου 3

Περιοχή ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη

Ώρα έναρξης: 17:00100 εισιτηρια των 5.00 ευρώ.

7.00 ευρώ στην είσοδο.


Σημεία προπώλησης :

We 3ης Σεπτεμβρίου

Underground Δημητρίου Γούναρη 20

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/321370525189463/?active_tab=about

Laurine

Η αγάπη της Laurine για τον house ήχο πηγαίνει βαθιά πίσω στο νεανικό της παρελθόν , όταν η Αμερικάνικη House και η Techno είχαν εισβάλει στην Ευρωπαική Club σκηνή φέρνοντας μια νέα underground κουλτούρα η οποία τη γοήτευσε και την ενέπνευσε να ανακαλύψει τις δυνατότητες μιας νέας ζωής ως DJ.

Ξεκινώντας με ένα παλιό μείκτη και 2 pick up η Laurine έγινε γρήγορα γνωστή στα τοπικά δισκάδικα ανακαλύπτοντας τη μουσική και συλλέγοντας τους πρώτους της δίσκους χωρίς τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του internet που δεν υπήρχε τότε, αλλά με το ακουστικό της ένστικτο.

Φεύγοντας από την Ιταλία για την πόλη της Βαρκελώνης η Laurine ξεκίνησε να αποκτά εμπειρία ως warm up DJ και μαθαίνει πως να χτίζει ένα party από την αρχή. 'Επειτα μετακομίζει στο Λονδίνο όπου συναντά τον DJ Tree ο οποίος τη μύησε στη κουλτούρα του digging, στο πως να ανακαλύπτει κάτι καινοτόμο σε παλιούς δίσκους και να αντιλαμβάνεται το σπάνιο μουσικό υλικό, ολοκληρώνοντας έτσι τη φιλοσοφία της ως DJ.

Η μεγαλύτερη και ίσως η σημαντικότερη αλλαγή πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, όπου η Laurine συναντά τον Cecilio και τον S.Moreira βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μια συλλογικής ομάδας με ποιοτικό μουσικό background, όπου έγινε πραγματικότητα όταν διοργάνωσαν το πρώτο τους event ως Slow Life με μεγάλη επιτυχία στο περίφημο Club de Visionaere.

Έκτοτε η Slow Life έγινε το κύριο μέσω έκφρασης της μουσικής τους αντίληψης, μέσα από διάφορα showcase σε clubs του Βερολίνου όπως το Club de Visionaere και το Hoppetosse αλλά και σε αρκετές ακόμα χώρες.

Μη σταματώντας εκεί η Slow Life θα πάρει σάρκα και οστά και ως δισκογραφική εταιρία που θα καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά label του σύγχρονου house ηλεκτρονικού ήχου.


Delta Pekkuliar

Ο Pekkuliar, όπως μας προδιαθέτει και το ψευδώνυμό του, είναι ένας απρόβλεπτος jockey με ιδιόμορφο στυλ που δεν χαρακτηρίζεται από ένα συγκεκριμένο ήχο.

Γέννημα θρέμα Θεσσαλονίκης , μετακόμισε στο Λονδίνο όπου έζησε σχεδόν μια 10ετία πριν εγκατασταθεί στη Βαρκελώνη όπου ζει σήμερα. Επηρεασμένος όλα αυτά τα χρόνια από πολλά μουσικά κινήματα και DJs διαμόρφωσε την προσωπική του μουσική αντίληψη χτίζοντας παράλληλα μια μεγάλη συλλογή δίσκων από House, Techno, Breaks και οτιδήποτε…peculiar.

Είναι ο συνιδιοκτήτης της Kommuna, ενός project που εδρεύει στη Βαρκελώνη και διοργανώνει events εδώ και 4 χρόνια ενώ λειτουργεί και ως δισκογραφική εταιρεία. Εχει φιλοξενήσει ονόματα θρύλους της σκηνής όπως οι XDB, Vera, S-Max και Future Beat Alliance αλλά και κορυφαίους νέους jockeys όπως οι Andrew James Gustav, Laurine, Nicola Kazimir, Z@p και Domenico Rosa.

Με gigs σε κορυφαία location της Ευρώπης όπως τα Closer, Warehouse, Lion & Lamb, Apolo και με residencies στο RED58 έχει κερδίσει εμπειριές παίζοντας απέναντι στους πιο απαιτητικούς clubbers


Links

Facebook: https://www.facebook.com/Laurine

Youtube: https://youtu.be/9_yxok3wbfg

Soundcloud: https://soundcloud.com/laurine_sl

RA: https://www.residentadvisor.net/dj/laurineArtwork : Apostolos StephanisΧορηγοί Επικοινωνίας

vice greece

biscotto.gr

Beater.gr

Exostis – Free Press

Pezordromio Magazine-Free Press

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...