HomeNewsroomΤα νέα της εβδομάδας

Τα νέα της εβδομάδας

Μέσα σε λίγους μήνες, σώθηκε βαθμολογικά, κυνηγήθηκε όσο καμία άλλη ομάδα, έπεσε 3 κατηγορίες, άλλαξε διοικήσεις, άλλαξε Α.Φ.Μ., έγινε Πόντιος και τελικά ανέβηκε κατηγορία. Μετά από μια εβδομάδα μαθαίνουμε ότι το Κράτος δυσκολεύεται να στηρίξει οικονομικά την Football League 2 αλλά και ότι οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας ανακοίνωσαν απεργία. «Πολύ μου αρέσει ο Ηρακλής, μακάρι να πάει καλά Μαρίκα…». Ή μήπως έχετε καλύτερη εξήγηση?

Αντίθετα ο Π.Α.Ο.Κ. διανύει τον πιο τυχερό μήνα των τελευταίων χρόνων. Μέσα σε λίγες εβδομάδες ξεφορτώθηκε τα παλτά πολυτελείας Βιερίνια και Κοντρέρας και από τότε η ομάδα πάει τρένο στο Πρωτάθλημα και τώρα επιτέλους ξεφορτώθηκε και τον Πρόεδρο. Τι? Αν είναι καλύτερο για την ομάδα. Φυσικά και είναι, άφησε καμένη γη ενώ είχε παραλάβει μια ομάδα μοντέλο, απλώς μερικοί από αυτούς που κουτούρντισαν να φύγει αμφιβάλλω αν –λόγω ηλικίας- θυμούνται εκείνα τα… μεγαλεία. Να φύγει, να φύγει!!!

Στην Α.Ε.Κ. βέβαια είναι ακόμα καλύτεροι, προχθές έκατσαν στο ίδιο τραπέζι (και ο Μπάγεβιτς με τον Χατζηχρήστο παρακαλώ) όλοι αυτοί που την έφτασαν να χρωστά μέχρι και στους λαθρομετανάστες και σύστησαν επιτροπή σωτηρίας. Σαν να βάζεις τον Κοσκωτά Υπουργό Οικονομικών ένα πράμα.

Τα βρήκαν λέει ο Άρης και ο Σηφάκης και ο παίκτης απέσυρε την προσφυγή και συνεχίζει… κανονικά στην ομάδα. Μπορεί ο Καστίγιο να άρχισε να παίζει μπάλα αλλά είπαμε, ένα θαύμα κάθε φορά.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...