HomeMind the artΜουσική10 τραγούδια των Placebo που μας θυμίζουν...

10 τραγούδια των Placebo που μας θυμίζουν γιατί τους αγαπάμε τόσο πολύ!

Συστήθηκαν στο κοινό τους για πρώτη φορά το 1994 κι από τότε η μουσική τους φλόγα παραμένει άσβεστη, ενώ αποκτούν ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Είναι οι Βρετανοί Placebo και είναι αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο αναγνωρισμένες μπάντες της σύγχρονης alternative rock σκηνής.

Ο ήχος τους; Απόκοσμος, ηλεκτρισμένος και βαθιά μελαγχολικός. Το κοινό τους; Φανατικό και έτοιμο να τους ακολουθήσει σε κάθε νέο βήμα και κάθε ζωντανή εμφάνιση που αποτελεί μοναδική εμπειρία.

Φέτος, επιστρέφουν στη χώρα μας που το κοινό τους είναι μεγάλο κι ορκισμένο. Απόψε, λοιπόν, θα μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη ροκ μελωδίες που ηλεκτρίζουν το μυαλό και στίχους που αγγίζουν την ψυχή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Για εμάς που θα βρισκόμαστε εκεί και θέλουμε να κάνουμε …προθέρμανση , αλλά και για όσους δε θα παρευρεθούν αλλά τους αγαπάνε… ακολουθούν 10 από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που σύστησαν τους Placebo στο κοινό και τους χάρισαν επάξια μια θέση στην κορυφή του alternative rock πενταγράμμου.




















PLACEBO

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022
Μονή Λαζαριστών – Θεσσαλονίκη

Placebo (λεξικό: εικονικό φάρμακο), Placebo (μουσικό λεξικό: βρετανικό εναλλακτικό ριζοσπαστικό συγκρότημα που από το 1994 ταράζει τα μουσικά ύδατα παγκοσμίως). Μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα στο Rockwave Festival του 1999, οι Placebo έχουν μοιραστεί κι άλλες αξέχαστες εμφανίσεις με το ένθερμο ελληνικό κοινό επιστρέφοντας τη λατρεία που τους δείχνει σταθερά για παραπάνω από είκοσι χρόνια. Τώρα, το συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και 21 Ιουλίου στην Αθήνα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε μία πολύ ξεχωριστή Rockwave Night!


Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...