HomeUrbanitiesLive stages11th Street Mode Festival: Διάβασε τις απαντήσεις...

11th Street Mode Festival: Διάβασε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που σχετίζονται με το φεστιβάλ

Διάβασε τις απαντήσεις που δίνει η ομάδα του SMF, στις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνει το κοινό. Έπειτα, ρίξε μια ματιά στο επίσημο τρέιλερ του φεστιβάλ για να είσαι εντελώς καλυμμένος. STREET MODE …ON!

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!

1. Πότε γίνεται;

27-28-29 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες ανοίγουν και τις τρεις ημέρες στις 14:00. Το φεστιβάλ διαρκεί μέχρι αργά το βράδυ, και μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 04:00 στα κλειστά (indoor) stages.

2. Που γίνεται;

Tο Street Mode Festival διεξάγεται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στον περιμετρικό χώρο της Αποθήκης 8 (Προβλήτα 2). Η είσοδος προς το φεστιβάλ γίνεται από την κεντρική πύλη του Λιμανιού, στην γωνία των οδών Καρατάσου και Σαλαμίνος. Βρες την περιοχή στο Google Maps.


ΠΡΟΣΒΑΣΗ!

1. Πως μπορώ να έρθω;

• Με τα πόδια: Εάν βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης ή κοντά.

• Με το ποδήλατο: Μπορείς να ασφαλίσεις / κλειδώσεις το ποδήλατό σου με δική σου ευθύνη στον εξωτερικό χώρο του φεστιβάλ.

• Με το αυτοκίνητο: H Καρατάσου είναι ο δρόμος πάνω από το λιμάνι και απέχει περίπου 5 λεπτά από την δυτική είσοδο της πόλης. Το φεστιβάλ δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης, αλλά υπάρχουν αρκετές θέσεις parking (χωρίς χρέωση) στα γύρω τετράγωνα.

• Με το υπεραστικό λεωφορείο (ΚΤΕΛ): Ο Υπεραστικός Σταθμός Λεωφορείων «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια, και μόλις 5 λεπτών με το αστικό λεωφορείο. Για να πάρεις το σωστό αστικό λεωφορείο που οδηγεί στο φεστιβάλ ακολούθησε την παρακάτω οδηγία.

• Με το αστικό λεωφορείο (ΟΑΣΘ): Υπάρχει στάση λεωφορείου με το όνομα «ΛΙΜΑΝΙ» ακριβώς έξω από την κεντρική πύλη του Λιμανιού (και είσοδο του φεστιβάλ) στην Σαλαμίνος. Τα λεωφορεία που εξυπηρετουν είναι τα 3K, 15 και 39 με αφετηρία τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Βρες την στάση στο Google Maps. Επίσης η στάση «ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» βρίσκεται ακριβώς στον επάνω δρόμο (Πολυτεχνίου) και εκεί σταματάνε τα λεωφορεία 3Κ, 12, 16 και 23. Βρες την στάση στο Google Maps.

• Με το τρένο: Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από το φεστιβάλ. Εάν θέλεις να πάρεις λεωφορείο, πολλά αστικά ξεκινούν από εκεί, με πορεία προς το κέντρο. Για περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των λεωφορείων δες την παραπάνω οδηγία.

• Με το αεροπλάνο: Έξω από τον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, υπάρχει η στάση για τα αστικά λεωφορεία 01Χ και 01Ν, με πορεία προς το κέντρο. Για να φτάσεις στην πλησιέστερη στάση του φεστιβάλ, θα πρέπει να κατεβείς στην στάση «Κρικέλα» και να μεταβείς στο λεωφορείο 3Κ, το οποίο θα σε οδηγήσει στην στάση «Πλατεία Εμπορίου». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την χρήση των λεωφορείων δες την παραπάνω οδηγία με τίτλο «Με το αστικό λεωφορείο (ΟΑΣΘ)».

• Με το μετρό: Σύντομο ανέκδοτο.

