HomeNewsroomΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2011-2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2011-2012

BΡABEIO TAΧΥΤΗΤΑΣ
Στον επόπτη του αγώνα Καλλικράτεια-Ηρακλής ο οποίος έκανε Ρεκόρ ταχύτητας στην απόσταση ¨κέντρο-σημαιάκι¨ με άπειρες επαναλήψεις. Εμψυχωτές του εγχειρήματος εκατοντάδες φίλοι του Ηρακλή που ανά 20άδες έτρεχαν μαζί του ακριβώς από πίσω. 

ΒΡΑΒΕΙΟ – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ
Μηχανή του χρόνου. Παραλήπτης: Άγνωστος. Απόδειξη ότι έχει εφευρεθεί ,το κοντινό του σκηνοθέτη στον οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. στο Λονδίνο μετά το δεύτερο γκολ στο ματς με την Τότεναμ. ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ 4 το όνομα του, και το «χιλιετίες κάναμε πάλι» το αγαπημένο του σύνθημα. Για τους πιο άπιστους επανεμφανίστηκε στο ταρτάν της Τούμπας στο γκολ με την Α.Ε.Κ. την πρώτη αγωνιστική των playoffs, αυτή τη φορά με μακρύ μαλλί αλλά τα λαγωνικά του Εξώστη τον εντόπισαν.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ
Στον Μάκη Sweetheart Ψωμιάδη, ο οποίος έκανε μήνυση στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας γιατί χρησιμοποίησαν τις ατάκες του. Θεωρεί ότι τα πνευματικά δικαιώματα του ανήκουν και πως αυτό που αποτυπώθηκε σε μερικά τηλεοπτικά δευτερόλεπτα, είναι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

ΒΡΑΒΕΙΟ Ά ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ
Στον ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιαννιώτα. Προς τα τέλη του αγώνα Άρης-Γιάννενα ο παίκτης των Ιωαννίνων, Σκούφαλης του δίνει μια σφαλιαρίτσα, χαϊδευτική μιας και είναι μόλις 18 ετών. Αποτέλεσμα? Ο μικρός πέφτει κεραυνοβολημένος στο χόρτο. Ή το χέρι του Σκούφαλη είχε ρεύμα, ή το παλικάρι έκανε απλώς πρόβα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ
Στον υποψήφιο επενδυτή της Α.Ε.Κ. (έναν από τους πολλούς) Βασίλη Ξενιάδη. Για να πείσει τους διοικούντες της ομάδας για τις αγνές προθέσεις αλλά και την εντιμότητά του, ο αθεόφοβος πήγε στο ραντεβού (κάτι σαν σύσταση) με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Σαλιαρέλη. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πείστηκαν.

ΒΡΑΒΕΙΟ – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ
Στον Σερ Τάκης Λεμονής: «Μέχρι την επίτευξη του γκολ, τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν φάση στην εστία μας», είπε. Το καλύτερο? Το γκολ της Α.Ε.Κ. μπήκε στο 10΄. Μεγάλε!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ
Στους Ηρακληδείς. Μέσα σε λίγους μήνες η ομάδα τους, σώθηκε βαθμολογικά, κυνηγήθηκε όσο καμία άλλη ομάδα, έπεσε 3 κατηγορίες, άλλαξε διοικήσεις, άλλαξε Α.Φ.Μ., έγινε Πόντιος, τελικά ανέβηκε 1 κατηγορία, άλλαξε 3-4 προπονητές, δεν κατάφερε να ανέβει μαθηματικά και τώρα περιμένει μήπως πάρει τη θέση κάποιου που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, και το καλύτερο? Έμαθε πως καμία άλλη ομάδα δεν πρόκειται να πέσει για τους λόγους που έπεσε ο Ηρακλής. Τι άλλο να τους συμβεί?

ΕΙΔΙΚΌ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»
Στην αρχισυντάκτρια του Εξώστη που στις 12/1 έγραψε μελαγχολικά στο editorial, για τις αλκυονίδες μέρες που έρχονται κι από τότε για κανένα δίμηνο μόνο χιόνι, χιόνι, χιόνι! Κι όταν σε meeting στις αρχές του Μάη εξέφρασε τη χαρά για τον ήλιο που επιτέλους βλέπαμε, άρχισε να βρέχει ασταμάτητα βατράχια, καρέκλες, τουλούμια κτλ μέχρι και σήμερα!

ΒΡΑΒΕΙΟ – ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Στους 400 οπαδούς της Μπιλμπάο που φημολογείται ότι στον τελικό με την Ατλέτικο που έγινε στο Βουκουρέστι, αυτοί ταξίδεψαν και προσγειώθηκαν στη Βουδαπέστη. Δοκάρι ρε μάγκες, δεν πειράζει!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΕΡΚΙΔΑΣ
Στους οπαδούς της Άλμπα Βερολίνου που στο πρώτο παιχνίδι του, υποδέχθηκαν τον Γιάννη Καλαμπόκη με το πανό “ Γεια σου, Ποπ-Κορν”.

ΒΡΑΒΕΙΟ – ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ?
Στον διαιτητή του παιχνιδιού Άρης-Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος μετά τον τραυματισμό της βοηθού Κουρομπύλια, ζήτησε να αδειάσει η κερκίδα πίσω από το χώρο που κινείται και μόλις αυτό έγινε… διέκοψε το παιχνίδι. Λογικότατο!

ΒΡΑΒΕΙΟ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Στην ΔΟΕ για την απόφαση της, σύμφωνα με την οποία οι γυναικείες ομάδες Beach Volley θα αγωνίζονται στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες με κανονικά σορτς και μακριά μπλουζάκια. Έλεος κύριοι! Πόσα χτυπήματα ακόμα θα αντέξουμε φέτος!

ΒΡΑΒΕΊΟ – ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ
Στον επόπτη του παιχνιδιού Λάρισα-Πανσερραϊκός που υπέδειξε οφσάιντ μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ και φυσικά στον διαιτητή Παπαπέτρου που συμφώνησε και το σφύριξε.

ΒΡΑΒΕΙΟ – ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΩΣΙΑΣ
Στον πρώην πια προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. Λάσλο Μπόλονι ο οποίος είναι ίδιος με τη γιαγιά του Τουίτι, και προκαλώ όποιον δεν πιστεύει να το τσεκάρει.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΥΒΑ
Στον Άγγελο Χαριστέα. Για το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του Γεωργία-Ελλάδα και το τελικό 1-2. Χρειαζόμασταν ισοπαλία. Όλη η Ευρώπη έπαιξε x, και μας έστειλε χωρίς κανένα απολύτως λόγο όλους στον κουβά. Δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι για πουθενά το παλικάρι.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...