HomeNewsroomΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το πρωτάθλημα τελείωσε, τα play off (τι κρίμα) τελείωσαν και είμαστε όλοι εν αναμονή του Euro αλλά και του σχεδιασμού των ομάδων.
Σε ότι αφορά το Εuro, τα νέα της εβδομάδας ήταν φυσικά οι κλήσεις για την προεπιλογή από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος. Χαμός έγινε λέει με τον αποκλεισμό από την 25αδα του Διονύση Χιώτη, με την παράλληλη κλήση του Κώστα Χαλκιά. Το δικό μου σχόλιο είναι ένα. Ποιος Χιώτης? Και που είναι κύριε Σάντος ο Μπασινάς? Ο Δέλλας? Ο Χαριστέας της καρδιάς μας? Ευτυχώς δηλαδή που πήρε και τον Κωστάκη να λέμε!
Για το σχεδιασμό των ομάδων που μόλις ξεκίνησε, έχω έτοιμες τις δύο κλισέ φράσεις που θα σαρώσουν τα καλοκαιρινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
1. ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ! Αναφερόμενοι σε Διοικήσεις-προπονητές-σκάουτερς.  Σε Αφρική, Λατινική Αμερική, Κουάλα Λουμπούρ και Γουαδελούπη. Δεν έχει σημασία που, άλλωστε ως γνωστόν, ουρά περιμένουν οι φθηνοί παιχταράδες να τους ανακαλύψουν τα δικά μας τα τσακάλια. Και ακόμα πιο φθηνά κοστίζει απλώς για τους καλοκαιρινούς μήνες να τους βαφτίζουν παιχταράδες. 
2.ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! Αναφερόμενοι σε παίκτες που ήταν στην ομάδα και είτε δεν τους είδαμε ποτέ, είτε όταν τους είδαμε γέλασε ο κάθε Πικραμένος (επίκαιρο ετσι?). Μάλιστα κύριοι! Οι παίκτες αυτοί ξαφνικά πήραν φωτιά και βγάζουν μάτια στις προπονήσεις και στις προετοιμασίες. Απλώς αυτές οι εσωτερικές μεταγραφές αρχίζουν πάντα να ξεφουσκώνουν κατά τα τέλη Αυγούστου. Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.

Related stories

Υπερδιπλάσια η έκταση που θα απαλλοτριωθεί στο Σέιχ Σου για το Flyover

Τροποποιητική μελέτη από το ΥΠΕΝ Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας...

Είναι οι “Στενές επαφές με τον Διάβολο” το θρίλερ της χρονιάς;

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η ταινία “Στενές επαφές με τον...

Θεσσαλονίκη: Πρωινή επίσκεψη από δελφίνια στον Θερμαϊκό

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν το πρωί...