HomeCinemaTVΤι βαθμολογία δίνει το IMDB στο "Maestro"

Τι βαθμολογία δίνει το IMDB στο “Maestro”

Το Maestro η σειρά του Mega, ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του στις 17 Μαρτίου και είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως στην πλατφόρμα Netflix.

Η σειρά Maestro έχει ήδη κερδίσει τους συνδρομητές, αφού μόλις τρεις ημέρες μετά την ένταξή της στην πλατφόρμα κατάφερε να μπει στη σχετική δεκάδα. Η εντυπωσιακή πορεία του Maesto in Blue, όπως είναι ο τίτλος στο Netflix, αναγνωρίστηκε και από τον επικεφαλής του Netflix που κάλεσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε δείπνο στο Λος Άντζελες, με συνδαιτημόνες ηθοποιούς /παρουσιαστές ελληνικής καταγωγής που ζουν στην Αμερική όπως η Μαρία Μενούνος, Νία Βαρντάλος, Τζον Στάμος.

Maestro πρεμιέρα: Αύριο ξεκινάει η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη |  Alphafreepress.gr

Συγκεκριμένα, το Maestro εξασφάλισε την όγδοη θέση στη λίστα του Netflix, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol για την Κυριακή 19 Μαρτίου, τον ιστότοπο που παρέχει αξιολογήσεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+.

Το Maestro έχει συγκεντρώσει δε, μέχρι στιγμής, πάνω από 5.000 αξιολογήσεις στο IMDb, με τη βαθμολογία του να διαμορφώνεται στο 8,4, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια.

Απόδειξη, ότι έχει σκαρφαλώσει ήδη στην 556η θέση στη λίστα δημοφιλίας του IMDb, που φιλοξενεί εκατομμύρια σειρές μεταξύ των οποίων οι θρυλικές Lost, Prison Break, The Walking Dead, Breaking Bad, καθώς και το Grey’s Anatomy.

Και οι διεθνείς διακρίσεις για το Maestro συνεχίζονται. Στην ιστοσελίδα κριτικών «Rotten Tomatoes», η οποία φημίζεται για την αυστηρότητά της και τα υψηλά standard βάσει των οποίων αξιολογεί θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, η σειρά του Mega έχει βαθμολογία κοινού 99%.

Αν και ο αριθμός των κριτικών είναι ακόμη μικρός, η βαθμολογία είναι ενδεικτική της δυναμικής της σειράς Maestrο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγωγής MEGA.

Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....