HomeNewsroomΤιμή και δόξα

Τιμή και δόξα

Δικαιωματικά αλλά και ουσιαστικά στον Πάμπλο Γκαρσία. Μεγάλος παίκτης είναι αυτός που δεν κρύβεται μετά από μεγάλες ήττες. Πήρε όλη την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό πάνω του κι ας μην είναι αυτός το πρόβλημα. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει σίγουρα γνώση της πραγματικότητας, για τους υπόλοιπους αμφιβάλλω. Γιατί με κάποιους που μίλησαν πως με νίκη ο Π.Α.Ο.Κ. γίνεται διεκδικητής, γελάει ο κόσμος. Όπου φτωχός κι η μοίρα του, λέω εγώ.

Στο ντεμαράζ που έχει ξεκινήσει ο Άρης. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς. Οπαδοί τρίβουν τα μάτια τους και αυτοχαστουκίζονται μη μπορώντας να πιστέψουν όσα βλέπουν. Κεραυνοί πέφτουν και σβήνουν τα φώτα του γηπέδου. Ακόμη και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν αποχή τάχα γιατί είναι απλήρωτοι ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να καταλάβουν τι τους συμβαίνει.

Στους παίκτες που ξεκίνησαν από την αρχή της χρονιάς στο ρόστερ του Ηρακλή. Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, τα παλικάρια άρχισαν να παίζουν μπάλα κατά το Νοέμβρη. Ένα-δύο ματσάκια, λίγο οι γιορτές και τώρα μετά τη συγχώνευση πάλι, υπάρχει διακοπή στη νέα κατηγορία . Έτσι παίζω κι εγώ μπάλα ρε μάγκες.

Στους οπαδούς του Ολυμπιακού που μετά το τέλος του αγώνα έτρεξαν στα αποδυτήρια για να πάρουν αυτόγραφα από τους νικητές και η αστυνομία σε άλλη μια λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης πίστεψε ότι είναι Παοκτσήδες και τώρα ο Δικέφαλος κινδυνεύει με τιμωρία. Άλλωστε αυτόν που ήθελαν να κυνηγήσουν οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. τον έδιωξαν, δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι αυτοί ήταν, αλλά δεν ξέρουν γιατί πήγαν, ήμαρτον!

Στην αρχισυντάκτρια του Εξώστη που πριν από 20-25 μέρες έγραψε μελαγχολικά στο editorial, για τις αλκυονίδες μέρες που έρχονται κι από τότε μόνο χιόνι, χιόνι, χιόνι…

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...