HomeNewsroomΗ πρώτη λέσχη skateboard στην Ελλάδα!

Η πρώτη λέσχη skateboard στην Ελλάδα!

UNDERGROUND+Friends

Η πρώτη λεσχη skateboard στην Ελλάδα ειναι γεγονός!

Το Underground +Friends ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011 από τον Βελισσάριο Μιχαηλίδη σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Φλωράκη, έναν από τους πρωτοπόρους στο άθλημα του skateboard και την τέχνη του graffiti στην χώρα μας και γνωστό διοργανωτή πολλών επιτυχημένων event.

Είναι η πρώτη φορά που γίνετε κίνηση για την ύπαρξη μιας οργανωμένης νομικά κοινότητας στο skateboard στην Ελλάδα και αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια παραδειγματική κίνηση για όλους τους εκπροσώπους των εν λόγο δραστηριοτήτων.

Η λέσχη έχει στεγαστεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης (πλατεία Ναυαρίνου _ Θεσσαλονίκη) δημιουργώντας έτσι έναν ασφαλή με εύκολη πρόσβαση χώρο για τα παιδιά και τους λάτρεις των δραστηριοτήτων της.

Χώρος:


Στον χώρο της λέσχης έχουν τοποθετηθεί δύο mini ramps για skateboard, μία τεσσάρων μέτρων για αρχαρίους που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα και μια 6 μέτρων για πιο προχωρημένους, ένα χώρο με ειδικές κατασκευές για finger board όπου τα μέλη μπορούνε να τον διαμορφώσουνε σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους καθώς και ένα χώρο με θρανία, καρέκλες, πίνακα και οθόνη για τις ανάγκες των μαθημάτων, σεμιναρίων κ.τ.λ.

Σκοπός:


Η λέσχη Underground +friends είναι ένας χώρος ο οποίος στοχεύει στο να συγκεντρώνονται οι φίλοι του αθλήματος του skateboard και fingerboard προκειμένου να συζητούν για την αθλητική αυτή δραστηριότητα, τις νεώτερες σχετικές εξελίξεις αλλά και για να εξασκηθούν στην χρήση των παραπάνω δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι η διενέργεια και ανάπτυξη πάσης μορφής αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, μεμονωμένα ή σε συνεργασία με άλλους συναρμόδιους φορείς, εθνικούς ή ευρωπαϊκούς καθώς και την προώθηση προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους νέους, που στοχεύουν στην ανάδειξη και ενίσχυση της κοινωνίας πολιτών, την εμβάθυνση και την εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών, την προώθηση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών και των ιδεωδών του αθλητισμού.

Προσωπικό:


Στον χώρο της λέσχης βρίσκετε καθημερινά εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο και πρόθυμο να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει τους μικρούς μας φίλους, να τους μυήσει στο άθλημα του skateboard, να τους δείξει και να τους βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ή ακόμα και στο να βοηθήσει τους ήδη μυημένους να καταφέρουν να ανεβάσουνε το επίπεδο τους.

Μέλος:

Όποιος θέλει να γίνει μέλος της λέσχης μας είτε ως αθλητής είτε απλός σαν φίλος και υποστηρικτής της προσπάθειάς μας δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας.

www.alexisflorakis.gr

http://www.facebook.com/Undergroundandfriends?ref=ts&fref=ts

Related stories

Οι αρχιτέκτονες της πόλης στον Εξώστη | Νάσια Σπυριδάκη

Κάθε βδομάδα φιλοξενούμε στον Εξώστη αρχιτέκτονες της πόλης και...

Αστικοί Θρύλοι | Ο Μεσσίας Σαμπατάι Σεβί

γράφει η Μαρία Ράπτη Λένε πως έρχεται ο Μεσσίας, πως...

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...