HomeΘέματαΜις πρίζον 2011

Μις πρίζον 2011

Θα φοράω μόνο τσίτια, Φανούλα μου. Ορκίζομαι. Δεν θα σε προδώσω ποτέ, ούτε εσένα ούτε το καπέλο αφορολόγητη υπερτιμολόγηση στα καπελάκια μπούρμπερι που μου φύλαγες στοργικά κάτω από την ταμειακή, δίπλα από τον κουμπαρά με τη μυστήρια ταμπελίτσα Φανή Πήρες Αύξηση [ΦΠΑ για τις χαζές] στο ταπεινό ραφτάδικο. Φαντάσου, κυνηγημένη μου μοδίστρα, ότι στα πανηγύρια παραπροχτές για το ελληνικό νόμπελ κομμωτικής στη λεβεντογέννα σοσιαλιστική διεθνή εμφανίστηκα με τσίτι σεζόν 2009, μπαλωμένο μέιντ ιν Μπάντ Ντιούρκχαιμ, σε δέκα χρόνια θα είναι πάλι της μόδας, τι 2020 τι 2009 τι βίντατζ 1821 τσαρούχι πλισέ και χωρίς στρίφωμα από τα χεράκια σου. Αναγκάστηκα να βάλω το ίδιο τσίτι στην παρέλαση, θεέ μου τι προσβολή για το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, με είδε και αναχώρησε για Αθήνα που φοράνε πιο σικ στολή ματατζή για το καθημερινό χάλοουιν, είχε εξαντληθεί και ο Εξώστης, άσε με χάμω, σχεδόν πρόδωσα τους αντιστασιακούς αγώνες του Ανδρέα για την κατάργηση της ποδιάς, ευτυχώς αναβλήθηκε το ιβέντ με τα φαντάρια και δεν με είδε ούτε ο δήμαρχος να μειοψηφώ στυλιστικά, τελευταία ελπίδα μου ήταν οι άπλυτες αναρχικές μάζες των δύο ατόμων. Μια φίλη αδήλωτη, ο Μπάμπης, που το ‘χει με το πεζοδρόμιο γενικά άρα και με το σούρτα φέρτα παρέλαση με γιούνιφορμ τεκνά, μου σφύριξε ότι από του χρόνου θα επιτρέπεται μόνο το γκέι πράιντ, οπότε σε βλέπω, Φανούλα μου, να μου ράβεις ταγιέρ σλιμ φιτ ρέινμποου φτερού στην ψειρού. Αλλά τι ξέρει και ο Μπάμπης, αυτός τη βρίσκει να του τραβούν φάσκελα από αμάξι όταν παρελαύνει Συγγρού, να δεις θα μας γίνει χούι αυτό με το φάσκελο και σε πεζό, όπως και το πεζοδρόμιο, να ναι καλά το άνοιγμα του επαγγέλματος και η Νίκης που έχει αεράκι.
 Με στεναχωρεί φιλενάδα ότι δεν θα έχεις δικαίωμα ψήφου τώρα στα ριγέ, το κόμμα του Ράιχενμπαχ είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις και το μανάρι μου καταλληλότερος στην ερώτηση ‘τι θα ψηφίζατε σε 10 χρόνια αν γίνουν εκλογές’. Ήθελα να γίνω μέλος φίλος στη Ράιχενγιούγκεντ και να γραφτώ σε φροντιστήριο γερμανικών αλλά δεν είχα τίποτα σε τιρολέζικο λέδερ ολόσωμο και το ‘γιαααα ιχ κόοοομε γκλάιχ’ κάνει 50 ευρώ το τέταρτο ιδιαίτερα, μην κοιτάς που κάποτε ήταν τζαμπέ στην Παραλία Κατερίνης και με λίγη τύχη ήταν μισάωρο με άμμο στον ποπό.  Κάνω όμως κουράγιο γιατί θα ακούς  ποιοτική μουσική από τη μπάντα του Δήμου Αθηναίων, ο δημαρχούλης την πέρασε πειθαρχικό και πλέον παίζει πίσω από τα σίδερα Καζαντζίδη και Βίκυ Λέανδρο, τιμής ένεκεν για τον ποταπό γερμανικό ξενιτεμό, δεν είναι και λίγο να αφήνεις πίσω κοτζάμ καταπράσινο Μέκλενμπουρκ Φόρπομερν για το πράσινο ευήλιο σοσιαλιστικό Μαξίμου όπου τρεις γενιές Παπανδρέου έχουν κάνει το πιπί τους και φετιχισμός σου είναι απλά το πισωκολλητό και ουχί το γκόλντεν σάουερ.
 Φανή μου, σου στέλνω στο κελί αυτή τη γιαγιά από το Ρετζίκι, πρόσεξε να μην σου κλέψει τις σακοράφες και τον τίτλο ‘φυλακισμένη της χρονιάς’, η κουτόγρια πιάστηκε να συμπληρώνει τη σύνταξη πουλώντας χασίσια επειδή πίστεψε το Γιωργάκη ότι αποποινικοποιήθηκαν τα μαλακά, καλός μαλάκας και αυτή.
 Άντρας της εβδομάδας: ο Βαρβιτσιώτης τζούνιορ. Επειδή μετά τη συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ θα προτείνει να αναστήσουμε τον Παπαδόπουλο και θα έχει το μωρό μου, ο Ράιχενμπαχ, αντίπαλο στον κωλοβούρδουλα.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...