HomeInterviewsΗ Μαντώ και η Πωλίνα μας σερβίρουν...

Η Μαντώ και η Πωλίνα μας σερβίρουν … "Γρανίτα από Ντισκοτέκ"

Τις ξέρουμε από τα… παλιά! Τις αγαπάμε, τις νοσταλγούμε και γι' αυτό … επιστρέφουν! Η Μαντώ και η Πωλίνα! Δύο ξεχωριστά ονόματα. Δύο ξεχωριστές φωνές. Δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Ένα μοναδικό live με μια ιδιαίτερη ενέργεια!

Μιλούν στον Εξώστη, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Principal Club Theater, πλάι στη Σοφία Αρβανίτη και τον Κώστα Μπίγαλη, το Σάββατο 9 Απριλίου!

Τι κοινό έρχεται συνήθως στα live σας; είναι κυρίως νέος κόσμος ή νέοι των… 90ς;;


Μαντώ: Έρχεται κοινό από όλες τις ηλικίες ! Είναι αξιοθαύμαστο το ποσο διαχρονικά είναι τα τραγούδια και τα παλιά αλλά και πόσο παρακολουθούν και τα καινούργια! Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο μου album Βραδινές διαδρομές με την Πανικ records και το πρώτο μου single Σκιές και χρώματα έχει καταπληκτική ανταπόκριση. Ο κόσμος αγαπάει εξ ίσου και τα νέα μου τραγούδια και με ακολουθεί και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά! Σε λίγο έρχεται και το 2ο single!

Πωλίνα: Mετά την αναβίωση των 80ς – 90ς, πραγματικά προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 25 χρονών… Φυσικά, και μικρότερες και πολύ μεγαλύτερες όλες οι ηλικίες όμως έχουν ένα κοινό … Το κέφι και την χαρά στο άκουσμα των τραγουδιών μας, πράγμα που μας τρελαίνει (γελάει)!!



Στα live σας έχετε μοναδική ενέργεια! Πόσο εύκολο είναι να διατηρείτε το κέφι σας τόσα χρόνια και μάλιστα σε μια εποχή γενικότερης κρίσης, που ο κόσμος δεν έχει την ίδια διάθεση για διασκέδαση;


Μαντώ: Η ανταλλαγή ενέργειας και αγάπης είναι αυτό που με κάνει κάθε φορα να τραγουδάω σαν να είναι η πρώτη φορά. Αυτό που συμβαίνει σε κάθε live είναι μαγικό!

Πωλίνα: H ενέργεια πηγάζει από την ανάγκη για επικοινωνία και αυτό μας διατηρεί χρόνια μόλις έρθουμε σε επαφή με το κοινό …. Προσωπικά, πιστεύω ότι ειδικά στην κρίση την οικονομική πριν 10 χρόνια και τώρα με τον ιό τα τελευταία δυο χρόνια, ο κόσμος ήταν και είναι πολύ διψασμένος για διασκέδαση και με την πρώτη ευκαιρία βγαίνει για να ξεφύγει και να ξεχαστεί ….


Υπάρχει κάποιο περιστατικό από ζωντανή σας εμφάνιση που θυμάστε έντονα; Κάτι ιδιαίτερο ή αστείο που να συνέβη;


Μαντώ: Θυμάμαι όταν τραγούδησα στο θέατρο Paramount της Νέας Υόρκης, με το που βγήκα, αντίκρυσα 10000 κόσμο να κρατούν ελληνικές σημαίες! Ήταν κάτι το συγκινητικό και δείχνει πόσο πολύ αγαπούν και νοσταλγούν την πατρίδα οι ομογενείς!

Πωλίνα: Οι εκδηλώσεις αγάπης πολλές φορές ξεφεύγουν από τα όρια με αποτέλεσμα πολλές φορές να συμβαίνουν αστείες καταστάσεις…. Από μεριάς μου … το φόρτε μου είναι το γλύστριμα και το ξάπλωμα στην πίστα (γελάει!)


Ποια είναι η γνώμη σας για το ελληνικό τραγούδι και τους τραγουδιστές του σήμερα;


Μαντώ: Σε κάθε γενιά τραγουδιστών , δημιουργών κλπ, υπάρχουν σπουδαία ταλέντα. Το μυστικό είναι να αποκτούν γνώση και εμπειρία. Σήμερα λόγω του διαδικτύου είναι πιο εύκολο για κάποιον να μοιραστεί το ταλέντο του, αρκεί να έχει ψηλά τον πήχη.

Πωλίνα: Υπάρχουν τεράστια ταλέντα που δυστυχώς λόγω συνθηκών δεν μπορούν να διοχετευτούν στην μουσική αγορά και γιατί δεν υπάρχουν δισκογραφικές, αλλά ούτε υπάρχουν οι πιο παλιοί δημιουργοί, με αποτέλεσμα η μόνη τους διέξοδος να' ναι τα talent shows!


Τι να περιμένουμε για την μοναδική σας εμφάνιση στο Principal;;


Μαντώ: Πολύ κέφι, όμορφα τραγούδια, νοσταλγικές αλλά και ξεσηκωτικές στιγμές! Σας περιμένουμε!

Πωλίνα: Ότι και στις προηγούμενες…. Τρελό κέφι, ενέργεια και ένα ξεσηκωματικό ρεπερτόριο για όλα τα γούστα. Χαρά μου πάντα η συνεργασία με τον μοναδικό χώρο του Principal και, φυσικά, με το κοινό της Θεσσαλονίκης!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Γρανίτα από Ντισκοτέκ» – The 80s & 90s PARTY!

ΜΑΝΤΩ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΠΩΛΙΝΑ live on stage!

Σάββατο 9 Απριλίου @ Principal Club Theater

Το μεγαλύτερο 80s και 90s party επιστρέφει με τους μεγαλύτερους stars! «Γρανίτα

από Ντισκοτέκ» – The 80s & 90s PARTY! Η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Σοφία Αρβανίτη και η Πωλίνα θα μας κεράσουν πολλές μουσικές «γρανίτες» με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο 80s και 90ς party! Ετοιμαστείτε για «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Σοκολατί », «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς», «Δικός σου για πάντα», «Με την πρώτη ματιά», «Μπλέχτηκα», «Εμείς», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια! Ετοιμαστείτε για την πιο «αχτύπητη» τετράδα του ελληνικού πενταγράμμου στην πιο feelgood βραδιά του 2022!

Info:

«Γρανίτα από Ντισκοτέκ» – The 80s & 90s PARTY!

Σάββατο 9 Απριλίου

Principal Club Theater, 26 ης Οκτωβρίου 15, Περιοχή FIX

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Ώρα έναρξης: 22:30

Εισιτήρια προπώληση: 13€

Εισιτήρια στην είσοδο: 15€

*Eφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά

συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους για την προστασία από τον COVID-19. Η

είσοδος επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικό

εμβολιασμού ή νόσησης.

Θα μας βρείτε στα:

www.principalclub.com

www.facebook.com/principalclub

www.twitter.com/principalclub

www.instagram.com/principal_club

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...