HomeΘέματαΡυζολούσιον 2012

Ρυζολούσιον 2012

Δεν θα προλάβω να φάω ένα τελευταίο μελομακάρονο της μαμάς, το τσουνάμι θα με βρει στις παραλίες της Σαϊγκόν να πίνω μοχίτο, ναι στο Βιετνάμ. Λυσσάχτε μαύρες σκύλες.
Τους τρεις τελευταίους μήνες του έτους έφαγα τόσο ρύζι όσο ο Μαο με τον Ανκλ Μπεν.
Έκανα έξι μήνες σχέση με ένα μαλάκα. Ευτυχώς, θα μπορούσαν να είναι δεκαέξι μαλάκες.
Έγραψα περί τα σαράντα κείμενα και τον Εξώστη και η αρχισυντάκτρια δεν γέννησε ακόμα, δεν πειράζει, υπάρχει και η καισαρική. Ή η λοβοτομή. Ή το μωρό της Ρόζμαρι.
Έκοψα το κάπνισμα. Το ξανάρχισα. Το ξανακοψα.  Το ξανάρχισα. Το ξανακοψα. Το ξανάρχισα. Το ξανακοψα. Το ξανάρχισα. Το ξανακοψα. Κοκ. Δώδεκα μήνες δεν είναι ποτέ αρκετοί για να κόψεις το κάπνισμα, ο Αρμαγεδδών όμως είναι.
Αντί να ψηφίσω, πήγα Μαδρίτη για σεξ. Δεν άντεχα άλλο γαμήσι στην Ελλάδα.
Γελάω όταν σκέφτομαι τον πρώην μου να λέει: ‘ Κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, η πρώην πρώην έφυγε Λονδίνο και η αμέσως πρώην, Σαγκάη! Τόσο αρχίδι είμαι? ‘
Ναι.
Τα γεγονότα που με συγκλόνισαν ήταν: α. οι φώτο των ιερόδουλων με hiv, β. οι συναισθηματικά άχρηστοι, κοινωνικά βολεψάκιδες και διαπροσωπικά υποκριτές ‘φίλοι’ μου, τα λεγόμενα κωλοελληνάκια, και γ. η αποκάλυψη ότι ζούσα ανάμεσα σε μια αμόρφωτη, φασίζουσα, θρησκόληπτα φανατική και μισαλλόδοξη εθνολογική μάζα ονόματι Έλληνες. Το τέλος είναι κοντά, ο Θεός σας επίσης και μιλάει με τον Αντώνη από το Οικονομικών.
Τελείωσα το δεύτερο μάστερ και ήρθα με υποτροφία στο πανεπιστήμιο της Σαγκάη. Σίγουρα έχω πρόβλημα, έρχεται το τσουνάμι και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σπουδάζω στο έβδομο πανεπιστήμιο της καριέρας μου χωρίς να έχω δύο ποστ ντοκ τουλάχιστον.
Επιτέλους έκανα κονσομασιόν. Στόχος μου, το μέγα βραβείο πορνοστάρ στην Κόλαση για νταμπλ πενετρέσιον σε καζάνι.
Μιλάω κινέζικα και κάνω σεξ με Κινέζους στα κινέζικα. Κάτι ήξεραν οι Μάγιας.
Τελευταίο στάτους μου στο φέισμπουκ θα είναι: Rita is now with Bruno de Quebus in HoChiMinh Airport toilets, Terminal 1. I loved you Angele. Rooster is a boring gay place for tacky faggots.
Διάβασα άπειρα αποφθέγματα λόγιων Ελλήνων του πνεύματος και χασμουρήθηκα με το πόσο έχουν ανάγκη τη Λάιφο και το γλείψιμο των παπαριών αναμεταξύ τους μέσω τουίτερ. 
Μάνο Λαμπράκη, είσαι σκέτη καύλα ακόμα και όταν με εκνευρίζεις.
Η Αθήνα είναι ένα βαρετό μπουρδέλο με μπόλικο δήθεν. Δεν είσαι χίπστερ, καρδιά μου. Άνεργος και άφραγκος βλάχος είσαι που τρέχεις σε ψόφια πάρτι. Που είσαι? Στο πάρτι ‘βάλε φούστα κλαρωτή και έλα για το τέλος του κόσμου με την Λάνα’?
Αν είσαι Σαλονικιός και γελάς με το άνωθεν, τράβα στο Γκουγκενχαιμ της πόλης να φας μια πίτσα Σάκης. Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις αν το τάξεις στην Παναγιά Ντέξιον.
Έκανα έξι μήνες πέρσοναλ τρέινινκ και θα αφήσω ένα υπέροχο πτώμα πίσω μου. Δυστυχώς θα το κάψει η λάβα και θα θυμώσει ο Άνθιμος που δεν θα βγάλει φράγκα από την ταφή.
Δεν άκουσα το λαστ κριστμας. Ειρωνεία?

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...