HomeΘέματαΑγαπημένη Καρμενσίτα

Αγαπημένη Καρμενσίτα

Δεν θα μπορέσω να έρθω Ασουνσιόν να ράψω με τις λοιπές παρθένες της φαβέλας το νυφικό που θα φορέσει ο Ρόκκο. Θα πρέπει να το κομποζάρεις σταυροβελονιά μόνη σου φιλενάδα, βέλο καλτσοδέτα κορσέ, όπως μόνο εσύ κουμαντάρεις τα αγόρια σταυροπόδι. Θα σου στείλω και μερικά πέσος για το έσκορτ του μπάτσελορ και θα γράψω ένα βαρέλι πετρελαίου Ιονίου επικαρπία για τις κρύες νύχτες που θα σε κερατώνει, θα κρατήσω ψιλή κυριότητα. Εδώ στην Ελλάδα έγινε επιστράτευση. Μην λες χαζά, δεν μας την έπεσαν οι Τούρκοι, προς το παρόν μόνο οι Σκοπιανοί έχουν περιφράξει τα σύνορα με βενζινάδικα και malls, η φιλενάς Διαμαντοπούλου ζήτησε να προτάξουμε τα στήθη μας οι λεύτερες –κυριολεκτικά- άρχισε ο υποχρεωτικός θηλασμός στα δημοτικά γιατί λιποθυμούν τα πρωτάκια από ασιτία, ξέρεις γλυκιά μου, όταν ακούω πρωτάκια γίνομαι φιλάνθρωπος. Περιμένω το μέτρο να επεκταθεί και στο Λύκειο και στους μπαμπάδες τους, όλα για την πατρίδα.
Αποκαμωμένη μετά από τόσο εβαπορέ και πριν αρχίσουν να με λατρεύουν οι Ινδοί, κατέβηκα Αθήνα, έπρεπε να καταταγώ στο στρατό γιατί μου το ζήτησε γλυκά ο ευαίσθητος δήμαρχος για την αποκομιδή των σκουπιδιών, γέμισε το πάρκο της μητροπολιτικής χωματερής του Ελληνικού, το μέγαρο Μαξίμου, ο Βασιλικός κήπος και το Ζάππειο και διαμαρτύρονται οι Καταριανοί που θέλουν παντού βασιλικό, θα τα μεταφέρουμε στα σύνορα για να μας φυλάνε από τη μπόχα σε επικείμενη εισβολή,  ο στρατός δεν μπορεί, διορίστηκε σε γαλλική ιδιωτική εταιρία ανακύκλωσης, πρέπει να τελειώσουμε πριν έρθει το καλοκαίρι που η πόλη γίνεται Καμίνη. Πρότεινα στο υπουργείο να τα μοιράσει για τις κρύες μοναχικές νύχτες ανοργασμικών κορασίδων σε κάθε σπίτι για τις σόμπες του μεσοπολέμου, να χουχουλιάσουμε ρομαντικά με το ταίρι μας, όπως ζεστάθηκα και γω στο ΧΥΤΑ παραπροχτές ολονυχτία με τα εξεγερμένα σερνικά, συνδικαλιζόμενη οριζοντίως. Τελικά με απέρριψαν γιατί πέρασε η πρόταση των βενζινοπωλών να τα στοιβάξουν στα ταξί που και ακίνητα είναι και κίτρινα, οπότε το μάτι πέφτει στο χρώμα και ξεχνιέται το βασανισμένο ρουθούνι. Η πρόταση για εναπόθεση στις σήραγγες του μετρό και τους ακίνητους συρμούς είναι μύθος, καλή μου Καρμενσίτα, το χρειάζονται τα ματ για να κάνουν πυρηνικές δοκιμές, άσε που εδώ στο βορρά έκαναν σύμπτυξη σήραγγας μετρό-υποθαλλάσιας επειδή ο συρμός είναι φαλλικό σύμβολο και το ζήτησε ο Άνθιμος, να ξεπλυθούν οι αμαρτίες μας και τα αρχαία κάτω από την πόλη. Πάντως ο Γιόχαν συμμερίζεται τον καημό μας και κάλεσε Γερμανούς επενδυτές να κάνουν επένδυση σε φαρμακευτικές για ένα νέο χάπι ελονοσίας-σκορβούτου.
Δεν μπορώ να σου γράψω περισσότερο, κανονικά έπρεπε να πεταχτώ Ταιβάν, όπου κάποιες συνδικαλίστριες οργανώνουν ένα παραποτάμιο event με ένα κομμένο πέος φλογερού σερνικού, απεργοσπάστη μπερμπάντη, αυτό είπε ο Πρετεντέρης στις ειδήσεις και τρόμαξε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ μην ξυπνήσουν φίφες στα ούτως ή άλλως μόνιμα καλά καθούμενα, οπότε απαίτησαν επίδομα τσίγκου για ανατομικό βρακάκι απεργίας. Σωστά σκέφτηκες αρραβωνιάρα του Ρόκκο, δεν υπάρχει ελπίδα να το ματαξαναδούμε το ριρίκο οι Ελληνίδες στρατευμένες, στείλε μου τον ριρίκο του Ρόκκο – θα σου γράψω και δεύτερο βαρέλι. Είπα φίφες και θυμήθηκα ότι πρέπει να τρέξω στη Κυριακή-Βούλα να καθαρίσουμε μπάμιες, έγινε η δόλια βουλευτής Σαλονίκης και θέλει να την ενημερώσω για το πολυνομοσχέδιο, ακούει όλο ένα τριάντα επτά και νομίζει ότι είναι κατάρα της σοσιαλιστικής διεθνούς για τους οργασμούς που μας απομένουν. Θα της πω να το καταψηφίσει, για να έχουμε περισσότερους, μην πάει άδικα τόση ξεσκιστική διεθνής.   
Άντρας της εβδομάδας: ο Θωμάς. Έζησε σαν κατατρεγμένος και επιστρέφει στην καλύβα του για να εξηγήσει στη Βούλα ότι απέναντι από τη Βουλή έχει gourmet στον αριθμό 37. Τέρμα οι μπάμιες.

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...