HomeUrbanitiesLife guide8+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις...

8+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις το Hoppy Festival

Άρχισες να μετράς αντίστροφα για το αγαπημένο σου φεστιβάλ ή ακόμη; Οι μέρες για το 2ο HOPPY FESTIVAL πλησιάζουν και φέτος δεν λέει να το χάσεις!

Το hoppy festival σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ παρουσιάζει και φέτος το πιο όμορφο και δημιουργικό φεστιβάλ για παιδιά στην Θεσσαλονίκη, Το φετινό πρόγραμμα του Hoppy Festival είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, συμπεριληπτικό και…extreme! Έχοντας ως προτεραιότητα την ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού ως αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών.

Οι λόγοι που δεν πρέπει να το χάσεις:

Θα το λατρέψουν τα παιδιά. Σ’ αυτό το φεστιβάλ όλοι πρόκειται να περάσουν καλά, για αυτό μην ανησυχείς πως τα παιδάκια θα βαρεθούν και θα γκρινιάζουν!

Θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις φεστιβαλικό look. Oι επαγγελματίες make-up artists του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα είναι παρόντες για να σου δώσουν το look που ονειρεύεσαι με extra touch glitters και sequins.

Θα ακούσεις συναυλίες με μουσική της Disney  από την Σχολή Θεάτρου Μαρία Στεφάνου.

Θα μπεις σε street mode με χορογραφίες break dance, μοναδικά γκράφιτι και extreme BMX tricks από το Street Mode Festival.

Θα μπορείς να απολαύσεις ποιοτικό street food από το THENASPROJECT
Να θυμάσαι, σε περίπτωση που χρειαστείς στο φεστιβάλ ένα boostάρισμα ενέργειας για να συνεχίσεις τον χορό, η ομάδα του THE NAS PROJECT  θα σερβίρει ποιοτικό καφέ και δροσιστικούς χυμούς!

Θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις στo Lounge Area
Κάποιοι έρχονται για να παίξουν, κάποιοι να χορέψουν και κάποιοι για να χαλαρώσουν στο Lounge Area! Ένας από τους πιο λειτουργικά διαμορφωμένους χώρους του φεστιβάλ μας είναι το ξεχωριστό και χαλαρωτικό Lounge Area το οποίο φέτος θα ενισχυθεί με περισσότερα lounge σποτάκια και θα περικυκλωθεί με επιλεγμένες υπηρεσίες.

Θα απολαύσεις εργαστήρια από 60+ εξειδικευμένους επαγγελματίες στην εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία.

Τα παιδάκια θα περάσουν τέλεια και θα ακούσουν απολαυστική μουσική
Tα μαθαίνουμε από μικρά στην μουσική για να γίνουν μουσικόφιλοι ενήλικες! Τα οφέλη ακρόασης ζωντανής μουσικής είναι αμέτρητα για αυτά, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι η μουσική αυξάνει τη δημιουργικότητά τους, την αυτοπεποίθησή τους και μειώνει το άγχος! Δεν λέει να μην τα φέρεις μαζί!

Θα απολαύσεις Θεατρική παράσταση από την ομάδα του Μικρού βορρά

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 2ου HOPPY FESTIVAL και θα είναι… ονειρεμένο!

Διαβάστε το αναλυτικά εδώ

 

 

 

 

 

 

 

Related stories