HomeNewsroomΜΠΑΛΑ-ΜΠΑΛΑ-ΜΠΑΛΑ

ΜΠΑΛΑ-ΜΠΑΛΑ-ΜΠΑΛΑ

  • Πολύ μεγάλη μπάλα από το Δικέφαλο την Κυριακή. Στην κυριολεξία! Οι περισσότεροι έμοιαζαν τουλάχιστον 40αρηδες. ¨Είναι δυνατόν να μην μπορούν να παίζουν Τετάρτη-Σάββατο? Εγώ πως μπορούσα?¨ που έλεγε κι ο μεγάλος Τάκης Γκώνιας!!!
  • Γκοοολλλ στο Κλεάνθης Βικελίδης ! Καλά ντε, ούτε ένα αστειάκι δεν μπορούμε να κάνουμε?
  • Μαθαίνω ότι συγκεντρώνονται υπογραφές, ώστε τα ματς της Α.Ε.Κ. να λήγουν στο 90΄. Τα τελευταία χρόνια θυμάμαι τουλάχιστον 59821 παιχνίδια που σκόραρε στις καθυστερήσεις.
  • Έκτακτο πολεμικό δελτίο. Εμφύλιος ξέσπασε στις Αραβικές χώρες για τα μάτια του Π.Α.Ο.. Φήμες ότι υπήρξε πρόταση να λύσουν το θέμα με τη διεξαγωγή νέου κύκλου του Γκοτζαμάν Καρντάσι (Big Brother) και guest star τον Τσάκα δεν επιβεβαιώνονται.
  • Αντιδράσεις στο πρόσωπο του Fernando Santos ο οποίος δεν κάλεσε τον Μήτρογλου στην Εθνική για το επόμενο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα απλώς ο παίκτης ζήτησε ειδική άδεια για να συμμετέχει στα γυρίσματα του ¨Ρόδα-Τσάντα και Κοπάνα 5¨.
  • Στη θέση του Μήτρογλου κλήθηκε, ναι καλά ακούσατε ο μεγάλος Χάρι! Τώρα που έσφιξαν τα πράματα στο θέμα πρόκριση εκτός από καλή μπάλα, χρειάζεται και τύχη. Και τι καλύτερο από τον πατ.. ε, την τύχη του Άγγελου.
  • Θρήνος για τους οπαδούς των νεοφώτιστων, Ομάδα Α και Ομάδα Β οι οποίοι δεν πρόλαβαν καλά καλά να δουν τις ομάδες τους να αγωνίζονται 5 αγωνιστικές στη Super League, τις βλέπουν τώρα να συμμετέχουν στην κλήρωση της Football League.
  • Κουτουρντίσατε να ρίξετε τον Ηρακλή για να ανέβει ο Αστέρας. Έπαιξε άρων άρων τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το συντομότερο όλο αυτό το αίσχος, και έπειτα από ούτε ένα μήνα ανακαλύπτετε ότι είναι βρώμικοι και πρέπει να πέσουν. Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε εκεί κάτω ρε…

Την ίδια χρονιά που η κρίση βαθαίνει μέρα με τη μέρα, οι παράγοντες του ποδοσφαίρου εκφυλίζουν το ίδιο τους το προϊόν με αποφάσεις εκτρώματα που προκαλώντας το φίλαθλο αίσθημα. Δημιουργούν πρωταθλήματα εκτρώματα σε ένα άθλημα που παραδοσιακά είναι λαοφιλές αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν ξέρω που το πάνε άλλα πάει πολύς καιρός που έπαψα να πιστεύω στην τύχη.

Υ.Γ. Έκλεισε η συμφωνία για τα δικαιώματα του Champions League, με την Ε.Ρ.Τ. να προσφέρει ένα προκλητικά τεράστιο ποσό σε σχέση με τα ως τώρα δεδομένα. Πονούσαν που πονούσαν τα μάτια με ό,τι βλέπαμε στο Ch.L. -καθότι μοιραία έπεφτε σύγκριση- τώρα πονάνε και τα μυαλά μας.

Related stories

Δες όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Θάλασσας 2024

Το Φεστιβάλ Θάλασσας ανοίγει για άλλη μια χρονιά τις...

5+1 σειρές που βγάζουν μάτι, μέρος Θ

Αν έχουν βαλτώσει οι επιλογές σου, αν έχεις καιρό...

Το Bricks είναι πολύ κουλ: Ο τέλειος λόγος για να ανηφορίσεις προς την Τούμπα

Φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η φάση είναι Τούμπα: Το Bricks είναι...