Gavlyn

Η Gavlyn, μια από τις πιο φρέσκες παρουσίες της διεθνούς Hip Hop σκηνής, έρχεται από το Los Angeles της California για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο συναυλιακό χώρο Gaia live, με την υποστήριξη του Εξώστη. Μαζί της δύο εκλεκτά μέλη του Organized Threat Movement, ο Poetic Death και ο DJ Mike Steez.

Τη βραδιά θα ανοίξει η “μεγάλη κυρία” του ελληνικού Hip Hop, Dogmother με τον DJ X-lib των City BloxX. Το εισιτήριο κοστίζει 10€ και οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Ήρθαμε σε επαφή με την Gavlyn για μια σύντομη αλλά περιεκτική συνέντευξη, ενώ βρισκόταν στο Μόναχο, λίγο πριν την πρώτη συναυλία του ευρωπαϊκού της tour.

Είναι η πρώτη σου περιοδεία στην Ευρώπη. Έχεις επισκεφτεί την Ευρώπη στο παρελθόν; Πώς νιώθεις γνωρίζοντας ότι έχεις κοινό στην άλλη άκρη του ωκεανού;
Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ευρώπη και νιώθω υπέροχα που θα έχω επαφή με το κοινό μου, καθώς αυτό είναι που μου δίνει την έμπνευση να γράφω. Η Ευρώπη είναι υπέροχο μέρος και ήθελα πολύ να την επισκεφτώ!
Είσαι αρκετά νέα, μόλις 23 χρονών και κατάφερες να κάνεις τη διαφορά. Πώς νιώθεις; Πιστεύεις ότι η ευκαιρία αυτή ήταν μοναδική και δεν θα σου ξαναδοθεί;
Είναι πράγματι μια μοναδική ευκαιρία αλλά δεν αγχώνομαι καθώς δεν θα σταματήσω ποτέ να κάνω μουσική.
Πες μου λίγα λόγια για το άλμπουμ “From The Art”. Τι αντιπροσωπεύει για σένα;
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε όταν ήμουν μεταξύ 17 και 18 χρονών. Αντιπροσωπεύει αυτή την περίοδο της ζωής μου, όσον αφορά το Hip Hop.
Ποια ήταν η πρώτη επαφή σου με το Hip Hop? Τι έχει αλλάξει από τότε;
Η πρώτη μου επαφή με το Hip Hop ήταν στα 15. Πιστεύω ότι το μόνο που άλλαξε από τότε είναι η αυτοπεποίθηση μου και το γεγονός ότι πλέον γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου.
Τα κομμάτια σου διακατέχονται από ένα συγκεκριμένος ύφος. Τι είναι αυτό που σε έχει εμπνεύσει σχετικά με τη μουσική σου;
Οι γονείς μου ήταν μεγάλη επιρροή στο θέμα της μουσικής. Με έχουν εμπνεύσει πολύ τα ακούσματα τους και αυτό φαίνεται στον ήχο μου.
Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες;
Jean Grey, Μos Def, Eminem, Amy Whinehouse, Gorillaz
Θες να μοιραστείς μαζί μας μερικά από τα μελλοντικά σου σχέδια;
Ίσως κάποια μικρή αλλαγή κατεύθυνσης όσον αφορά τη μουσική, δοκιμάζοντας και κάποια καινούρια πράγματα, με αφορμή το δεύτερο μου άλμπουμ. Θα ήθελαν να πειραματιστώ με μερικά θέματα αλλά κάνοντας μικρά βήματα, αφού δεν θα ήθελα να αλλάξω τον ήχο μου.
Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στο κοινό της Ελλάδας;
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και μια υπόσχεση ότι θα συνεχίσω να κάνω καλή και ποιοτική μουσική. Το κοινό είναι η έμπνευσή μου!

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...