2. Yπάρχει πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α.;

Τα κλειστά stages (indoor) έχουν πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α. ενώ όλη η υπόλοιπη περιοχή είναι επίπεδη. Υπάρχουν επίσης και τουαλέτες ειδικών προδιαγραφών για Α.Μ.Ε.Α. Mη διστάσεις να απευθυνθείς στο εξειδικευμένο προσωπικό για οποιαδήποτε άλλη πιθανή ανάγκη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙA (ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ)!

1. Τι τύποι εισιτηρίων υπάρχουν;

• Εισιτήρια 3ημέρου: Απόλαυσε και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ με όλες τις δραστηριότητες. Η τιμή του 3ημέρου εισιτηρίου είναι αισθητά πιο χαμηλή από το να αγοράσεις 3 μεμονωμένα εισιτήρια ημέρας.

• Εισιτήρια ημέρας: Υπάρχουν ξεχωριστά εισιτήρια για κάθε ημέρα του φεστιβάλ, τα οποία ισχύουν μόνο για την ημέρα που αγοράστηκαν. Για παράδειγμα, με ένα εισιτήριο Σαββάτου έχεις πρόσβαση στο φεστιβάλ μόνο το Σάββατο. Εάν θέλεις να έρθεις για 2 ημέρες πρέπει να πάρεις εισιτήριο και για την δεύτερη ημέρα που επιθυμείς. Εάν θέλεις να έρθεις για 3 ημέρες σου προτείνουμε την λύση του 3ημέρου εισιτηρίου που αναφέρεται παραπάνω.

2. Τι είναι τα Early Bird εισιτήρια;

Τα Early Bird είναι εισιτήρια που εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό και είναι τα πρώτα που διατίθενται προς πώληση. Χαρακτηριστικό τους είναι η αρκετά χαμηλότερη τιμή και το ότι κυκλοφορούν για μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης είναι αυτά που προτιμούν οι «Die-Hard Streetmoders» και τα εξαντλούν από νωρίς, οπότε τρέξε να προλάβεις το δικό σου γιατί αλλιώς «το πουλάκι πέταξε». Αγόρασε το δικό σου Early Bird για το 11o Street Mode Festival κάνοντας κλικ εδώ.

3. Υπάρχουν διαφορετικά εισιτήρια ανάλογα με το θέαμα / σκηνή;

Όχι, το εισιτήριο είναι ένα και ενιαίο, και με αυτό έχεις πρόσβαση σε όλα τα θεάματα και σε όλους τους χώρους του φεστιβάλ.

4. Πότε μπορώ να πάρω εισιτήριο;

Τα εισιτήρια του φεστιβάλ είναι διαθέσιμα από 15 Μαρτίου. Προμηθεύσου έγκαιρα το εισιτήριο σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να εξαντληθούν.

5. Πως μπορώ να πάρω εισιτήριο;

• Ηλεκτρονική αγορά: Μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά από το viva.gr, κάνοντας κλικ εδώ. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση (ή η μεταφορά στο κινητό σου) του barcode του εισιτηρίου.

• Αγορά hard copy: Hard copy (χάρτινα) εισιτήρια, μπορείς να βρεις στα συνεργαζόμενα σημεία προπώλησης, τα οποία είναι τα εξής:

Πολυχώρος WE: 3ης Σεπτεμβρίου 20, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Κυριακή: 10:00 – 22:00

Rover Bar: Σαλαμίνος 6, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Κυριακή: 12:30 – 04:00

Μπάτε Σκύλοι Bar: Ολύμπου 61, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Σάββατο: 12:00 – 06:00 · Κυριακή: 15:00 – 06:00

Stones Rock Bar: Αιγύπτου 20, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Κυριακή: 15:00 – 05:00

Διώροφον Cafe – Bar: Κερασούντος 81, Καλαμαριά
Δευτέρα – Κυριακή: 08:00 – 03:00

Stay Hostel: Ίωνος Δραγούμη 61, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Κυριακή: Συνεχές Ωράριο

Stereodisc Record Shop: Αριστοτέλους 4, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00 · Σάββατο: 10:00 – 18:00 · Κυριακή: Κλειστά

Musicland / Tickethouse: Μητροπόλεως 102, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Σάββατο: 09:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00 · Κυριακή: Κλειστά

