HomeUrbanitiesLive stagesΑναστασία Μουτσάτσου: "Το κοινό συρρέει με απίστευτο...

Αναστασία Μουτσάτσου: "Το κοινό συρρέει με απίστευτο ενθουσιασμό στις εμφανίσεις μας"

Αναστασία Μουτσάτσου. H γνωστή καλλιτέχνιδα με την αισθαντική φωνή που μαγεύει το πλήθος και το παρασύρει στους ονειρικούς ρυθμούς των τραγουδιών που ερμηνεύει … έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Θα την απολαύσουμε για μια μόνο εμφάνιση, παρέα με τους Alex Sid και Δημήτρη Γκοτσόπουλο, όπου θα ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες που ακούγονται στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες … και όχι μόνο.

Τι λέει, όμως, η καταξιωμένη τραγουδίστρια για όλα αυτά;


Πώς προέκυψε η συνεργασία και η περιοδεία με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Alex Sid


Πάει καιρός που ονειρευόμασταν αυτές τις ζωντανές εμφανίσεις με τον Αλεξ Σίντ και την Ουρανία Πατέλλη και ο covid έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά μας. Όταν ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθούν, ξέροντας ότι ο Δημήτρης τραγουδάει και μάλιστα καλά, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραία να είναι μαζί μας γιατί τα τραγούδια μας συνέδεαν ουσιαστικά μαζί του. Ο Δημήτρης είναι η εικόνα του ήχου μας!


Όταν ξεκίνησαν να προβάλλονται οι «Άγριες Μέλισσες» περιμένατε ότι θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος θα ταυτιζόταν τόσο πολύ με τα τραγούδια;


Κατά ένα περίεργο τρόπο, αισθανόμαστε ότι η σειρά θα κάνει επιτυχία. Κι όταν βγήκε το πρώτο τραγούδι « Μάτια Κλειστά» και είδαμε την απήχησή του, καταλάβαμε ότι έρχεται κάτι μεγάλο. Το δεχτήκαμε και το απολαμβάνουμε με ευγνωμοσύνη.


Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου όσον αφορά τις εμφανίσεις σας; Υπάρχει ανταπόκριση ή το κοινό βλέπει ακόμη με φόβο τα θεάματα λόγω της πανδημίας;


Το κοινό συρρέει με απίστευτο ενθουσιασμό στις εμφανίσεις μας. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να έρθουν αλλά ανησυχούν. Ελπίζω αυτούς να τους συναντήσουμε το καλοκαίρι στους ανοιχτούς χώρους, που σκοπεύουμε να εμφανιστούμε.


Υπάρχει κάποιο τραγούδι της σειράς που ξεχωρίζετε για δικούς σας λόγους;


Αυτήν την ερώτηση δυσκολεύομαι να την απαντήσω. Είμαι δίπλα στη γέννα των τραγουδιών όλο αυτόν τον καιρό και τα έχω αγαπήσει όλα πολύ. Ίσως λίγο παραπάνω το «Σ αγάπησα»!


Τι περιλαμβάνουν τα επαγγελματικά σας σχέδια για το επόμενο διάστημα;


Σχεδιάζουμε πολλές συναυλίες ανεμπόδιστες απ' οτιδήποτε. Στην καλοκαιρινή μας περιοδεία θα έχουμε μαζί μας τον Γιάννη Βασιλώτο, που είναι ακόμα ένα ταλέντο απ' αυτά που ανέδειξε η σειρά.


Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες

με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ, ALEX SID και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ στο Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη!


Μετά τα συνεχόμενα sold out στην Αθήνα τα αγαπημένα τραγούδια των «Άγριων Μέλισσών» θα περιοδεύσουν σε Ελλάδα και Κύπρο για να σας ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς.

Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1η Απριλίου στον όμορφο χώρο του Principal Club Theater


Τι μπορεί να συμβεί όταν συναντώνται, μια καταξιωμένη, αισθαντική ερμηνεύτρια, η Αναστασία Μουτσάτσου, ένας εξαιρετικός συνθέτης -ερμηνευτής, ο Alex Sid και ένας ταλαντούχος ηθοποιός και ερμηνευτής-αποκάλυψη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Άγριες Μέλισσες»;


Το αποτέλεσμα είναι μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική μουσική παράσταση!

Τα υπέροχα τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τραγουδήθηκαν από την Αναστασία Μουτσάτσου, τον συνθέτη, Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) και τη Δανάη Μιχαλάκη σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, όπως το «Κάθε Δειλινό », «Σ' αγάπησα», «Μάτια Κλειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», βρήκαν το δρόμο για την καρδιά μας και μας συγκίνησαν, συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού.

Info:
Πόρτες ανοίγουν στις 21.00 – Έναρξη συναυλίας 22.30

Πληροφορίες/Reservations 2310.428088

www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub
www.instagram.com/principal_club

* COVID-FREE EVENT
Eφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους για την προστασία από τον COVID-19 την συγκεκριμένη περίοδο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....