HomeΘέματαO ψόφος της Κυριακής

O ψόφος της Κυριακής

Κοντή γιορτή, συμπολίτες. Αυτό θα ήταν ένα σατυρικό κείμενο για τις επικείμενες εκλογές. Το δίχως άλλο, με αστειότητες και τσαχπινιές. Σκεφτόμουν να σας πω, καυλαντίζοντας πάντα, με αυτή την αστείρευτη ριτοσύνη μου, ποιόν θα ψήφιζα. Ότι θα ψήφιζα Δράση, για να ψηφίζατε Δράση με το στανιό και με τάμα δικό μου να σας κάτσω με άπειρη Δράση.
Αλλά δεν θα ψηφίσω.
Ούτε καν θα σας κάτσω.
Να εξηγούμαι καρντάσια. Δίχως να μου φταίει η Δράση και ο Στεφανούκος μου βεβαίως βεβαίως, εύχομαι να σκίσει και να κάνει αντάρα, δεν θα ψηφίσω, διότι λέιτλι δεν νιώθω πολίτης. Δεν θέλω να είμαι πολίτης, θα είμαι απλά μια γυναίκα.
Και συ θα είσαι πελάτης, εν γένει. 
Που θα μπορούσα να είμαι οροθετική εϊτζικιά πουτάνα εκτός από πουτάνα σκέτο, που είμαι με παλλαϊκή δημοσκόπηση.
Κατά τα λοιπά, εκπορνεύομαι στην Ελλάδα. Σε αυτό τον τόπο η μανούλα μας, δημοσιοϋπαλληλικά γαλουχημένη σοσιαλίστρια, πρεσβεύει ότι ο άντρας γαμεί και η γυναίκα σκίζεται, κρυφά από κατηχητικά σύνδρομα. Αναμφίβολα, αλλιώς δεν έχει φαν ατ ολ. Και ο γαμίκος μπαμπάκας μας, οπαδός ομάδας και της λαϊκής δεξιάς αναγιγνώσκει θεοκρατικά Συντάγματα και μεταλαμπαδεύει  πατριδογνωσία με τη νύφη ανέγγιχτη παρθένα όπως προστάζουν μπροστάρικα  κοινωνικά δικαιώματα του συνδικαλισμού και του συναθροίζεσθαι μετά Χριστού και παπαδαριού, για δικαίωμα στην προσωπικότητα και αξιοπρέπεια, ουδέν έτερο από το μέτωπο των αγώνων. Το πουέμπλο μας απλά αποδέχεται γυναίκες άλλοτε ως πολιτειακά νόμιμες νύφες και, κατά ναζιστική περίπτωση, ως ζώο που ονομάζεται τρύπα. Ο Αντώνης πάλι, κυνηγά τις κουκούλες που μπαίνουν στο πάνω κεφάλι, αντί να επιβάλλει το δίσκουφο στο καυλί του κάθε μαλάκα μπήχτη.
Είμαι φυλακή. Ας πούμε ότι κέρασα έιτζ τους επτακόσιους γαμιάδες μου, πρωτοσέλιδο ελληνικού δημοσιογραφικού πολιτισμού το χριστιανορθόδοξο έτος 2012. Τους 382 με πίπα και τους λοιπούς με ντομινατρίξ πισωκολλητό. Έκανα τα πάντα για να βγει η μούρη μου στο ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’, τα κατάφερα να πουν τα σεξουαλικώς πεινασμένα φασιστοειδή ‘Ρωσίδα πόρνη αλλοδαπή, πήγε χαράμι το παιδί’. Βρήκα πεζοδρόμιο και φαναρόσπιτο κενό νόμου, απολιτικό, α-πολιτειακό και απεργία στη βιομηχανία λάτεξ, προφυλακτικά γιόκ μπερντέ, ρε φάκερ γκρικ. Με ξέρουν όλοι πια, είμαι ασθενής με πρόσωπο και παιδούλα. Οι Έλληνες γαμούν καλά δίχως κουστούμι, γιατί τους γαμάνε καλά κουστουμάτοι, και δεν πεθαίνουν ποτέ, είναι του Λεωνίδα τέκνα, ετεροφυλόφιλα ομοφοβικά παιδάκια, κοίτα να δεις που κόλλησα κάτι τη γυναίκα μου, πεθαίνει η σκύλα, νο γουόριζ, θα πάρω νύφη αλλοδαπή Μ.Κ.Ο [μετά κρατικού ολοκαυτώματος].
Την Κυριακή δεν θα ψηφίσω γιατί η κοινωνία σας είναι πεθαμένη στα αχαμνά της, από καιρό και από ασθένεια βαριά που την λένε υποκρισία και είναι χειρότερη από όσα κουβαλά του ιού σας το αίμα. Του υιού σας τέλος πάντων.
Το τέλος, προ πάντων.
Άντρας της εβδομάδας: αυτός που γαμεί με προφυλακτικό. Πήγαινε με τσάρκα την Κυριακή και θα σε ψοφήσω πάνω στην κάλπη, γιού νόου χάου.
ΥΓ : Στεφανούκο, οι απανταχού πουτάνες σε αγαπάμε γι’ αυτό το ‘Πολίτης όχι πελάτης’.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...