HomeMind the artΤι παίζει στα θέατρα της πόλης;

Τι παίζει στα θέατρα της πόλης;

Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο θεατρικό τσουνάμι! Εσύ σε ποιο θέλεις να πας;

Tέλειοι Ξένοι

ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ThessCulture

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο… Στο Θέατρο Κολοσσαίον!

Ημέρες & Ώρες

Πα 21.00
Σα 18.00 & 21.00
Κυρ 18.00 & 21.00

Κατερίνα 

"Κατερίνα"

Η Λένα Παπαληγούρα παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο “Κατερίνα” του Αύγουστου Κορτώ στο θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη, για 2 παραστάσεις, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ελλάδα. Μαζί της στη σκηνή ο Γιώργος Νανούρης.

Ημέρες & Ώρες
Τε 26/04
21:00
Πε 27/04
21:00

H Kυρά της Ρω

«Η Κυρά της Ρω»

Η ζωή της Δέσποινας Αχλαδιώτη ή όπως τη γνωρίζουμε όλοι Η Κυρά της Ρω, επιστρέφει στο θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη, με την συγκινητική ερμηνεία της Φωτεινής Μπαξεβάνη, για δύο παραστάσεις, αρχές Μαΐου.

Η θεατρική παράσταση βασίστηκε στη νουβέλα του Γιάννη Σκαραγκά και παρουσιάστηκε σε διαφορετικές παραστάσεις και εκτός Ελλάδας, στην Κύπρο, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Ημέρες & Ώρες
Τρ 2/05
21:00
Τε 3/05
21:00

Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο Δικός μου Αρθούρος

Η Βίκυ Βολιώτη στο ρόλο της Ιζαμπέλ Ρεμπώ, έρχεται στο θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη για μία παράσταση και μας συστήνει την αδερφή του διάσημου “καταραμένου” ποιητή.

Η Ιζαμπέλ δίνει μια σπαρακτική μάχη με τον εσωτερικό της κόσμο και μέσω της αγάπης της σώζει τον εαυτό της και την υστεροφημία εκείνου. Έτσι, αγκαλιάζει τον νεκρό αδερφό της με θρησκευτική ευλάβεια, ως μία άλλη Μυροφόρα.

Ημέρες & Ώρες
Πα 5/05
21:00

Κάποιος να με Προσέχει

Κάποιος να με Προσέχει

Το θεατρικό έργο «Κάποιος να με Προσέχει» του Frank McGuinness, επιστρέφει στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, τον Μάιο, με νέο κύκλο παραστάσεων.

«Ήταν ένας Άγγλος, ένας Ιρλανδός και ένας Αμερικανός σ’ ένα κελί στο Λίβανο. Τι; Το ξέρετε; Όχι ε;… Λοιπόν. Όλοι μπορούν να φανταστούν γιατί είχαν βρεθεί σ’ αυτό το κελί αλλά κανένας, εκτός από αυτούς τους τρεις, δεν μπορεί να φανταστεί γιατί είχαν βρεθεί στο Λίβανο…»

Ημέρες & Ώρες
Πα 12/05
21:00
Σα 13/05
18:00 & 21:00
Κυ 14/05
18:00 & 21:00

Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....