The Nephilim Metal Musicstore: Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 21:00 · Σάββατο: 10:00 – 17:00 · Κυριακή: Κλειστά

Nico Tattoo Crew: Δημητρίου Γούναρη 33, Κέντρο Θεσ/νίκης
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 – 21:00 · Σάββατο: 11:00 – 15:00 · Κυριακή: Κλειστά

The Box Gallery: Απελλού 6, Κέντρο Θεσ/νίκης
MONO Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή: 11:00 – 15:00

Snuff Tobacco Store 1: Φιλελλήνων 53, Φρούριο Λάρισας
Δευτέρα – Κυριακή: 10:00 – 02:00

Snuff Tobacco Store 2: Παπασταύρου 4, Κέντρο Λάρισας
Δευτέρα – Κυριακή: 10:00 – 02:00

Snuff Tobacco Store 3: Γραβιάς 4, Βόλος
Δευτέρα – Κυριακή: 10:00 – 02:00


• Αγορά στην είσοδο: Λόγω συγκεκριμένης χωρητικότητας του χώρου υπάρχει αυστηρά περιορισμένη διάθεση εισιτηρίων. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν στην προπώληση, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο σε αυξημένες τιμές. Δε θα επιτραπεί η είσοδος σε υπεράριθμους για λόγους ασφαλείας.

6. Μπορώ να πάρω το εισιτήριο μου με κάρτα στην είσοδο;

Ναι, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα, σε κάθε σημείο που έχει τη σχετική σήμανση (POS).

7. Τα παιδιά πληρώνουν εισιτήριο;

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά μέχρι και 6 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο. Αποθαρρύνεται η είσοδος σε βρέφη κάτω των 2 ετών, λόγω των υψηλών εντάσεων ήχου και φωτισμού που επικρατούν στον μεγαλύτερο χώρο του φεστιβάλ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙA (ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ)

1. Έχω χάσει / ξεχάσει το εισιτήριο μου. Μπορώ να μπω;

Όχι, εκτός εάν έχεις κρατήσει το barcode του εισιτηρίου σου στο κινητό σου τηλέφωνο (σε περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς).

2. Δεν μπορώ να έρθω, μπορεί να έρθει κάποιος άλλος στην θέση μου;

Ναι, αρκεί να έχει το εισιτήριο μαζί του, ηλεκτρονικό ή hard copy. Παρόλο που σε κάποια ηλεκτρονικά εισιτήρια αναγράφεται το όνομα του κατόχου, αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς κατά την είσοδο σκανάρεται μόνο το barcode.

3. Δεν μπορώ να έρθω, μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριο μου;

Εξαργυρώσεις και επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται. Ωστόσο, έχουμε δει πολλούς να δίνουν το εισιτήριο τους μέσω των social media του φεστιβάλ, στο ίδιο αντίτιμο που το αγόρασαν.

4. Ήρθα αλλά δεν πέρασα την είσοδο, μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριο μου;

Εξαργυρώσεις και επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται. Ωστόσο, έχουμε δει πολλούς να δίνουν το εισιτήριο τους έξω από τον χώρο διεξαγωγής, στο ίδιο αντίτιμο που το αγόρασαν.

5. Πως μπορώ να βγω και να ξαναμπώ;

Μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων θα περαστεί στο χέρι σου ένα πάνινο βραχιόλι εισόδου, με το οποίο θα μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις από τον χώρο του φεστιβάλ, χωρίς να χρειάζεται ξανά έλεγχος.

6. Πήρα εισιτήριο 3ημέρου, μπορεί να μπει κάποιος άλλος μία ημέρα, στην θέση μου;

Δες την παραπάνω ερώτηση (5) σχετικά με τα βραχιόλια εισόδου. Κάθε εισιτήριο (τριημέρου ή ημέρας) αντιστοιχεί σε ένα και μοναδικό βραχιόλι και δεν μπορεί να βγει παρά μόνο με σχίσιμο, κάτι το οποίο το καθιστά αυστηρά ατομικό και μη μεταβιβάσιμο. Οπότε όχι, δεν μπορείς να «μοιραστείς» τις ημέρες σου με κάποιον άλλον.

