HomeΘέματαOscar Rico from Alicante*

Oscar Rico from Alicante*

Δεν θα διστάσω, η αρχισυντάκτρια μου θα λάβει σύντομα επιστολή παραίτησης γιατί την είδε στρατευμένη τέχνη και ντριν ντρουν τα τηλέφωνα στη Σαγκάη μέσα στη νύχτα που ο κόσμος κοιμάται και εγώ απασχολούμαι, ‘Ρίτα γράψε κάτι για την πυρηνική σχάση του κυττάρου μετά την εισβολή του σπερματοζωαρίου στα ένζυμα του φάρυγγα μόλις τρυπήσει το προφυλακτικό.’
Δεν κάνει σεξ έτσι ο κόσμος, κούκλα μου. Έγινες μάνα και ξέχασες.
Μάνα είναι μόνο μια. Αυτός είναι για παράδειγμα και ο μοναδικός λόγος για να μην χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, για να γίνουμε μάνες. Και επειδή λεφτά για να ταΐζουμε μούλικα δεν υπάρχουν, καλύτερα να τα χώνω στον περιπτερά τεκνό μήπως και πιάσει κάποια στιγμή το σεξουαλικό ινουέντο 22 κούτες κόντομς την ημέρα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που χαρακτηρίζεσαι ως μανούλα σε κάθε λογής ακροβατική αθλοπαιδιά, ντύνουμε το αγοράκι/αγοράκια/στραπ ον/ντίλντο/κατσίκα/πεταλίδα ζεστά και πάμε για το χρυσό. Είπα κατσίκα και θυμήθηκα την αδερφή μου, όταν κάποτε τις ανακοίνωσαν ότι οι αγελάδες πάσχουν από μια μορφή έιτζ.
‘Πάει και το σεξ με τα ζώα, κρίμα και συνδύαζα το άνιμαλ πριντ με τον οργασμό που αυτό το γουρούνι, ο Αντώνης, αδυνατεί να μου δώσει.’
Ήμουν μικρή και αθώα τότε και δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε, και τα γουρούνια ζώα δεν είναι, αναρωτήθηκα, άσε που συγκλονίστηκα για την ποιότητα του νουνού και την ανεργία που θα έπληττε την μικρή Ολλανδέζα. Μετά γνώρισα τους Ολλανδούς και ξέχασα το γάλα, με την στενή έννοια του όρου. Αυτό σημαίνει ότι στη ζωή μου είχα την τύχη να χρησιμοποιήσω όλα τα μεγέθη προφυλακτικά durex, από έξτρα λαρτζ μέχρι εξ εξ σμολ στην πτωχή πλην τίμια Κίνα. Πόσο χαζή είμαι, να μην το έχω βάλει αυτό στο βιογραφικό, σίγουρα κάπου θα ψάχνουν για πατρόν κοπτοραπτούδες πασιονάριες σεξ μετά λάτεξ.
Και επειδή δεν είμαι μόνο καλό κορίτσι, αλλά και έντεχνη αιθέρια ύπαρξη, με τον Γκροσδάνη να με πιέζει κάθε Πέμπτη να συγγράψω κατιτίς ποιοτικό για το σινεμά, θα αναφέρω απλώς ότι ενώ τα βραβεία Όσκαρ δόθηκαν Κυριακή βράδυ στο Κόντακ Θίατερ, εγώ πήρα τα 5 δικά μου από τον Όσκαρ από το Αλικάντε, Κυριακή πρωί στη Σαγκάη. Αυτό, πέρα από το ότι με κάνει πολυνίκη του θεσμού, με καθιστά και κουλτουριάρα γιατί πλέον γνωρίζω ότι κάθε αγαλματίδιο είναι ακριβώς 23 ευθυτενή εκατοστά.
Ευχαριστώ την Ακαδημία και τη φιλενάδα Πάτυ, γιατί χωρίς τη συμβολή της θα είχα πάρει μόνο τα 3. Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και την durex ως μέγα χορηγό στο δύσκολο αυτό εγχείρημα. Ή εγχείρηση, πες το όπως θες.
Ήξερες εσύ, φιλενάδα, ότι η πεταλίδα έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο? 50 εκατοστά, να μην σώσω να δω τον Όσκαρ στο κόκκινο χαλί/βελέντζα/καναπέ/μάρμαρο/ταβάνι/σομιέ ξανά. Πριν πάω για τα μπάνια μου φέτος -αποκλειστικά σε βραχώδη παραλία- θα πεταχτώ Κένυα για να δω τι βγάζει εκεί η durex στο περίπτερο.
*Σημ: άλλως, ο νόστιμος Όσκαρ

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...