HomeCinemaΤαινίες που δεν το περίμενες, όμως θα...

Ταινίες που δεν το περίμενες, όμως θα σε βάλουν στο φθινοπωρινό κλίμα αμέσως

Working Girl (1988)

The Witches of Eastwick (1987)

Tρεις γυναίκες εκφράζουν ταυτόχρονα την ευχή να βρουν το τέλειο αρσενικό. Πριν να πουν  κύμινο, καταφτάνει ο πάμπλουτος και ιδιόρρυθμος Ντάριλ Βαν Χορν και αγοράζει την πολυτελέστερη έπαυλη του Ίστγουικ. Σπιρτόζικο, έντονα ερωτικό, με μια σταδιακή προσχώρηση του ρεαλισμού στα εδάφη της μαγείας. Ο Jack Nicholson πρωταγωνιστεί ως ο ίδιος ο Beelzebub, εκνευρίζοντας τις γυναίκες του Eastwick. Αν δεν μπορείς να τα βάλεις με τη Cher, τη Michelle Pfeifer και τη Susan Sarandon, τι περιμένεις σε μια ταινία;

Election (1999)

Τι καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσετε αυτό το συναίσθημα επιστροφής στο σχολείο από μια σάτιρα για το γυμνάσιο και την πολιτική; Στο Election, η κορυφαία μαθήτρια λυκείου Tracy Flick (την οποία υποδύεται η Reese Witherspoon) έρχεται αντιμέτωπη με ένα απροσδόκητο εμπόδιο στην προσπάθειά της να γίνει πρόεδρος της τάξης, όταν ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Paul Matzler (Chris Klein) αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα επίσης.

Love and basketball (2000)

Η ταινία καλύπτει περίπου δεκατρία χρόνια φιλίας απο την παιδική ηλικία της Μόνικα Wright και του Quincy McCall. Η ταινία χωρίζεται σε τέσσερα τρίμηνα. Στο πρώτο,η Μόνικα και η οικογένειά της κινείται προς το Λος Άντζελες το 1981 από την Ατλάντα, τη Γεωργία για να εξοικειωθούν με τους νέους γείτονές τους οι McCalls, μια πλούσια οικογένεια λόγω του πατέρα.Ο Quincy και η Monica σύρονται μεταξύ τους και μοιράζονται το πάθος του μπάσκετ.
Ναι, το μπάσκετ και το φθινόπωρο ταιριάζουν τέλεια. Αυτή η ταινία είναι μια απόλαυση.

Working Girl (1988)

Η Tess McGill (Melanie Griffith) είναι μία όμορφη κοπέλα, αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει το μυαλό και το ταλέντο της για να αναρριχηθεί στην ιεραρχία του χρηματιστηριακού κύκλου της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, η εργατικότητά της δεν αρκεί για να της εξασφαλίσει την επιτυχία που επιθυμεί.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...