HomeΘέματαΤο κρέας εν γένει

Το κρέας εν γένει

Έπεται φασιστικό κείμενο, διαδώστε

Έχω λαλήσει από την έλλειψη πρωτεΐνης, φιλενάδες. Αν με ρωτήσετε τι μου λείπει στην Κίνα, εκτός από τα 500 μύρια της Μαργαρίτας, μου λείπουν και οι αγελάδες. Η αλήθεια είναι ότι χεσμένα τα έχω τα μύρια, προτιμώ μια αγελαδίτσα. Και μην φανταστείτε τίποτα σε πετ εξαντρικ, άνιμαλ πριντ ντίλντο ή μωβ λιλα πάουζε από αγροτόπιον της φίλης Χάιντι, γυρίστε το σε σπλάτερ εκδοχή, πχ αν με πήγαιναν εκδρομή στην Ινδία θα καταγραφόταν  η πρώτη ατομική πρόκληση αγελαδινής γενοκτονίας στα ινδουιστικά χρονικά από εποχής Βούδα. Πρώτα θα τις ρωτούσα για τον οργασμό τους γιατί είμαι κατά βάθος φιλομαθής σεξαχόλικ, μετά θα τις άρμεγα μέχρι θανάτου για λίγο φρόζεν γιαούρτι και στο τέλος θα έφτυνα κοκαλάκια τι μπόουν με υπόκρουση αργεντίνικο τάνγκο και αγκαλιά τη σούβλα για βουκολικό εσταντανέ με τη φιλενάδα Μις Ινδία. Σκατά, γέμισε σάλια το πληκτρολόγιο.
Πέρα από το τζατζίκι κοντοσούβλι με ελληνική ονομασία προέλευσης από Μουμπάι, μου λείπει και το γκρικ καμάκι, ζω κυριολεκτικά το θουκυδίδειο  άνευ μαλακίας και τον επιτάφιο συνάμα. Θα ήθελα για παράδειγμα να έχω παρέα τον Λοβέρδο για να αποκτήσουμε μαζί μια ρικκσυ τένοντα δεξιού καρπού από το τάκα τάκα, μια ρικκσυ στομάχου από όσα φάμε μαζί και μια ρικκσυ εγκεφαλικών κυττάρων από τις δηλώσεις Σφακιανάκη. Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ η ελληνική λίμπιντο, ο Αντώνης ανεβάζει βιντεάκια κλιν κατ μπόι νεξτ ντορ στο γιουτιουμπ με θέμα ‘ηελλαδαγυριζεισελιδαξαναμαναγιαχιλιοστηφοραμεσασεμιαεβδομαδακαιοντιρεκτορξεχασεναβαλειλιγοβυζικωλοναμαςπαρουνσοβαραστημπουρδελοχωρα’, το Πασοκ την είδε τελεμάρκετινκ μη κυβερνητική οργάνωση ΄στους πέντε μετανάστες μειώνετε την πιθανότητα να πάθετε χρυσή αυγή και ντεκαβλίτιδα’, ενώ η Κεφαλογιάννη ξεγοφιάζεται στα κρύα Λονδίνα να κάνει μπρέικ ντανς αντί για το καθιερωμένο πολ ντανς σε φαλλικό χασισόδεντρο σε μαγειρειό στα Ανώγεια. Το λέω πάντα και με γράφουν, αν είναι να κάνεις φλας μομπ, κάνε κλείσιμο με γκανγκ μπανγκ παρτού σε πάμπλικ βιού, με ένα μπάτζετ βγάζεις και συμμετοχή στο Hot d’Or στις Κάννες, και αυξάνεις εισροή τουριστών για ιντερρέισιαλ συνευρέσεις και μειώνεις τον ρατσισμό στους ομοφυλόφιλους πιγκουίνους στην Ανταρκτική. Με όλα αυτά μου έχει λείψει η Κατερίνα Μουτσάτσου και το τσουτσούνι τσίου, στα δύσκολα βολεύεσαι με ότι βρεις ονλάιν.
Υστερόγραφο: Άκουσα ότι αυτό το αγόρι, ο Σπηλιωτόπουλος ζήτησε από τον Παπαδάκη να μεσολαβήσει στον Κυριακού για να λέει τον καιρό στις ειδήσεις επειδή δεν θα έχει σύνταξη στα γεράματα. Θα πρότεινα ο Κυριακού να σκεφτεί κάτι πιο προσοδοφόρο αλλά έχε χάρη που έχει παντρευτεί ήδη τη Μαρή και δεύτερη μαρή να του λείπει, οπότε προτείνω να μεσολαβήσει στη Μακρυπούλια, που μόνο με αυτό το αγόρι δεν τα έχει φτιάξει, για να παρουσιάζουν σαν ερωτευμένα πρωτοσέλιδα το ‘ντάνσινκ δράμα κουίνς’  λίγο πριν τη συνταξιοδότηση.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...