HomeΘέματαΑποτρίχωση

Αποτρίχωση

Είμαι σε καλό δρόμο και ανησυχία δεν έχω. Αποτριχωμένη και περιμένω τον πρίγκιπα. Να είναι καλά η Λενιώ η Φουρέιρα και το μπόλυγουντ άσμα ‘πιο τριχωτή πεθαίνεις’ που έχει βίντεοκλιπ διδαχή περί αποτρίχωσης αιδοίου με σπόνσορα το ρετσίνι Ναίρ και μπόνους Ινδοαλβανομεξικανό πρίγκιπα και καραφλή κακιά αντροχωρίστρα από τη γνωστή κάστα της αδερφής Καραμαζόφ με καριέρα στην Αθήνα. Ένα είναι σίγουρο, το Λενιώ διαβάζει το Μέντισιν Ιλουστρέιτιντ, με το που έμαθε για το επαπειλούμενο μέλλον της ψείρας Σούζι από μπραζίλιαν, θέλησε να στηρίξει τον επιστημονικό κόσμο με ένα κοινωνικό μήνυμα ολοκληρωτικού αφανισμού της Σούζι τραγουδώντας για το θάνατο από έρωτα με άπλυτους μετανάστες από Ασία. Δύο τινά μου έρχονται στο μυαλό: ή λυσσάει για τα σχιστομάτικα αγόρια μου που μυξοκλαίνε μόνα στη Σαγκάη ή ζήλεψε την Παπαρίζου που καταπολέμησε την ανορεξία με 200 επιπλέον κιλά, 50 αυτή και 150 ο Τόνι στο ράφι.
Δεν την άντεξα την Κινέζα Μπιν και πετάχτηκα στην Αθήνα, την τάιζα τη ρουφιάνα νιόκι με παρμεζάνα και προσέκο και μου έλεγε τα δικά της περί ασιατικής κουζίνας με νουντλς και σάλτσα ρύζι, της άστραψα μια σφαλιάρα και ήρθα πατρίδα να φάω πιτόγυρο. Όλα καλά και ωραία, φαί στο Ελλάδα έχει ακόμα, άντρες δεν έχει. Τον πρίγκιπα 5 μέρες στημένη στο γυράδικο τον περιμένω, τουλάχιστον όσο δεν έρχεται να τσιμπάω κατιτίς, στη 17 πετάω Σαγκάη, θα ξαναδώ φαί σε κανα χρόνο, για σεξ ούτε λόγος, με τα κινεζάκια μου παίζω αποκλειστικά τέτρις δωματίου, η χαρά του πτυσσόμενου σε λέω.
Έχεις δίκιο, είμαι λίγο κομμένη, με λες και κίτρινη δια το αυτονόητο. Έχω φάει σε 5 μέρες 170 ευρώ και δεν ξέρω πού, προφυλακτικά δεν πήρα, λιπαντικό δεν πήρα, τσιγάρα δεν καπνίζω, ποτά ήπια 2, ταξί δεν πήρα, δεν παίρνω όρκο και για τον οδηγό του, στης μάνας μου μένω, τηλέφωνο δεν έχω, σαν πουλάκι τσίμπησα, που σκατά έφυγαν τα ευρώ κακούργα φουχτελική υποτίμηση? Γι’ αυτό θα γυρίσω Κίνα για να χαϊδευτώ με το αγαπημένο μου γιουάν πάνω στα παπλώματα από χεζιό κινέζου μεταξοσκώληκα, ένα γιούρο 8,7 κομμουνιστές Μάο, τρως φαί, έστω και ρύζι. Τρελή ισοτιμία Στουρνάρα μου.
Αντιθέτως 22,5 ελληνικά εκατοστά, 6 σφηνοτουβλάκια τέτρις. Δεν τρως. Είπαμε, είσαι εσύ και ο μεταξοσκώληκας, εν προκειμένω πηδιέται κυριολεκτικά μονάχα η ισοτιμία. Μου απομένουν 2 εβδομάδες για να κάνω χάι σκορ στο 1χλμ [1.000 μ δια 22,5 εκ ίσον 44,4444].

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...