HomeUrbanitiesCafe & Bar«Παράδοξες Πέμπτες στο Θερμαϊκό»

«Παράδοξες Πέμπτες στο Θερμαϊκό»

της Εύας Χατζηαντώνογλου

Το καλοκαίρι έφυγε (εντάξει, στο περίπου), η πόλη μπαίνει σιγά- σιγά σε χειμερινούς ρυθμούς, ενώ τα μπαρ που αγαπήσαμε ανοίγουν και πάλι την αγκαλιά τους για να μας υποδεχτούν ξεκούραστους και διψασμένους, για περισσότερο χορό και καλοπέραση.

Ο Βελησσάριος κι ο Άρης φαίνεται να προνόησαν γι’ αυτό και ετοίμασαν για εμάς ένα από τα πιο ενδιαφέροντα event της σεζόν: The Cocktail Paradox, στο Θερμαϊκό.

Κάθε δεύτερη Πέμπτη ένα κλασσικό κι αγαπημένο cocktail θα έχει την τιμητική του σε ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά της πόλης, ενώ θα σερβίρεται σε διάφορες παραλλαγές από κάποιο αγαπητό πρόσωπο της bar σκηνής. Από τη γιορτή αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και η αντίστοιχη μουσική υπόκρουση την οποία και θα έχει στα χέρια του ο Velissarios στο ανανεωμένο booth του Θερμαϊκού.

Αυτήν την Πέμπτη 12/10 από τις 20:00 στην πρεμιέρα του «The Cocktail Paradox» πρωταγωνιστεί το all-time favorite Negroni, ενώ τις τρεις εκδοχές του επιμελείται και προσφέρει στο μπαρ ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης.

Από εδώ και στο εξής οι Πέμπτες του χειμώνα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για το επόμενο επεισόδιο του The Cocktail Paradox.

Η ζεστή ατμόσφαιρα, τα ωραία ποτά και η καλή μουσική θα είναι στο Θερμαϊκό και θα σε περιμένουν, όπως πάντα. Το μόνο που χρειάζεται να φέρεις είναι η καλή σου διάθεση!

Μπαρ Θερμαϊκός
Λεωφόρος Nίκης 21, Θεσσαλονίκη, 54623
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310 239842

Related stories