HomeUrbanitiesCafe & BarΠού στη Θεσσαλονίκη θα απολαύσεις τον καφέ,...

Πού στη Θεσσαλονίκη θα απολαύσεις τον καφέ, το γεύμα και το ποτό σου δίπλα στο τζάκι

Η θαλπωρή του τζακιού θα σας κάνει να μπείτε στο κλίμα της εποχής και να περάσετε τις μέρες του χειμώνα όσο πιο ζεστά και cozy γίνεται!

Αμαδρυάς
Δάσος Φιλύρου

Ο χώρος διαθέτει εστιατόριο με κεντρικό τζάκι και με μοναδική θέα στο δάσος όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σαν να μην βρίσκεστε στην πόλη.

The Monk
Ν. Πλαστήρα 49, Χαριλάου

Τι να πει κανείς για το Monk που είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μας στέκια το χειμώνα… Έχει ίσως τη πιο cozy ατμόσφαιρα από όλα τα μαγαζιά, αφού όλο το μαγαζί έχει θέα στο τζάκι που καίει κάθε μερα.

Tzaki ‘Ho
Δραγου Αποστόλου 2, Χορτιάτης

Στο Tzaki Ho, οιμεγάλοι θα φάνε, οι οινόφιλοι θα πιούνε, τα παιδιά θα παίξουνε χωρίς φόβο και έτσι θα περάσουμε όλοι καλά!

Φωτογραφία

Tα Πλατανάκια Natura
Πανόραμα

To χειμώνα τρως το χορταστικό του μενού και αν κοιτάξεις έξω θα λατρέψεις τη θέα στο δάσος! Και φυσικά θα φας, δίπλα στο τζάκι. H περιοχή βρίσκεται στο τέλειο σημείο – κατά μήκος ενός ποταμού, με μονοπάτια πεζοπορίας, μέρη για πικ νικ, μικρό ζωολογικό κήπο, ε και φυσικά το εστιατόριο – καφέ.

Les Zazous
Θ.Σοφούλη 118, Καλαμαριά

Μεγαλοπρεπές και σταθερή αξία στα ανατολικά. Τo χειμώνα μας φτιάχνει ατμόσφαιρα το υπέροχο τζάκι ενώ κοιτάμε τη θάλασσα. Συνδυασμός που σκοτώνει!

Κτήμα Αίθριον
Μηχανιώνα

Γέννημα του κ. Αργύρη και της συζύγου του στο δρόμο από τη Μηχανιώνα προς το Αγγελοχώρι, ένα μέρος που αξίζει να ανακαλύψετε. Το αναμμένο τζάκι σε καλωσορίζει, και το φαγητό είναι σαν να επισκέφτηκες την παιδική σου ηλικία. Μεγάλη αδυναμία του Εξώστη!

Φωτογραφία

Bohème
Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84

Ένα μαγαζί που εντυπωσιάζει γιατί είναι τεράστιο, γεμάτο γωνιές και υπέροχη θέα. Τρέξε δίπλα στο τζάκι και άσε τους άλλους να κοιτάνε τη θάλασσα!

 

Related stories

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε...

Οι ταινίες της εβδομάδας 02.05-08.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Άνοιξαν την πόρτα οι θεατές επιτέλους...

Ημέρα Ελευθεροτυπίας και Σινεμά

γράφει η Γεωργία Αρχοντή Κάθε χρόνο στις 3 Μαΐου γιορτάζουμε...

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας: Περιμένοντας τον άγγελο σαράντα χρόνια

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας γράφει ο Άγγελος Μαλλίνης Ταξίδι στο κέντρο...