HomeNewsroomΚαλή χρονιά σε όλους

Καλή χρονιά σε όλους

  • Να μάθουμε να διεκδικούμε. Τρανό παράδειγμα ο Sweetheart, ο οποίος έκανε μήνυση στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Καλά τους έκανε. Αυτό που αποτυπώθηκε σε μερικά τηλεοπτικά δευτερόλεπτα, είναι οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής. Τα πνευματικά δικαιώματα του ανήκουν. Το έμαθε ο Αχιλ- λέας και ετοιμάζεται να ζητήσει ποσοστά από όλους όσους έχουν στήσει αγώνες, γιατί σαν πρωτοπόρος τους έμαθε τα κόλπα.
  • Να γίνουμε πολυτάλαντοι. Μία ασχολία πλέον δεν αρκεί. Οδηγός μας ο ποδοσφαιριστής Γιαννιώτας. Προς τα τέλη του αγώνα, ο αντίπαλος παίκτης των Ιωαννίνων, Σκούφαλης του δίνει μια σφαλιαρίτσα, χαιδευτική μιας και είναι μόλις 18 ετών. Αποτέλεσμα? Ο μικρός πέφτει κεραυνοβολημένος στο χόρτο. Ή το χέρι του Σκούφαλη είχε ρεύμα ή το παλικάρι έκανε απλώς πρόβα και ξέρετε κάτι? Είναι καλός! Αυτά πρέπει να τα μαθαίνεις από μι- κρός. Κρίμα γιατί δείχνει όντως ελπιδοφόρος.
  • Να εμπλουτίσουμε το βιογραφικό μας. Μιας και οι γνώσεις μας δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη, οι συστάσεις είναι ένα πεδίο που μπορεί αφενός να εμπλουτιστεί, αφετέρου να μας βοηθήσει ουσιαστικά. Παράδειγμα ο νέος υποψήφιος επενδυτής της Α.Ε.Κ.. Για να πείσει τους διοικούντες της ομάδας για τις αγνές προθέσεις αλλά και την εντιμότητά του, ο αθεόφοβος πήγε στο ραντεβού (κάτι σαν σύσταση) με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Σαλιαρέλη. Πόσα χρόνια μπροστά μπορεί να είσαι ρε φίλε;

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...