HomeNewsroomΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

TOP10 της 3ης Αγωνιστικής

  1. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε το δοκιμαστικό της Ελληνικής Αστυνομίας στη Ν.Σμύρνη. Καταργώντας τις μαζορέτες, τους κλόουν και άλλου είδους θεάματα, η ΕΛ.ΑΣ. πλέον θα διασκεδάζει τους οπαδούς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Το γεγονός ότι οι οπαδοί του Δικεφάλου έκλαιγαν από τα… γέλια κρίνει την προσπάθεια επιτυχημένη.
  2. Κερδισμένοι της αγωνιστικής οι παίκτες του Άρη. Πολύ απλά, δεν παίζεις, δεν κουράζεσαι, δεν σε κράζει κανείς για το κακό ξεκίνημα!
  3. Πιο κερδισμένοι? Μα φυσικά οι παίκτες του Ηρακλή. Έτσι που το πάνε οι διοργανωτές, αυτοί κι αν δεν πρόκειται ούτε να ιδρώσουν ούτε να τα ακούσουν από κανένα φέτος. Νο stress.
  4. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Ξάνθης, οι οποίοι παρά την κούραση 93 λεπτών, θέλησαν να δείξουν το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, παίζοντας στην τελευταία φάση Αγαλματάκια ή 1-2-3 Κόκκινο Φως.
  5. Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση αφαίρεσης μικροφώνου από το λάρυγγα του sreaker του ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ κρατικού ραδιόφωνου, ο οποίος το κατάπιε από τη χαρά του στα γκολ του Ολυμπ… ε, sorry των ερυθρόλευκων.
  6. Ότι του φανεί του Λολο-Στεφανή (Καπίνο) εκεί στον Παναθηναικό. Ακόμα δεν τον είδανε Κασίγιας τον εβγάλανε.
  7. Στην Α.Ε.Κ. τη βρήκανε λέει τη συνταγή. Χρίζεις κάποιο παίκτη υπό παραχώρηση και αυτός σκοράρει, βλέπε Λεονάρντο και Μάκο. Φήμες θέλουν τον Μπόλονι να ψάχνει τον επόμενο που θα χρίσουν για να καταστρώσει σχέδια ενόψει derby.
  8. To ότι έχεις παίξει στην Εθνική Ουρουγουάης, ότι αν είσαι καλά βγάζεις μάτια, αλλά και το ότι μιλά με τα καλύτερα λόγια για σένα ο μεγάλος Pablo, σου ανεβάζει το κασέ. Το ότι είσαι Βαψομαλλιάς πόσο πρέπει να στο ρίξει ρε συ Εστογιανόφ?
  9. Μέσα από αυτή τη στήλη καταργώ την έκφραση θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκιμε το θα γελάσει ο Μπακαγιόκο.
  10. Ας ελπίσουμε να σταματήσει ότι ξεκίνησε εκεί στο Αγρίνιο ο Χάρι, γιατί αν χάσω το στοίχημα για το πόσο παλτό θα είναι φέτος τότε, θα γελάσει ο Μπακαγιόκο (για να μην ξεχνιόμαστε).

Υ.Γ. Ένα στα ένα. Την προηγούμενη εβδομάδα έπιασα στο στόμα μου τον Makis Sweetheart(Αγαπούλα) και το ίδιο 24ωρο τον τσάκωσαν. Είν τυχερουό!!!

Related stories