HomeNewsroomΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κυρίες και Κύριοι, καθίστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες σας κι ετοιμαστείτε για την ποδοσφαιρική πανδαισία που θα σας προσφέρει το νέο, μοναδικό, ασυναγώνιστο μα πάνω από όλα αξιόπιστο “Πρωτάθλημα 2011-2012”. Μετά τις αβάσιμες κατηγορίες για φτηνό προϊόν, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα που θα καθηλώσει φέτος ακόμα και τους πιο απαιτητικούς με επιρροές από κάθε λογής θεάματα.
Master chef 2: Δείτε κορυφαίους παράγοντες ομάδων, Προέδρους ενώσεων, διάφορες επιτροπές αλλά και Δικαστές να υλοποιούν συνταγές απίστευτης δυσκολίας με αποκορύφωμα την τελική δοκιμασία, όπου όλοι μαζί μαγειρεύουν με τεράστια επιτυχία την σπεσιαλιτέ «Πτώση αλα Ηρακλής».  Φήμες θέλουν το έπαθλο να είναι ένα Αστέρι, όχι της Michelen αλλά από την Τρίπολη.

Ο Φυγάς 2: Πρωταγωνιστεί ο Makis Sweetheart (Αγαπούλας). Σε αντίθεση με την πρώτη version όπου τον ήρωα κυνηγούν θεοί και δαίμονες και αυτός κρύβεται από όλους, στη νέα, ο Sweetheart κυκλοφορεί άνετος, δεν κρύβεται από κανένα και Ναι! Δεν τον κυνηγά κανείς. Κάποιοι λένε ότι η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Τροία 2: Ήρωας της ταινίας και πάλι ο Αχιλλέας. Μπορεί να έχει χάσει τα κατάξανθα μαλλιά του και να έχει κάποια παραπανήσια κιλά, παραμένει όμως ατρόμητος όπως τον γνωρίσαμε. Στο Τροία 2 οι Έλληνες επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τη φήμη που τους θέλει να προσπαθούν να «τρώνε τα παιδιά τους» και κατηγορούν -άκουσον άκουσον- τον Αχιλλέα ότι έστησε τον Τρωικό Πόλεμο. Δείτε με πόσο ηρωικό τρόπο ο Αχιλλέας θα αποδείξει για άλλη μια φορά την αθωότητά του, αυτή τη φορά κατηγορώντας το Δούρειο Ίππο ότι έδρασε αυτόβουλα. Συγκλονιστική στιγμή της ταινίας όταν ο πρωταγωνιστής με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται: «Ότι κάνω το κάνω για τα παιδάκια μου».
Όμως το πρωτάθλημα περιλαμβάνει και θέατρο. Τα σενάρια γράφει ο Σοφοκλής. Μπορεί να μην είναι αρχαίος ποιητής, Τραγικός όμως είναι σίγουρα και ο ίδιος και όλος ο θίασος που χρησιμοποιεί. Κορυφαία έργα του, «Οι Άθλοι (της πτώσης) Του Ηρακλή», «Η Ατιμωρησία Ξαναχτυπά» και το «Ευτυχώς Που Δεν Πάθαμε Και Τίποτα» Καλή ποδοσφαιρική και τηλεοπτική σεζόν σε όλους λοιπόν αν και μεταξύ μας δεν είμαι βέβαιος για ποδόσφαιρο, αλλά θέατρο θα δούμε σίγουρα.
Υ.Γ. : Συνάντησα ένα πιτσιρικά και πρωτοτυπώντας τον ρώτησα πως τον λένε. «Γιωργάκη», μου απάντησε. Και τι ομάδα είσαι παικταρά μου? «Ομάδα Α, κύριε». Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

Related stories