UP/DOWN

UP

Άγγελος Αναστασιάδης: Όχι μόνο έσωσε το Γιάννενο, αλλά με τη γνωστή «άνωθεν» βοήθεια κατάφερε να τερματίσει όγδοος παρακαλώ. Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε, ΚΑΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!
Ηρακλής Βόλεϊ: Προσοχή παίζουν γριές, έλεγε ένα από τα πανό τους. 2-0 απέναντι στη Σύρο (τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές), μια ανάσα από το νταμπλ και καταπληκτικό standing ovation στο δεύτερο παιχνίδι με τους οπαδούς να ξεμπουκώνουν για τα καλά και τα σχετικά βιντεάκια να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Cristiano Ronaldo: Τι κι αν είναι γλίτσας και κλαψιάρης, άκουσε πολλά, το ήθελε περισσότερο, ξέσπασε και στέρησε ήδη τον πρώτο τίτλο από αυτούς, που ακόμα κι όταν κερδίζουν φάουλ στο αντίπαλο ημικύκλιο το εκτελούν με πάσα, κι όταν τους έχεις αντίπαλους στο PRO μεταμορφώνονται σε «Αθάνατοι».

DOWN

Π.Α.Ο.Κ.- ΑΡΗΣ: Δωσ΄τους άλλη μια ευκαιρία! Αφού ποδοσφαιριστές δεν είναι το γύρισαν στο Τσίρκο. Ακόμα 2 αγωνιστικές χρειάζονταν στον ένα για να καταφέρει να μείνει εκτός play off και στον άλλο για να προλάβει να πέσει. Δεν πειράζει ρε μάγκες  καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Παπουτσάκης (πρόεδρος Εργοτέλη): Άσε μας ρε Mr Monopoly που μόλις έπεσες θυμήθηκες να μιλήσεις για σκευωρίες και σκάνδαλα. Πρόεδρος της Super League ήσουν, για να μη μιλήσουμε για τους δεύτερους γύρους της ομάδας σου τα τελευταία χρόνια, που κέρδιζες μέχρι και στις προπονήσεις!
Κώστας Μανωλάς: Άλλο ένα παράδειγμα της ποδοσφαιρικής και όχι μόνο κουλτούρας μας. Παλτό πολυτελείας, που σφάζονται λέει στα πόδια του οι ομάδες για να υπογράψει. Που αν δεν τον έλεγαν Μανωλά, αλλά Μπαλάφα (τυχαίο όνομα αδικημένου παικταρά) δεν θα έπαιζε ούτε στη Ρεάλ Κρυονερίου!

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...