HomeUrbanities1767 Βeverages: Η τέχνη των ανθρακούχων σε...

1767 Βeverages: Η τέχνη των ανθρακούχων σε ένα μπουκάλι από τη Θεσσαλονίκη

Λέξεις: Εύα Χατζηαντώνογλου

Ο χώρος της εστίασης εξελίσσεται όλο και πιο ραγδαία φέρνοντας νέες προκλήσεις, τόσο στους εργαζομένους του, όσο και στους καταναλωτές. Καινούρια μαγαζιά με ευφάνταστα concept, ιδιαίτερες συνταγές σε ποτά και φαγητά αλλά και νέα προϊόντα προβάλλουν στο ελληνικό παρασκήνιο μέρα με τη μέρα, συνεχίζοντας έτσι μία αλυσίδα προκλήσεων και καινοτομιών που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Αυτό το κάλεσμα άκουσε και ο Αλέξανδρος, που έπειτα από δύο καραντίνες με έρευνα και δοκιμές, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021 να φτιάχνει και να σερβίρει στο μαγαζί που εργαζόταν το δικό του ανθρακούχο αναψυκτικό. Οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν, οι παραγγελίες ερχόντουσαν η μία πίσω από την άλλη και τότε ήταν που ο -πλέον συνέταιρος του Αλέξανδρου- Βασίλης, πρότεινε τη δημιουργία των 1767.

Fast forward στο 2023 και πλέον μιλάμε για ένα καθαρά ελληνικό προϊόν που έχει πάρει τη θέση του στην αγορά και ταράζει τα νερά του χώρου, παρουσιάζοντας έτσι την ανθρακούχο τέχνη των 1767 Βeverages. Η καινοτόμος συνταγή και το sugar free περιεχόμενο είναι αυτά που καθορίζουν το διαφορετικό στην πρώτη γουλιά. Όσο για τις γεύσεις, δε θα βρεις πουθενά ίδιες -κυριολεκτικά!- καθώς είναι το μοναδικό αναψυκτικό που σου προσφέρει τη δροσιά και τη νοστιμάδα της φράουλας και του καρπουζιού.

Μη διστάσεις να το ζητήσεις ως συνοδευτικό στο ποτό σου, ή ως σκέτο με πάγο για να καλμάρεις τη δίψα σου. Αν από την άλλη θες να τη δεις αλλιώς, σε ένα ποτήρι πρόσθεσε 50ml από το αγαπημένο σου gin, 10ml χυμό lime, πάγο, κάνε top up με τη γεύση της επιλογής σου, χαλάρωσε και απόλαυσε υπεύθυνα.

Τα 1767 γεννήθηκαν από την επιθυμία της αναζήτησης νέων ιδεών και γεύσεων γι’ αυτό και το ταξίδι τους δε σταματάει εδώ. Καθώς επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα -και όχι μόνο-, νέες γεύσεις και προϊόντα ετοιμάζονται να μας συστηθούν και να φέρουν κάτι νέο στη σκηνή των μπαρ. Και επειδή συνώνυμο της δίψας είναι το καλοκαίρι, έχε το νου σου, γιατί όλο και σε κάποια παραλία τα 1767 θα στήσουν event για να σε γνωρίσουν και να σε ξεδιψάσουν.

Σειρά σου να το δοκιμάσεις!

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...