HomeNewsroomΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Πολλοί είναι αυτοί που χάρηκαν μετά τις νίκες Άρη και Π.ΑΟ.Κ. απέναντι σε Α.Ε.Κ. και Π.Α.Ο. αντίστοιχα. Άλλοι τόσοι όμως είναι αυτοί που μελαγχόλησαν και άρχισαν για ακόμη μια χρονιά να μετρούν τα ΑΝ! Αν είχαμε κερδίσει εδώ-εκεί, τότε και τότε.

Όσο αλήθεια κι αν είναι πως φέτος ήταν καλή ευκαιρία για διάκριση, ΦΤΑΝΕΙ! Με τα αν, δεν γα…. κανείς, που λέει και ο σοφός λαός!

Oκ, κέρδισες την Α.Ε.Κ. και έχεις 9 αγωνιστικές αήττητος. Δε με νοιάζει που δεν τήρησαν οι παράγοντες την υπόσχεση για πληρωμές μετά το ντέρμπυ του Σαββάτου. Πριν το ματς με το γαύρο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ!!!

Θυμάστε ποιό ήταν το πιο γρήγορο ανέκδοτο κάποτε? Αλβανός τουρίστας, λέγαμε. Μιας κι αυτό δεν ισχύει πλέον, να σας πω το νέο? Ο σπρίντερ Νιμανί! Μπιπ-μπιπ! Για να μη μιλήσω για το κοντινό πλάνο κάπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Παναγία μου!

Μέσα σε όλα τα άγχη που έχουν όλοι, τελευταία ευτυχώς υπάρχει και ένα (που μάλιστα ήταν και αιτία διχασμού) λιγότερο για μια μερίδα οπαδών του Π.Α.Ο.Κ..

Ας είναι καλά ο Άγγελος που το πάει τρένο το Γιάννενο, ή μήπως κάνω λάθος?

Ο “Πολυτελείς Κατοικίες ο Βόας” (κατά κόσμον VillasBoas) λέει απολύθηκε από τον Αμπράμοβιτς και βάσει ρήτρας συμβολαίου είναι να παίρνει ένα σκασμό εκατομμύρια για αποζημίωση. Δεν έρχεσαι ρε Βόα κατά δω που χω ομάδες σε τιμή ευκαιρίας? Καλή η προπονητική δε λέω, αλλά σαν το προεδριλίκι δεν έχει, ειδικά στα μέρη τα δικά μας.

Δε με νοιάζει που ενώ μπορούσε άνετα, δεν κατάφερε να κερδίσει τα παιχνίδια με Καλαμαριά και Γάζωρο ώστε να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία την υπόθεση άνοδος. Πριν από λίγες εβδομάδες έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Σήμερα είναι το βασικότερο, υγιής οικονομικά, έχει καλή ομάδα και τον κόσμο του στο πλευρό του. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς Ηρακλή, ειδικά με τους θιάσους που βλέπουμε κάθε βδομάδα.

Είχαμε και τοπικό ντέρμπυ όμως. Άρης-Π.ΑΟ.Κ. 3-1. Αν θέλετε και ανάλυση-σχόλιο από παιχνίδι Volley τότε εσείς δε θέλετε συντάκτη αθλητικών, εσείς θέλετε κασκαντέρ.

Συγχαρητήρια στους οπαδούς της Άλμπα Βερολίνου που στο πρώτο παιχνίδι του, υποδέχθηκαν τον Γιάννη Καλαμπόκη με το πανό “Γεια σου, Ποπ-Κορν”.

Related stories

Ο Θωμάς Γκαρίπης βρίσκεται πίσω από τον μαγικό κόσμο του BeCube Project

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου & Νίκη Οριανέλη Ο Θωμάς Γκαρίπης γεννήθηκε...

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν 20 δρόμοι για τον Μαραθώνιο – Αναλυτικά οδοί και ώρες

Οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγή του διεθνούς μαραθωνίου...

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Πέρρος, γνωστός ροκάς της πόλης

Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός Αλέξανδρος Πέρρος, ο...

Φεστιβάλ Επταπυργίου: Πρεμιέρα με Ρεμπούτσικα, επί σκηνής 270 καλλιτέχνες

Επτά παραγωγές και 15 παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν συνολικά...

Τραπεζάκια έξω: 3 επιλογές για τα ανοιξιάτικα ποτά σου

Είμαστε έτοιμοι για την άνοιξη και όπως φαίνεται και...