HomeΘέματαΠιπ Πουλ Πιτς

Πιπ Πουλ Πιτς

Κυρά δασκάλα, κουτουπώτρα, σε καταλαβαίνω. Απηύδησες και συ δυο χρόνια με τη Διαμαντοπούλου να προβληματίζεται για το δέκατο έβδομο νέο εκπαιδευτικό σύστημα, έλειπαν και τα βιβλία, είπες από φιλότιμο και εκπαιδευτικό οίστρο να δικαιολογήσεις τα μισθά σου κλέβοντας μου τα δωδεκάχρονα τεκνά. Πως αλλιώς να εξηγήσω ότι χτες το βράδυ στους μείον 12 σε κελσίους πήρα δωδεκάκις σε ρίχτερ τον παππού υπάλληλο της ΔΕΗ που ήρθε να μου κόψει το ρεύμα όταν έβλεπα τις Χρυσές Σφαίρες και έχασα το αποκορύφωμα της ανατίναξης της γαλλικής σιλικόνης ΠΙΠ στις μισές υποψήφιες μετά την ανακοίνωση του βραβείου σκηνοθεσίας. Ακολούθησε ένα μακρόσυρτο ‘πιιιιιίπ’, διεκόπη η αναμετάδοση, έδωσαν τιμής ένεκεν το σεναρίου στο ‘μιντνάιτ ιν πάρις χίλτον’ – λόγω συσκότισης, ξανθιάς τρέσας και σιλικόνης παντού – και ό,τι τους είχε απομείνει στο ‘δι άρτιστ’, επειδή συμφώνησαν να πέσει βούβα για το γεγονός και να τιμήσουν τους πλαστικούς για την καλλιτεχνική τους συνδρομή στα βίζουαλ εφέ. Εμένα μου τα σφύριξε η Ντόρα που είχε πάει στα βραβεία για ντινέρ, εδώ βαρέθηκε να τρώει γιαούρτι με πέτρες. Πάντως ο παππούς της ΔΕΗ συνταξιοδοτήθηκε λόγω εμφράγματος, τελευταίες του λέξεις ήταν το ‘Μαντόνα, κέρδισες’ και εγώ είμαι χαρούμενη γιατί έκανα δυο καλές πράξεις. Η γιαγιά του παππού θα τα φάει στα τεκνά γιατί τα φαρμακεία είναι κλειστά και δεν θα μου κόψουν ποτέ το ρεύμα μέχρι να πεθάνουν άλλοι τέσσερις για να προσλάβει η ΔΕΗ νέο υπάλληλο που να μην έχω πάρει.

Δεν μας έφταναν αυτά, άρχισαν και οι εκπτώσεις στην Τσιμισκή και ήρθε η κολλητή μου, η Γκίντο η Βέστερβέλε να ψωνίσει  ελληνικά προϊόντα για να στηρίξει την οικονομία μας, τελικά ψώνισε μόνο τον Μπάμπη που κάποτε ήταν στο δημόσιο γκόλντεν μπόι συμβασιούχος, μετά τις περικοπές και τα χαράτσια έγινε πίτσα μπόι στον ιδιωτικό, τον είχε βάλει στο μάτι μια PSIλή γερμανίδα, η Ανγκελικούλα, του έκοψε δωράκια και το ρεύμα και τώρα δουλεύει πουλ μπόι, καμία σχέση με τις πισίνες. Εγώ πάντως για να τον παρηγορήσω του είπα ότι πήρε προαγωγή στα φωνήεντα, το –ι έγινε –ου και είναι πλέον από μόνος του μια ανταγωνιστική επιχείρηση στα κωλόμπαρα ανά την υφήλιο. Τον έπεισα φαίνεται, γιατί στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει Γιωργάκη για να τον ευχαριστήσει, και ελπίζει να του δώσουν τα πέντε μύρια ευρώ της κομματικής επιδότησης που του έταξαν για να δουλέψει ως εκλογική βάση μπόι.

Άντρας της εβδομάδας: ο Χρήστος Τατιτζικίδης, γιατί με κάψωσε με ένα σιφτ ριλόαντ πέιτζ και έσιαξε το χρώμα μου μαζί με τον γκουγκλ κρόουμ. 

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...