HomeNewsroomΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Πολλοί είναι αυτοί που χάρηκαν μετά τις νίκες Άρη και Π.ΑΟ.Κ. απέναντι σε Α.Ε.Κ. και Π.Α.Ο. αντίστοιχα. Άλλοι τόσοι όμως είναι αυτοί που μελαγχόλησαν και άρχισαν για ακόμη μια χρονιά να μετρούν τα ΑΝ! Αν είχαμε κερδίσει εδώ-εκεί, τότε και τότε.

Όσο αλήθεια κι αν είναι πως φέτος ήταν καλή ευκαιρία για διάκριση, ΦΤΑΝΕΙ! Με τα αν, δεν γα…. κανείς, που λέει και ο σοφός λαός!

Oκ, κέρδισες την Α.Ε.Κ. και έχεις 9 αγωνιστικές αήττητος. Δε με νοιάζει που δεν τήρησαν οι παράγοντες την υπόσχεση για πληρωμές μετά το ντέρμπυ του Σαββάτου. Πριν το ματς με το γαύρο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ!!!

Θυμάστε ποιό ήταν το πιο γρήγορο ανέκδοτο κάποτε? Αλβανός τουρίστας, λέγαμε. Μιας κι αυτό δεν ισχύει πλέον, να σας πω το νέο? Ο σπρίντερ Νιμανί! Μπιπ-μπιπ! Για να μη μιλήσω για το κοντινό πλάνο κάπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Παναγία μου!

Μέσα σε όλα τα άγχη που έχουν όλοι, τελευταία ευτυχώς υπάρχει και ένα (που μάλιστα ήταν και αιτία διχασμού) λιγότερο για μια μερίδα οπαδών του Π.Α.Ο.Κ..

Ας είναι καλά ο Άγγελος που το πάει τρένο το Γιάννενο, ή μήπως κάνω λάθος?

Ο “Πολυτελείς Κατοικίες ο Βόας” (κατά κόσμον VillasBoas) λέει απολύθηκε από τον Αμπράμοβιτς και βάσει ρήτρας συμβολαίου είναι να παίρνει ένα σκασμό εκατομμύρια για αποζημίωση. Δεν έρχεσαι ρε Βόα κατά δω που χω ομάδες σε τιμή ευκαιρίας? Καλή η προπονητική δε λέω, αλλά σαν το προεδριλίκι δεν έχει, ειδικά στα μέρη τα δικά μας.

Δε με νοιάζει που ενώ μπορούσε άνετα, δεν κατάφερε να κερδίσει τα παιχνίδια με Καλαμαριά και Γάζωρο ώστε να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία την υπόθεση άνοδος. Πριν από λίγες εβδομάδες έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Σήμερα είναι το βασικότερο, υγιής οικονομικά, έχει καλή ομάδα και τον κόσμο του στο πλευρό του. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς Ηρακλή, ειδικά με τους θιάσους που βλέπουμε κάθε βδομάδα.

Είχαμε και τοπικό ντέρμπυ όμως. Άρης-Π.ΑΟ.Κ. 3-1. Αν θέλετε και ανάλυση-σχόλιο από παιχνίδι Volley τότε εσείς δε θέλετε συντάκτη αθλητικών, εσείς θέλετε κασκαντέρ.

Συγχαρητήρια στους οπαδούς της Άλμπα Βερολίνου που στο πρώτο παιχνίδι του, υποδέχθηκαν τον Γιάννη Καλαμπόκη με το πανό “Γεια σου, Ποπ-Κορν”.

Related stories

Ο Μανώλης Σταυρουλάκης καταναλώνει απίστευτες δόσεις μουσικής από πάντα και για πάντα

Φωτογραφίες Ιωάννα Καραφυλλίδου Ο Μανώλης Σταυρουλάκης είναι ιδιαίτερη περίπτωση εραστή...

KIDOT Festival 5 | «Η ευτυχία δεν κρύβεται. Βρες την στο KIDOT»

Το μεγαλύτερο family festival της χώρας έρχεται για πέμπτη χρονιά ακόμα πιο...

Special Screening | After Hours του Μάρτιν Σκορσέζε 

  Τίτλος: After Hours Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε  Έτος: 1985 Διάρκεια: 97’ Μεταφρασμένος τίτλος: Μετά...

170 Tετραγωνικά (moonwalk) του Γιωργή Τσουρή στο RADIO CITY THEATER

  Τα 170 τετραγωνικά, το έργο-φαινόμενο, μετά από 4 χρόνια...

Η κοσμοπολίτικη πλατεία Ελευθερίας, πριν από την πυρκαγιά του 1917

Το κείμενο είναι απόσπασμα από χρονογράφημα του Σταμ. Σταμ....