HomeUrbanitiesLive stagesΑπόψε το Θέατρο Κήπου χορεύει σε electro...

Απόψε το Θέατρο Κήπου χορεύει σε electro ρυθμούς για την 20η Ευρωπαϊκή Γιορτή της ΜουσικήςΣάββατο 22 Ιουνίου 2019. 20η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Τέσσερεις δημοφιλείς δημιουργικές ομάδες (Street Outdoors, Synthetic, Chicness, PRISM) ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μεγάλο party ηλεκτρονικής μουσικής στο εντυπωσιακό Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης. Το κέντρο της πόλης πλημμυρίζει με τον ήχο του τώρα και το κέφι απογειώνεται. Η μουσική ξεκινά στις 17:00 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Line up:
► Thomas Numan & George Kouros
► Bengoa
► Jiles John
► PRISM
► Austrek

Διεύθυνση: Τσιμισκή 153, Θεσσαλονίκη 546 21

Synthetic
To Synthetic είναι ένα project που έχει ως σκοπό την προβολή της επίκαιρης και ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη διοργανώσει events σε 20 διαφορετικούς χώρους από τα τέλη του 2014, με περισσότερους από 40 διεθνείς καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας, πλαισιώνοντας τους με κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Jockeys και live acts. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στην Αθήνα, προσκαλώντας την Peggy Gou και τον Mall Grab σε δύο αξέχαστα party.

Street Outdoors
Το Street Outdoors αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό open air και DIY events στην Ελλάδα. Εδώ και 7 χρόνια έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 100 event στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την υπόλοιπη χώρα. Σκοπός του Street Outdoors είναι να παρουσιάζει την House, Disco και Techno στα καλύτερα της, να ταξιδεύει σε διαφορετικές πόλεις και τοποθεσίες, και να παραμένει μια πλατφόρμα προβολής νέων αλλά και καθιερωμένων καλλιτεχνών.

Chicness
Οι Chicness δραστηριοποιούνται στο τομέα της διοργάνωσης και διαχείρισης event ηλεκτρονικής μουσικής στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από το 2010 Έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες εκδηλώσεις σε χώρους όπως το Principal Club Theatre και το Club Division, ενώ έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι: Amelie Lens, Hot Since 82, Sam Paganini, Nastia, Terry Francis, Julian Jeweil, Christian Smith, Marco Bailey, Tommy Four Seven, Rebekah, Monoloc, Adana Twins, Ettap Kyle, Betoko, Ben Pearce, Daniel Bortz, Finnebassen, Terence Fixmer, KaiserDisco, Butch, Mark Reeve, και Chaim.

PRISM
Το ᾽πρίσμα᾽είναι μια μουσική κολλεκτίβα η οποία επικεντρώνεται στον μινιμαλιστικό ήχο. Κατά την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη έχουν διοργανώσει μουσικά events, ενώ έχουν ενσωματώσει σε αυτά διαφορετικές ιδέες και εναλλακτικά concepts. Oι PRISM έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εάν προσωπικό εκλεπτισμένο στυλ Ανάμεσα στους καλεσμένους του συναντά κάνείς πολύ σημαντθκούς καλλιτέχνες του είδους όπως οι Patrick Specke , Dj Masda , Michael Melchner , Roger Gerressen ,U-More, Evan Baggs , Onur Ozer , Audio Werner , 100Hz-live , Ζ@p,Minion , Anestie Gomez , Katou ,Bu$$, Mr.Roussos, Lostra


Bengoa
Μουσικός και dj για πάνω απο δύο δεκαετίες, ο Bengoa ασχολείται με τα χορευτική μουσική πολύ πριν εμφανιστούν τα αμέτρητα είδη που έχουμε σήμερα. Ώντας αυτόχθων στην παραδοσιακή deep house μουσική, μαζί με τις ambient, techno, hip hop, trip hop, jazz και funk, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολυπρόσωπο, αλλά συνάμα μοναδικό στυλ. Έχει περάσει από όλα τα γνωστά club και dance stage της χώρας, έχει ταξιδέψει με σετάκια του αρκετά σε χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδά, Ρουμανία μεταξύ άλλων, και έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Ame, Larry Heard, Robert Owens, Kevin Yost, Sebo K, Jimpster, Charles Webster, Fred Everything, King Britt, Brothers' Vibe και άλλα πολλά. Το καινούριο του label B2 Recordings μόλις κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο και σηματοδοτεί την έναρξη μια νέας συναρπαστικής εποχής, με βαθιές ρίζες στο μουσικό παρελθόν του καλλιτέχνη, με το βλέμμα όμως στραμένο στο μέλλον.


Ένα ολοκαίνουριο label που λέγεται B2 Recordings, αρκετά EP τους μήνες που έρχονται και ένα residency, ίσως στο καλύτερο club της Ελλάδας, το Six Dogs, αποτελούν το άμεσο μέλλον ενός από τα καλύτερα deep/tech house κεφάλια στη χώρα.

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...