HomeNewsroom10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO

10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO

  1. Γίνε ντίρλα! Ποιος θα σε κρίνει? Αν η Εθνική κερδίσει, μέθυσες από χαρά. Aκόμα κι αν χάσει όμως, εσύ απλώς έπνιξες τον πόνο σου που έφαγες άλλη μια Εθνική σφαλιάρα φέτος.
  2. Εκμεταλλεύσου το. Είσαι παντρεμένος και δεν σου κάθεται πια? Είσαι single και παλεύεις να την ρίξεις εδώ και 786 μέρες? Να η ευκαιρία! Κάλεσέ την να δείτε μαζί το ματσάκι. Ελάχιστες γυναίκες ξερουν να διαχειριστούν την αδρεναλίνη τόσο σημαντικών παιχνιδιών. Χρησιμοποίησε την εμπειρία σου και χτύπα την κατάλληλη στιγμή, ξέρεις εσύ πότε. Σημείωση: Μην διανοηθείς να βάψεις τη μούρη σου στα χρώματα της γαλανόλευκης. Με βαμμένη μάπα δεν πήδηξε κανείς!
  3. Πανηγύρισε (αν χρειαστεί) σαν άνθρωπος. Ένα κασκόλ ή μια φανέλα της Εθνικής πίστεψέ με είναι αρκετά. Μεγαλέξανδροι, Τσολιάδες, Σπαρτιάτες, γυναίκες της Πίνδου και όλες οι στολές αυτού του είδους καλύτερα να μείνουν στο πατάρι. Το 2004 χορτάσαμε cultίλα τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια.
  4. Μην απαιτείς από τους διεθνείς μας να εκδικηθούν για όσα τράβηξες και συνεχίζεις να τραβάς από τους «φιλους» Ευρωπαίους. Εκλογές έρχονται κι εκεί θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις το αίμα σου πίσω.
  5. Το εισόδημά σου μειώθηκε, οι φόροι έχουν πάει στο Θεό και πιθανότατα να είσαι ήδη άνεργος. Κατέρριψε άμεσα στο μυαλό σου το μύθο που θέλει διοργανώσεις όπως το Euro να είναι ο παράδεισος του στοιχήματος. Αν πιστεύεις ότι το ΄χεις, απλώς αναρωτήσου που ήσουν όλους τους προηγούμενους μήνες? Μην χώνεις και τα τελευταία ευρώ που σου απέμειναν γιατί ο κουβάς θα είναι πάντα εκεί και θα σε περιμένει.
  6. Γίνε δημιουργικός. Είναι αποδεδειγμένο πως σε κάθε ανάλογη περίσταση όλοι μας αναδεικνύουμε τον συνθέτη που για χρόνια κρύβαμε μέσα μας. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί επικά συνθήματα και κάτι μου λέει πως αν κάτσει και πάει καλά η Εθνική το «έτσι γαμάνε αυτοί που σας χρωστάνε» θα φορεθεί πολύ.
  7. Μην τρέφεις ελπίδες ότι αυτή τη φορά θα δεις καλή μπάλα από την ομάδα μας. Μπορεί ο Χαριστέας (μετά από ακόμα μια εκπληκτική σεζόν) να αποκλείστηκε από την 23άδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως γίναμε Βραζιλία. Το σύστημα είναι απλό. 99% Defence-Defence που λένε και οι Αμερικάνοι, και 1% Γιούρια με τα τσαρούχια στις στημένες φάσεις! That΄s it!
  8. Προς νοικοκυρές (συζύγους-μανάδες). Σε περίπτωση που ο άντρας της ζωής σας ή το καμάρι σας επιλέξει το σπίτι σας για να δει το ματς με τους φίλους του τότε: α) Σηκώστε χαλιά, σεμεδάκια, γυαλικά και κάθε είδους μπιμπελό β) Πιάτα και ποτήρια απαραιτήτως πλαστικά και γ)Snack και φαγητό μόνο σε στeρεή μορφή με παντελή έλλειψη λαδιού και σάλτσας. Έρευνες έχουν αποδείξει πως είναι προτιμότερο να περάσει τυφώνας μέσα από το σαλόνι σας παρά να γίνει κάποια μεγάλη ευκαιρία ή ακόμα χειρότερα, να μπει ένα γκολ.
  9. Προς υπαλλήλους ασφαλείας Ελληνικών αεροδρομίων. Βρείτε τρόπο! Ψάξτε για αφορμές! Ανακαλύψτε λόγους! Προς θεού μην επιτρέψετε σε Μάκη-Κιμ, Ρέμο και λοιπούς celebrities να ταξιδέψουν για Πολωνία-Ουκρανία. Τα μυαλά μας πονάνε και τα νεύρα μας είναι λίγο πιο τεντωμένα από το 2004. Όχι άλλες ζωντανές συνδέσεις με τέτοιες φάτσες.
  10. Πάνω από όλα διασκέδασέ το! Άνοιξε τα στραβά σου και δες μερικές από τις ματσάρες που θα γίνουν και τους παικταράδες που θα παρελάσουν εντός των τεσσάρων γραμμών. Το νου σου όμως και στους «άλλους» παικταράδες που θα παρελάσουν στις κερκίδες… Ιούνιο μήνα! Τι έχουν να δουν τα μάτια μας!

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...