HomeΘέματαΤης αδερφής η μάνα

Της αδερφής η μάνα

Τατιάνα μου, γαμώ το μνημόνιο μας, όλοι πλατσουρίζουν πλέον στα σπα της ακολασίας και είσαι μόνη στο σβούρλισμα της μπετονιέρας των χριστορθόδοξων νυφικών ηθών.  Εσύ, η ποιήτρια,  που με μια ρήση σαπφικής σοφίας έκανες την πουτανιά συνώνυμο της αυτοδημιούργητης δημοσιογραφίας, η κουτουπώτρα κορασίς του  ξένιου άντρακλα υπερχειλούς τεστοστερόνης με τρίχα ανάμεσα στα ποπομέρια,  η μάνα μπλόγκερ που αναδεικνύει την αξία της μποτοξικής ζωντοχηρίας, είχες το θάρρος να στηλιτεύσεις  τον ομοφυλοφιλικό ξεπεσμό του κίναιδου Σάκη σε μια εποχή που όλα γύρω μας είναι κομμένα, ακριβώς όπως και τα εγχειρισμένα πέη του πασέ ερμαφροδιτισμού και ο οργασμός κάθε ρουβίτσας. Ανέδειξες την κοροϊδία, Τάτι μου, οι τρανσέξουαλ είναι σαν τα λέγκο, Δευτέρα το κολλάνε, Παρασκευή το βγάζουν, την Τρίτη τα φουσκώνουν, όταν δουν χίπστερ βάζουν μουστάκι και γυαλιά. Σε πορεία δε για το μνημόνιο γίνονται ασφαλίτες παρακράτους τρανσφόρμερς, άλλη κλίμακα ερμαφροδιτισμού με πολιτικές προεκτάσεις, άσε μην ρωτάς τι σημαίνει ‘πολιτικές’. Σε ευγνωμονώ καλή μου, απέδειξες ότι όλοι οι άντρες είναι κρυφοαδερφές, έχουν μια θηλυκή πλευρά και μια ντουλάπα με φούστες –φτερά- ζαρτιέρες-γόβες, άπαντα κλεμμένα από εμάς τις δόλιες και γι’ αυτό νιώθω τώρα τελευταία λίγο λεσβία, ο Γρηγόρης μου πήρε αυτή την πλευρά, όπως η Εύα  του Αδάμ και συ το μήλο της Εύας για σήμα εκπομπής και η κακιά μάγισσα από σένα για τη Χιονάτη και έκτοτε είμεθα όλοι σύσκατοι του Οσίου Βαλεντίνου ανήμερα και οι τρανς κυκλοφορούν ελεύθερες. 

Λυπάμαι όμως που έμεινες στα λόγια και δεν κάλεσες τον Άδωνι να πάτε στο έξαλλοι στο μαντ να θανατωθεί δια ξεκαουκιάσματος το δίμετρο μίασμα Νόμι Ρουίζ, που αν ήταν ορίτζιναλ γυναίκα θα την έλεγαν Ναόμι τουλάχιστον. Έμαθα ότι αυτή η πατσούρα είχε κάνει αρπαχτές στα Τρίκαλα, το ‘χεις το ινουέντο ‘τρία καλά’, με έναν Ηρακλή αρσενική πόρνη, ‘ο Ηρακλής και οι γκομενοδουλειές του’ βούιξαν τα Τρίκαλα, ενώ στη Καβάλα την έπιασαν καβάλα με έξι Τζέσικες, δεν έχω καταλάβει  τελικά αν η προκομμένη είναι παθούκλα για ενεργητικιά. 

Θυμώνω, οργίζομαι φρικτά που σε φωνάζουν μαλακισμένη, σκρόφα, τσόκαρο, τρασογκόμενα, αντροχωρίστρα, ηλίθια, κομπλεξικιά, αγάμητη, ατάλαντη, δημοσιογράφο, ομοφοβικιά. Κάποιος πρέπει να τους μάθει τρόπους!

Related stories

Οι Ανοιξιάτικες θεατρικές παραστάσεις μας περιμένουν!

  RADIO CITY THEAΤRE (Βασ.όλγας 11 Παρασκευοπούλου 9, Τηλ. 2313 254...

Αστικοί θρύλοι της Θεσσαλονίκης – Η Πανούκλα

γράφει η Μαρία Ράπτη Σαν ποντικός που πεινάει και που...

Έρχονται δύο νέα πάρκα τσέπης

Στη φύτευση 500 δέντρων στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο...

Κλείνει ένα από τα πιο αγαπημένα μεζεδοπωλεία του κέντρου

Λατρεύτηκε από τις παρέες νέων κι όχι μόνο! Τα...