HomeNewsroomΟ ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ DERBY ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ...

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ DERBY ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ

Μονόπλευρο ήταν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μιας και κυριάρχησε το derby Δικεφάλων, το οποίο παρ’όλη την αναμονή μόνο Derby δεν υπήρξε. Γκολ, φάσεις και δηλώσεις παικτών είναι η μία προσέγγιση. Επειδή όμως ο ορθολογισμός δεν ήταν το φόρτε μου ποτέ ας το δούμε και λίγο διαφορετικά.

  • Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο δεύτερος ξάδερφος του Etto, ο οποίος έπιασε πολύ υψηλά standarts. Και μην ακούσω κανένα χαζό ότι ήταν ο ίδιος.
  • Η κρίση χτύπησε και τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. πολλοί εκ των οποίων ζήτησαν πίσω το μισό εισιτήριο μετά το τέλος του αγώνα.
  • Απογοήτευση μεγάλη προκάλεσε το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να στρεσάρει κανέναν. Κι όταν κάνεις καμάκι ξενερώνεις με τη γκόμενα που πέφτει στο πρώτο μισάωρο, είπαν κάποιοι. Κολοσσέ παρ το αλλιώς. Δεν έστριβε που δεν έστριβε το… κάτι κουρασμένα παλλικάρια…τώρα που πέρασαν και τα χρόνια…
  • Παραφράζοντας το τραγούδι «μια γυναίκα μπορεί» είδαμε και το «το φαλακρό αγόρι μπορεί», όταν θέλει βεβαίως βεβαίως.
  • Ρε τι δούλεμα τους ρίχνει αυτός ο Χιμένεθ. Παίρνει κοντά στο μύριο για να ανακατεύει την τράπουλα. Δεν το λέω εγώ, οι δημοσιογράφοι της Α.Ε.Κ. το λένε.
  • Μιλώντας για δημοσιογράφους της Α.Ε.Κ., μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Κάποιοι μίλησαν για βόλτα στο εξοχικό. Πολύ καλό μάθημα και για τους δικούς μας εδώ πάνω.
  • Θερμή παράκληση στον ποδοσφαιριστή Vierinha να σταματήσει να σχηματίζει την καρδιά μετά από κάθε γκολ γιατί θα πάρει όλη τη δόξα από τα αρκουδάκια της αγάπης. Είσαι παικταράς-βρες άλλο πανηγυρισμό!

Να μην γελιέται κανείς η Α.Ε.Κ. είναι 7ψυχη και ίσως η πιο ύπουλη ομάδα όταν την ξεγράφεις. Όσο για τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν μια απλή απόδειξη ότι κερδίζει η ομάδα που παίζει κανονικό ποδόσφαιρο και πως το δυσκολότερο είναι αυτό που τελικά μοιάζει απλό. Αυτό το τελευταίο πρέπει να σας τσάκισε, μιλάμε για πολύ νόημα!

Related stories