7. Το βραχιόλι μου είναι πολύ σφιχτό / έτοιμο να σχιστεί, τι να κάνω;

Αντικατέστησε το με ένα καινούριο, σε ένα από τα box office στην είσοδο του φεστιβάλ.

ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ / ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

1. Τα κατοικίδια επιτρέπονται;

Τα κατοικίδια φυσικά και επιτρέπονται, ωστόσο δεν προτείνεται η παρουσία τους, γιατί το μεγάλο πλήθος και τα έντονα φώτα ενδέχεται να τα κάνουν νευρικά.

2. Ποια αντικείμενα επιτρέπονται;
Τι να φέρω μαζί μου;

· Καπέλο / Γυαλιά / Αντιηλιακό
· Μικρές τσάντες ώμου και τσαντάκια μέσης
· Πατίνι / Rollers
· Μη επαγγελματικές κάμερες
· Φορτιστή κινητού / κάμερας
· Ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης (ή και πάσο)
· Το πιο street outfit που έχεις και άνετα παπούτσια!

3. Ποια αντικείμενα απαγορεύονται;
Τι να μην φέρω μαζί μου;

· Γυάλινα αντικείμενα
· Μεταλλικά αντικείμενα
· Αιχμηρά αντικείμενα
· Πυρσούς και κροτίδες
· Πυροτεχνήματα κάθε είδους
· Παράνομες ουσίες
· Φαγητά και σνακ από έξω
· Αναψυκτικά και ποτά από έξω
· Ψυγειάκια και μεγάλες τσάντες
· Επαγγελματικό εξοπλισμό βίντεο
· Επαγγελματικό εξοπλισμό ηχογράφησης
· Drones και lazer pointers
· Τον ενοχλητικό της παρέας!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΚΕΣ!

1. Τι είναι η πληρωμή με μάρκες (token payment);

Όλες οι αγορές μέσα στον χώρο του φεστιβάλ πραγματοποιούνται πλέον με την γνωστή μέθοδο Token Payment, δηλαδή πληρωμή με μάρκες*. Οι μάρκες αντικαθιστούν τα χρήματα σε όλους τους χώρους συναλλαγής για λόγους ασφαλείας. Για να προμηθευτείς τις μάρκες σου πρέπει να πας σε ένα από τα κεντρικά token booth στην είσοδο ή σε ένα από τα πολυάριθμα token points που βρίσκονται σε κάθε μπαρ (βρες τα στον χάρτη). Μπορείς να αγοράσεις τις μάρκες σου με μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα. Φρόντισε για την έγκαιρη ενημέρωση σου σχετικά με τις μάρκες, για να έχεις πάντα τον έλεγχο των οικονομικών σου, και για να κάνεις τις πιο συμφέρουσες αγορές!

* Εξαιρούνται τα περίπτερα φαγητού (food stalls), όπου η μέθοδος πληρωμής ορίζεται από την εκάστοτε επιχείρηση, και τo merchandise του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών.

2. Πως λειτουργεί το σύστημα με τις μάρκες;

Στο φεστιβάλ λειτουργούν μάρκες τριών χρωμάτων (μπλε, κόκκινο, μαύρο), κάθε μία με διαφορετική αξία σε €. Κάθε προϊόν στο bar πληρώνεται με ένα σύνολο από μάρκες, αναλόγως της αξίας του. Η μαύρη μάρκα των 10 € χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα «STREET MODE DEALS» που συμφέρουν εξαιρετικά. Συμβουλέψου τον τιμοκατάλογο του φεστιβάλ για όλες τις αξίες των προϊόντων σε μάρκες.

3. Πως λειτουργεί το σύστημα «MIX 'N' MATCH»;

Με το σύστημα «MIX 'N' MATCH» μπορείς να αγοράσεις μαζί πολλά προϊόντα από το bar (ίδια ή διαφορετικά), σε καλύτερη τιμή από ότι εάν τα αγόραζες ξεχωριστά. Ισχύει η προϋπόθεση ότι πρέπει να τα πάρεις όλα μαζί, σε μία αγορά. Συμβουλέψου τον τιμοκατάλογο του φεστιβάλ για τις προσφορές «MIX 'N' MATCH».

