HomeUrbanitiesCafe & BarΤο παιχνιδιάρικο στέκι στα ανατολικά με 80s...

Το παιχνιδιάρικο στέκι στα ανατολικά με 80s ατμόσφαιρα που νιώθεις σαν στο σπίτι σου

Κάθε περιοχή πρέπει να έχει τα στέκια της. Και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να της το αναγνωρίσουμε της Μπότσαρη, που είναι ενας δρόμος γεμάτος μέρη για να χαζέψεις, να ψωνίσεις, να σουλατσάρεις. Η Μπότσαρη και η γύρω περιοχή.

Κυριακή απόγευμα βρεθήκαμε ανατολικά, και την περπατήσαμε – είδαμε παππούδες στα πάρκα, παιδιά με ποδήλατα, φοιτητές που διαβάζανε σε ήσυχα καφέ, φασαριόζους φιλάθλους που ούρλιαζαν μέσα στα καφενεία με τις γιγαντοοθόνες που έδειχναν αγώνες. Και είδαμε την Κασέτα, και μας τράβηξε η βαβούρα της προς τα μέσα.

Το πολύχρωμο αυτό καφέ είναι σαν ένα δωμάτιο που μπερδεύει τις δεκαετίες χωρίς φειδώ και αγκαλιάζει το πλουραλιστικό του στυλ. Δίπλα στα βίντατζ μεμοραμπίλια, θα δεις μια μάσκα Star Wars, κοντά στο βιβλίο του Καραγκιόζη θα σε κοιτά στα μάτια μια αφίσα του Superman, αυτοκόλλητα στους τοίχους, video games, ταινίες. Όλα.

Το καφέ-μπαρ προσφέρεται για να τα πεις με έναν φίλο σου, να δουλέψεις, να διαβάσεις για τη σχολή, αλλά και να διασκεδάσεις με την παρέα σου παίζοντας επιτραπέζια που διαθέτει ο χώρος.

Κασέτα, Μπότσαρη 71

Related stories

La Nomad House ένα διακρατικό περιοδεύον πολιτιστικό φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

La Nomad House ένα διακρατικό περιοδεύον πολιτιστικό φεστιβάλ για...

Η μεγάλη γιορτή των μικρών βιβλιοπωλείων επιστρέφει στις 27 Μαΐου – 1 Ιουνίου!

H τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι αφιερωμένη στα μικρά...

Οι ταινίες της εβδομάδας 16.05-22.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η Eurovision καθήλωσε το ελληνικό κοινό...