HomeΘέματαΜε πληγώνει:

Με πληγώνει:

εκείνη η στιγμή που νιώθω ότι θα σωπάσω αντί να στηλιτεύσω το παράλογο στην Ελλάδα, απλά και μόνο επειδή φοβάμαι το κύμα συλλογικής ηθικής που αναπτύσσουν οι μάζες και πνίγομαι σε αυτή τη ματαιότητα εκφοράς σύγχρονου διαλόγου.
η ομοφοβική και θρησκόληπτη δημοσιογραφία του Αντ1 της Μαρής. Όταν σε λένε Μαρή όλη την ώρα, μόνο ομοφοβικιά μπορεί να καταντήσεις και να περιμένεις βραβεύσεις από τον Ιερώνυμο.
η πολύ μικρότερη συμμετοχή υπερήφανων ανθρώπων στο φεστιβάλ υπερηφάνειας της Αθήνας, ενώ την ίδια ώρα συλλαμβάνονταν από την αστυνομία κατόπιν μήνυσης από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο τρεις ηθοποιοί σε αθηναϊκό θέατρο για το ανέβασμα του Corpus Cristi, φαντάζομαι γιατί οι ηθοποιοί έκλεψαν τους ρόλους ομοφυλοφίλων από τις παπαδιές με τα ράσα.
ο Κασιδιάρης που είναι τόσο ημιμαθής και δεν γνωρίζει την γνωστή αρχαιοελληνική ρήση ‘γαμώ και δέρνω’.
πάλι ο Κασιδιάρης που προτίμησε να παίζει κρυφτό αντί να έρθει στο γκέι πράιντ να παίξει με τα άλλα παιδάκια κυνηγητό.
η Δράση. Και η αδράνεια του χασμουρητού.
ο ευτελισμός από τους κατοίκους της Παιανίας του άρθρου 299 του Ποινικού Κώδικα περί της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, γιατί οι σπουδές κτηνιατρικής και η καλή νεαρή ψυχή δεν μετατρέπει το άρθρο σε ‘χοιροκτονία δια καραμπίνας εν βρασμώ από απόσταση μετά δεκαλέπτου με καλή πρόθεση μέσω φέισμπουκ στάτους’. Σόρρυ κιόλας γιατρέ, δεν έφαγες λάχανο πασχαλίτσα με συνάχι.
το μπλουζάκι του μπάτσου του θύτη που ανέγραφε ‘άι αμ νοτ αντισόσιαλ, σοσάιτι ιζ άντι μι’. Καύλωσα ρε φίλε, πάρε το τηλέφωνο μου από την αρχισυνταξία.
ο Προμηθέας του Ρίντλει Σκοτ.
España, no te preocupes, ganaremos la Euro copa sin copa de euros. Eso. Πεσέτας και χαρτοπετσέτας.
τo καρντάσι Ψωμιάδης που είναι ο πραγματικός πατέρας του Κασιδιάρη, επώνυμο που βγαίνει από την σύμπτυξη του καρντάση-ψωμιάδη-ψωριάρη και άρα η ΧΑ είναι αδερφή της ΝΔ όπως και αδελφές Μπρόγιερ τριτοξάδελφες των αδελφών Καραμαζώφ που πηδάνε τις αδερφές Καρντάσιαν ακούγοντας σίστερς οφ μέρσι. Βρωμοαδερφές, γεμίσατε τον τόπο.

Άντρας της εβδομάδας: η Λιάνα Κανέλλη. Τι γελάς ρε?

Related stories

Στο κομμωτήριο του Ροσσόλυμου, τίποτα δεν είναι συνηθισμένο: Ένα σαλόνι με θέα την Αχειροποίητο

της Άννας Παπαστύλου Ο Σπύρος Ροσσόλυμος, ο ιδιοκτήτης του ομώνυμου...

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά η χαρτογράφηση των εστιατορίων που προσφέρουν γεύματα για vegan

Τη χαρτογράφηση των εστιατορίων που προσφέρουν χορτοφαγικά και αυστηρώς χορτοφαγικά γεύματα ξεκίνησε ο Σύλλογος Ελλήνων Χορτοφάγων (σ.σ. HellasVeg),...

EΡΕΥΝΑ: Τι θέλεις να αλλάξει στην πόλη άμεσα; Πες μας εδώ ανώνυμα

Εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2023, ένα πολύ...