4. Μπορώ να εξαργυρώσω μάρκες εάν μου περισσέψουν;

Οι μάρκες δεν εξαργυρώνονται, αλλά διατηρούν την ισχύ τους καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Δηλαδή μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και την επόμενη ημέρα.

ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ / ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ!

1. Έχω χάσει το κινητό μου / τα κλειδιά μου, τι πρέπει να κάνω;

Στο φεστιβάλ λειτουργεί τμήμα Lost & Found (βρες το στον τον χάρτη). Σε περίπτωση που το αντικείμενο που έχασες δεν έχει βρεθεί ακόμη, θα μας δώσεις τα στοιχεία σου και θα σε ενημερώσουμε όταν βρεθεί.

2. Παίρνω τηλέφωνο το παιδί μου και δεν το σηκώνει, τι πρέπει να κάνω;

Καταρχήν να ηρεμήσεις! Μάλλον θα τα «σπάει» σε κάποιο stage και δεν θα δίνει σημασία στο κινητό του, ή θα έχει κλείσει από μπαταρία. Μόνο για επείγουσες περιπτώσεις που αφορούν αγνοούμενο άτομο που δεν μπορεί να προσανατολιστεί μόνο του, μίλησε με κάποιον εκπρόσωπο του φεστιβάλ στο Info Point (βρες το στον τον χάρτη).

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

1. Θέλω να παίξω με την μπάντα μου στο φεστιβάλ, τι πρέπει να κάνω;

Παρόλο που το μουσικό line-up μας έχει ήδη συμπληρωθεί, ένα stage του Street Mode Festival σας περιμένει, μιας και φέτος υπάρχει ο μουσικός διαγωνισμός CU #NΒΤ ή αλλιώς CU NEXT BIG THING που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενδιαφέρει! Τι είναι όμως το CU #NΒΤ Music Contest?

Το CU #NΒΤ Music Contest είναι ένας μουσικός διαγωνισμός από το CU και το Street Mode Festival που απευθύνεται σε συγκροτήματα και solo καλλιτέχνες όλων των ειδών, με σκοπό την ανάδειξή και την προβολή τους στο ευρύ κοινό. Οι νικητές κερδίζουν μία θέση στο line-up του φετινού Street Mode Festival, και πιο συγκεκριμένα μία από τις συνολικά 6 θέσεις (2 ανά ημέρα) που θα διατεθούν για την πραγματοποίηση μίας ολοκληρωμένης συναυλίας, ανάμεσα στους δεκάδες top καλλιτέχνες από τον κόσμο του Street Mode Festival 2019!!!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


2. Θέλω να δηλώσω συμμετοχή σε ένα από τα events (street art, street dance, music contests, action sports κ.α.), τι πρέπει να κάνω;

Πάνω από 20 διαφορετικά event σχετικά με την street κουλτούρα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο φεστιβάλ. Κάθε event ανακοινώνεται στην πορεία του χρόνου (μέχρι και τον Αύγουστο), και συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό poster και μία περιγραφή, όπου γίνονται γνωστοί οι όροι και η διαδικασία συμμετοχής. Βρες την σχετική ανακοίνωση για το event που σε ενδιαφέρει, εδώ και στα social media του φεστιβάλ.

3. Θέλω να βοηθήσω ως εθελοντής στο φεστιβάλ, τι πρέπει να κάνω;

Εξειδικευμένοι οργανισμοί όπως η Ethelon πραγματοποιούν κάθε χρόνο προγράμματα συγκέντρωσης και απασχόλησης εθελοντών, με στόχο την γνωριμία και την εξοικείωση τους με το περιβάλλον του φεστιβάλ. Κάθε τέτοια προσπάθεια ανακοινώνεται στην πορεία του χρόνου (μέχρι και τον Αύγουστο), και συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό poster και μία περιγραφή, όπου γίνονται γνωστοί οι όροι και η διαδικασία συμμετοχής. Βρες την σχετική ανακοίνωση εδώ και στα social media του φεστιβάλ.

11th Street Mode Festival 2019 // OFFICIAL TRAILER:

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...