HomeΘέματαΠεριμένουμε τις εξομολογήσεις σας

Περιμένουμε τις εξομολογήσεις σας

τα μυστικά σας, τα βίτσια σας, τις καφρίλες σας, ό,τι έχετε στο μυαλό σας!

“Πριν χρόνια είχα μια σχέση..στην οποία δεν ήμουν τόσο πιστός..μου συνέβει κάτι το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ.. η κοπέλα με την οποία έκανα την πρώτη απιστία μου είχε ίδιο ονοματεπώνυμο με την γκόμενά μου και ίδιο τόπο καταγωγής.. αν δεν είναι αυτό προειδοποίηση τότε τι μπορεί να είναι???” Ν.
“Από μικρό παιδί είχα ένα θέμα. Ήθελα να είμαι το κέντρο της προσοχής των γύρω μου. Ήμουν το στερνοπούλι οπότε είχα την αμέριστη προσοχή του σογιού και ήμουν ευτυχής. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι δεν είμα το κέντρο του κόσμου. Όποτε, ασυνείδητα, προσπαθούσα- με διάφορους τρόπους- να κερδίσω την προσοχή των οικείων μου, και όχι μόνο. Το πiό χοντρό το έκανα στα 11 μου χρόνια περίπου που άρχισα να παραπονιέμαι στη μαμά μου ότι πονάει η κοιλιά μου στα δεξιά. Άρχισε η γυναίκα να με τρέχει σε γιατρούς. Καταλήξαμε σε έναν χειρουργό. Πατώντας από δω κi από κει στην κοιλιακή μου χώρα απεφάνθει ότι έχω σκωληκοειδίτιδα.Έγω βέβαια δεν πονούσα και τόσο αλλά έκανα ότι πονάω φριχτά. Θορυβήθηκε η μαμά μου, θορυβήθηκε και ο γιατρός και κατέλειξαν στην εγχείρηση! Όταν μετά την εγχειρηση είδανε όλοι το κομμάτι που αφαιρέθηκε από εντός μου, αισθάνθηκαν πολύ άβολα που με εγχείρησαν, μιας και δεν είχα κάποιο πρόβλημα τελικά. Μέχρι τώρα δεν το έχω πει σε κανέναν ότι προσποιήθηκα φριχτούς πόνους μόνο και μόνο γιατί στο παιδικό μου μυαλό αυτό με έκανε ξεχωριστή και μου ξαναέδινε την αμέριστη προσοχή των οικείων και όχι μονο. Sorry mammy.” Θ.
«Όταν ήμουν 10 χρονών πούλησα με την αδερφή μου αρκετά ακριβά κοσμήματα της μητέρας μας σε παζάρι σε εξευτελιστική τιμή για να βρούμε χρήματα για τη συναυλία των Cure, στην οποία πήγα ως νάνος ντυμένος-βαμμένος punk για να μου επιτραπεί η είσοδος. Η μαμά ακόμα ψάχνει στο σπίτι αντί να τρέξει Μοναστηράκι.» Γ.

Related stories

Οι αρχιτέκτονες της πόλης στον Εξώστη | Νάσια Σπυριδάκη

Κάθε βδομάδα φιλοξενούμε στον Εξώστη αρχιτέκτονες της πόλης και...

Αστικοί Θρύλοι | Ο Μεσσίας Σαμπατάι Σεβί

γράφει η Μαρία Ράπτη Λένε πως έρχεται ο Μεσσίας, πως...

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...