HomeNewsroomΤαινία η ζωή του Άντονι Κίντις των...

Ταινία η ζωή του Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers

Βιογραφική ταινία για τον frontman των Red Hot Chili PeppersΆντονι Κίντις (Anthony Kiedis) ετοιμάζεται από τη Universal Pictures.

Σύμφωνα με Deadline το στούντιο έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τη βιογραφία του Κίντις του 2005, «Scar Tissue», η οποία εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια, τις μάχες με τον εθισμό και τη δημιουργία των Red Hot Chili Peppers.

Ο Άντονι Κίντις θα είναι παραγωγός στην ταινία μαζί με τον επί χρόνια μάνατζερ των Chili Peppers, Γκάι Οσίρι και τον μεγιστάνα της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας, Μπράιαν Γκρέιζερ.

Στη βιογραφία του ο τραγουδιστής του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος αναφέρεται στη σχέση του με τον πατέρα του που διακινούσε ναρκωτικά και τον θάνατο του πρώτου κιθαρίστα των Chili Peppers, Χίλελ Σλόβακ από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Εξιστορεί το πώς αυτός και ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea κράτησαν το συγκρότημα ζωντανό και πολλά άλλα “μυστικά” της μπάντας  Η Universal Pictures, υπόσχεται ότι μεταφορά των απομνημονεύματων του Κίντις θα είναι «ένα συγκλονιστικά ειλικρινές πορτρέτο ενός καλλιτέχνη, εθισμένου και αρχηγού».

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρός και στα 12, το 1974, ο Κίντις μετακόμισε στο Hollywood για να μείνει μόνιμα με τον πατέρα του.  Ο Blackie δεν ήταν ένας συνηθισμένος πατέρας, αλλά προμήθευε ναρκωτικά και διασκέδαζε με ροκ σταρς, όπως ο Keith Moon των Led Zeppelin και The Who, κινηματογραφικά είδωλα και άλλες διασημότητες, εκθέτοντας τον Άντονι στο σεξ και τα ναρκωτικά από νεαρή ηλικία.

Στα 11 ο Άντονι έκανε πρώτη φορά σεξ με τη 18χρονη κοπέλα του πατέρα του, στα 12 κάπνισε μαριχουάνα, στα 14 έκανε την πρώτη ένεση και λίγο αργότερα παραλίγο να χάσει τη ζωή του χτυπώντας με το αυτοκίνητο της μητέρας του σε ένα δέντρο ενώ ήταν μεθυσμένος. Έσπασε το κρανίο του, τραυμάτισε σοβαρά την κόγχη του ματιού του, αλλά έζησε. Τα επόμενα χρόνια η συμπεριφορά του έγινε ακόμα πιο εκρηκτική κάτι που τον έχει τοποθετήσει στην κορυφή των performers παγκοσμίως, αλλά είχε και τίμημα.

Ο Κίντις προσπάθησε να απεξαρτηθεί μετά τον θάνατο του κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers, Χίλελ Σλόβακ από υπερβολική δόση ηρωίνης στις 25 Ιουνίου 1988, λέγοντας ότι δεν θα ξαναπάρει ποτέ ναρκωτικά. Μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης και τελικά παρέμεινε καθαρός για πέντε χρόνια, αλλά υποτροπίασε το 1994.

Αν και καθαρός από ναρκωτικά και ποτό από το 2000, ο Άντονι δηλώνει σε άλλη του συνέντευξη: “Όπως γνωρίζει κάθε εθισμένος στην ηρωίνη, ο πειρασμός είναι πάντα εκεί. Αλλά το ότι έγινα πατέρας μου έδωσε έναν λόγο να ζήσω και να παραμείνω καθαρός για πάντα“.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Related stories

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας: Περιμένοντας τον άγγελο σαράντα χρόνια

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας γράφει ο Άγγελος Μαλλίνης Ταξίδι στο κέντρο...

Η Δήμητρα έχει ένα από τα ομορφότερα καφέ της πόλης, μπροστά σε ένα από τα ομορφότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης

συνέντευξη στη Μαρία Καρασπύρου Η Δήμητρα Γρηγοριάδου είναι η ιδιοκτήτρια...

Αποκάλυψη τώρα , το χάος γύρω από την παραγωγή του αντιπολεμικού έπους του Φρανσις Φορντ Κόπολα

γράφει η Φανή Εμμανουήλ Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η...

Πού θα συναντηθούν πέντε επιτάφιοι για πρώτη φορά στα χρονικά, στην πόλη

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της θρησκευτικότητας και...

“Baby Reindeer” ή αλλιώς η πιο ειλικρινής σειρά για την κακοποίηση

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Σειρές και ταινίες που βασίζονται σε...