HomeΘέματαΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕ ΣΙΚΟΥΕΛ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕ ΣΙΚΟΥΕΛ

Στις προηγούμενες εκλογές πήρα τα 3 με ένα κόμμα που ονόμασα Δημιουργία κόμμα Ξανά. Σε αυτές τις εκλογές πώς να ονομάσω την παράταξη? Δημιουργία κόμμα ξανάμανα? Τι λες? Επίσης πότε θα βγούμε για ποτό για να σου δείξω τι άντρες βγάζει ο Βόλος?
Η προεδράρα Θάνος Τζήμερος

Άντρα μου Βολιώτη πρόστυχε, βασικό σου μέλημα να μην είναι τόσο το όνομα, ψάξε λίγο αυτό με τα 3 και ανάλογα με τα συμπεράσματα μπορείς να κάνεις τσαχπινιές. Δηλαδή αν πήρες τα 3 επειδή είστε τρεις λαλούν και τρεις χορεύουν, πες το Χοροεσπερίδα, κόμμα, Ξανά.  Αν πήρες τα 3 επειδή τα ψηφοδέλτια ήταν τίγκα στην κρυφοαδερφή βορείων προαστίων aka πιπαδόρο Ηolmes σύμβουλος υπουργού, πες το Δημιουργία, κόμμα, στα τέσσερα και ίσως μπεις στη Βουλή με 4 για να πραγματοποιήσεις το θεάρεστο έργο σου. Αν και νομίζω ότι πήρες τα 3 σου επειδή πήρε 7 η Χρυσή Αυγή που έχει πιο μπουτς αγόρια και συ είσαι τσακνογκόμενος αν και φασίστας , οπότε δεν πείθεις. Δεν νομίζω να πάρεις κάτι παραπάνω τώρα με τα τρία του Μάνου, εκτός από τα σιγουράκι 3 του Γρηγόρη που έστειλες να επιθεωρήσει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για αδερφές και μετανάστες, εκτός αν ονομάσεις την παράταξη Πλατινένια Δημιουργία κόμμα ΦαΚ α Ντο Ρο,  ήτοι Golden Fuck, the Platinum Creation για να αφανίσεις το Golden Dawn που είναι τόσο αδερφίστικο και έγινε ταινία ως Breaking Dawn με τον Πάτινσον σε ρόλο βουρδούλακα που πηδούσε μια ανοργασμική μετανάστρια πάνω σε ένα τανκ, ναι, θινκ τανκ όχι τανκ τανκ. Για να σε καθησυχάσω, να σου πω μόνο πως και η ταινία έγινε επιτυχία σε δύο μέρη, όπως και οι ελληνικές εκλογές, άρα προβλέπω τρομακτική επιτυχία όποιο όνομα και αν διαλέξεις. Αγαπημένο μου πάντως είναι το απολύτως ταιριαστό Δημιουργείστε, κόμμα, Στον Κήπο, αφού και τρεις εκλογές να γίνουν, πάλι τα 3 θα πάρεις και θα μπορείς ελεύθερα να πίνεις τσάι στον κήπο με τη φιλενάδα ομοϊδεάτισσα Σάρα Πέη-λιν που έχει ένα θινκ τανκ που βράζει τσάι.
Και επειδή σε αγαπώ, θα σου δώσω πολιτική συμβουλή γιατί όλα τα ξέρω τα μελλούμενα. Στις εκλογές του Ιουλίου φρόντισε να προσεταιριστείς το ΚΟΕ που είναι η φιλοευρωπαϊκή κομμουνιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι τίποτα δευτεροκλασάτα χριστιανορθόδοξα κουμμούνια σαν τη Γ.Γ Λιάνα,  και να σιάξεις κυβέρνηση με τον Καρατζαφέρη που έμεινε μονάχος και θέλει να την πει στον Ανατολάκη ως υπουργός Αθλητισμού. Να πάρεις και τη Ντόρα που θα κληρονομήσει με διαθήκη μια συνταγή για ντολμαδάκια και τη ΝΔ μετά από το εγκεφαλικό του Αντωνίνου που τελικά ποτέ δεν κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός και η πλάκα στο Α’ θα αναγράφει απλά ‘Ακροβάτης της Άνοιξης’, και μην ξεχάσεις τον Παύλο Χαϊκάλη για υπουργό Πολιτισμού.
Άντρες [χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα] της εβδομάδας: οι άρρενες του ΛΑΟΣ, όλοι. Και όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι.  Επειδή τιμούν τα παντελόνια τους, Πρόεδρε.

Related stories

Ο Εξώστης ρωτά, οι συγγραφείς απαντούν | Σοφία Νικολαΐδου

Κάθε εβδομάδα ένας/μία συγγραφέας απαντά σε 15 ερωτήσεις.   Γιατί...

Οι ταινίες της εβδομάδας 20-26.06.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Επιτέλους μία ταινία πήρε τα μυαλά...

Δες όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Θάλασσας 2024

Το Φεστιβάλ Θάλασσας ανοίγει για άλλη μια χρονιά τις...

5+1 σειρές που βγάζουν μάτι, μέρος Θ

Αν έχουν βαλτώσει οι επιλογές σου, αν έχεις καιρό...