HomeΘέματαO ψόφος της Κυριακής

O ψόφος της Κυριακής

Κοντή γιορτή, συμπολίτες. Αυτό θα ήταν ένα σατυρικό κείμενο για τις επικείμενες εκλογές. Το δίχως άλλο, με αστειότητες και τσαχπινιές. Σκεφτόμουν να σας πω, καυλαντίζοντας πάντα, με αυτή την αστείρευτη ριτοσύνη μου, ποιόν θα ψήφιζα. Ότι θα ψήφιζα Δράση, για να ψηφίζατε Δράση με το στανιό και με τάμα δικό μου να σας κάτσω με άπειρη Δράση.
Αλλά δεν θα ψηφίσω.
Ούτε καν θα σας κάτσω.
Να εξηγούμαι καρντάσια. Δίχως να μου φταίει η Δράση και ο Στεφανούκος μου βεβαίως βεβαίως, εύχομαι να σκίσει και να κάνει αντάρα, δεν θα ψηφίσω, διότι λέιτλι δεν νιώθω πολίτης. Δεν θέλω να είμαι πολίτης, θα είμαι απλά μια γυναίκα.
Και συ θα είσαι πελάτης, εν γένει. 
Που θα μπορούσα να είμαι οροθετική εϊτζικιά πουτάνα εκτός από πουτάνα σκέτο, που είμαι με παλλαϊκή δημοσκόπηση.
Κατά τα λοιπά, εκπορνεύομαι στην Ελλάδα. Σε αυτό τον τόπο η μανούλα μας, δημοσιοϋπαλληλικά γαλουχημένη σοσιαλίστρια, πρεσβεύει ότι ο άντρας γαμεί και η γυναίκα σκίζεται, κρυφά από κατηχητικά σύνδρομα. Αναμφίβολα, αλλιώς δεν έχει φαν ατ ολ. Και ο γαμίκος μπαμπάκας μας, οπαδός ομάδας και της λαϊκής δεξιάς αναγιγνώσκει θεοκρατικά Συντάγματα και μεταλαμπαδεύει  πατριδογνωσία με τη νύφη ανέγγιχτη παρθένα όπως προστάζουν μπροστάρικα  κοινωνικά δικαιώματα του συνδικαλισμού και του συναθροίζεσθαι μετά Χριστού και παπαδαριού, για δικαίωμα στην προσωπικότητα και αξιοπρέπεια, ουδέν έτερο από το μέτωπο των αγώνων. Το πουέμπλο μας απλά αποδέχεται γυναίκες άλλοτε ως πολιτειακά νόμιμες νύφες και, κατά ναζιστική περίπτωση, ως ζώο που ονομάζεται τρύπα. Ο Αντώνης πάλι, κυνηγά τις κουκούλες που μπαίνουν στο πάνω κεφάλι, αντί να επιβάλλει το δίσκουφο στο καυλί του κάθε μαλάκα μπήχτη.
Είμαι φυλακή. Ας πούμε ότι κέρασα έιτζ τους επτακόσιους γαμιάδες μου, πρωτοσέλιδο ελληνικού δημοσιογραφικού πολιτισμού το χριστιανορθόδοξο έτος 2012. Τους 382 με πίπα και τους λοιπούς με ντομινατρίξ πισωκολλητό. Έκανα τα πάντα για να βγει η μούρη μου στο ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’, τα κατάφερα να πουν τα σεξουαλικώς πεινασμένα φασιστοειδή ‘Ρωσίδα πόρνη αλλοδαπή, πήγε χαράμι το παιδί’. Βρήκα πεζοδρόμιο και φαναρόσπιτο κενό νόμου, απολιτικό, α-πολιτειακό και απεργία στη βιομηχανία λάτεξ, προφυλακτικά γιόκ μπερντέ, ρε φάκερ γκρικ. Με ξέρουν όλοι πια, είμαι ασθενής με πρόσωπο και παιδούλα. Οι Έλληνες γαμούν καλά δίχως κουστούμι, γιατί τους γαμάνε καλά κουστουμάτοι, και δεν πεθαίνουν ποτέ, είναι του Λεωνίδα τέκνα, ετεροφυλόφιλα ομοφοβικά παιδάκια, κοίτα να δεις που κόλλησα κάτι τη γυναίκα μου, πεθαίνει η σκύλα, νο γουόριζ, θα πάρω νύφη αλλοδαπή Μ.Κ.Ο [μετά κρατικού ολοκαυτώματος].
Την Κυριακή δεν θα ψηφίσω γιατί η κοινωνία σας είναι πεθαμένη στα αχαμνά της, από καιρό και από ασθένεια βαριά που την λένε υποκρισία και είναι χειρότερη από όσα κουβαλά του ιού σας το αίμα. Του υιού σας τέλος πάντων.
Το τέλος, προ πάντων.
Άντρας της εβδομάδας: αυτός που γαμεί με προφυλακτικό. Πήγαινε με τσάρκα την Κυριακή και θα σε ψοφήσω πάνω στην κάλπη, γιού νόου χάου.
ΥΓ : Στεφανούκο, οι απανταχού πουτάνες σε αγαπάμε γι’ αυτό το ‘Πολίτης όχι πελάτης’.

Related stories

10 λόγοι για να είμαστε στο 3ο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων που ξεκινάει σήμερα!

Οι διοργανωτές, Νικόλας Μαραγκόπουλος και Δόμνα Χουρναζίδου (εταιρεία θεάτρου...

Το αστικό καφενείο που κρατά ζωντανή την παλιά, καλή Θεσσαλονίκη

Το Youkali είναι το κλασσικό, αστικό καφενείο – μεζεδοπωλείο...

Ο Θωμάς Γκαρίπης βρίσκεται πίσω από τον μαγικό κόσμο του BeCube Project

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου & Νίκη Οριανέλη Ο Θωμάς Γκαρίπης γεννήθηκε...

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν 20 δρόμοι για τον Μαραθώνιο – Αναλυτικά οδοί και ώρες

Οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγή του διεθνούς μαραθωνίου...

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Πέρρος, γνωστός ροκάς της πόλης

Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός Αλέξανδρος Πέρρος, ο...