HomeΘέματαO Τζόνι, ο Ντεπ

O Τζόνι, ο Ντεπ

Βανεσσάκι Παραντί, μάζεψε τα μούλικα και τα στρινγκ σου και βάλε το Τζόνι στο ρελαντί. Έρχομαι, κουνέλα, και θα σε κάνω στιφάδο. Βρήκα μια καλή θέση στο κρεβάτι σου, θα γίνω γκόμενα ταλαντούχου ηθοποιού, βάλε και 2 φέτες ζαμπόν με 23%, σοκολατίτσα δεν θέλω, θα έχω χρυσό αγαλματίδιο για τις δύσκολες μέρες. Όλα μπαίνουν σε τάξη επιτέλους, ο Εφραίμ μπήκε σε κελί μαζί με τον Κατσούλα που έχει σατανικά επενδυτικά σχέδια, ο Κουλούρης από την πείνα πάτησε ένα χοιρινό της φάρμας Δίας για να κάνει ζαμπόν χωρίς 23%, παραβιάζοντας 6 κόκκινους σηματοδότες που τους πέρασε για τον σοσιαλιστικό πράσινο ήλιο και θα εκτελεστεί για το βαρυσήμαντο πολιτικό σκάνδαλο έκδοσης διπλώματος κυνηγού με βύσμα λόγω αχρωματοψίας. Εν τω μεταξύ η Μπιγιονσέ που κυοφορούσε μαξιλάρι γέννησε τον αντίχριστο που έκανε δήλωση για μισθό 666 δραχμές μετά την απαγόρευση του δώρου Χριστουγέννων και Πάσχα για ευνόητους λόγους. Το ανακοίνωσε ο Αυτιάς στον Σκάι και υπέβαλε παραίτηση για να πολεμήσει μαζί με τις γριές τηλεθεάτριες για την μεταφορά του Μάκη στο κελί του Εφραίμ με σκοπό τη συγκρότηση κυβέρνησης στοιχημάτων ‘ευρώ ή δραχμή, Φουρέιρα ή Παπαρίζου’ με αρχηγό τον Γκλέτσο που βαπτίστηκε χριστιανός κομμουνιστής σαν τη Λιάνα και ξέρει από ορθόδοξο δυτικό ιμπεριαλισμό με σύμβολο το πεφωτισμένο περιστέρι του Καρατζαφέρη.  Την ίδια μέρα αγωγή στην κινητή τηλεφωνία κατέθεσε ο Σεραφείμ Πειραιώς γιατί η Γουίντ που σημαίνει αέρας ευθύνεται για το κύμα που αναποδογύρισε το βαρκάκι στην Κατερινόσκαλα Πιερίας και χάθηκε χρυσό από τα άμφια αξίας 4 δις ευρώ. Η ΔΕΗ βούτηξε να τα βρει αλλά την πρόλαβε ο Τσοχατζόπουλος που είναι πρωταθλητής βουτηχτής και αναγκάστηκε να κάνει αυξήσεις στα τιμολόγια ύψους 15% για να συνεχίσει να παρέχει το θείο φως στους καταναλωτές.  

Μέσα σε όλα, πέρασα μαύρες γιορτές, μου την έπεσε μια γριά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ επειδή μιλούσα με τον Τζόνι στο κινητό και έλεγα σε οργασμικό παροξυσμό ‘μάι πάιρατ, σόου μι γιούρ μπόλς, γιές, γιούρ τόπι μαλτιπλάιντ’, και με αποκάλεσε αντιαισθητικιά, όπως τότε εκείνος ο σερβιτόρος στο Vogue στα Λαδάδικα που νόμιζε ότι καθαρίζει τα μπαγιού στο Μπάκιγχαμ και τον ενοχλούσαν οι σιλικόνες μου στον καναπέ του μαγαζιού, ναι, ήμουν μπρούμυτα.

Άντρας της εβδομάδας: ο Άι Βασίλης, γιατί ακόμα έχει ξεμείνει στο σπίτι μου και αποδεικνύει ότι είμαι παιδούλα, αφού όλα τα παιδάκια φέτος –κυριολεκτικά- πήραμε τα @@ του. 

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...