HomeCinemaΕξώστης ΘΠαίζονται Ακόμη...

Παίζονται Ακόμη…

ΑΓΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Σκηνοθεσία Τζορτζ Ρατλιφ 
Παίζουν: Τζένιφερ Κόνελι, Μαρίζα Τομεί, Πηρς Μπρόσναν, Εντ Χάρις

Ο Dan Day είναι ο κορυφαίος πάστορας στην εκκλησία της Τρίτης Χιλιετίας. Για πολλούς είναι πνευματικός ηγέτης, είδωλο, σχεδόν άγιος! Όταν κατά λάθος πυροβολεί έναν άθεο, προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη ώστε κανείς να μην μάθει το παράπτωμα του. Μόνο που ο Carl, μέλος του ποιμνίου του γίνεται μάρτυρας αυτής της πράξης και τώρα βρίσκεται σε δίλημμα: να καταδώσει τον πάστορα ακολουθώντας τον δρόμο του θεού ή να προστατέψει τον πνευματικό του ηγέτη;

Ιnfo: Σαρκαστική κωμωδία που επικεντρώνεται στον θρησκευτικό φονταμενταλισμό όπως παρουσίάζεται στην Αμερική του σήμερα. Ταινία με all star cast.

Η ΑΝΤΙΖΗΛΟΣ


Σκηνοθεσία : Αλεν Κορνόν 
Παίζουν: Λουντιβιν Σανιέ, Κριστίν Σκοτ Τόμας


Η Ιζαμπέλ δουλεύει σε μια πολυεθνική ως βοηθός της Κριστίν, ενός φιλόδοξου μεγαλοστελέχους που συχνά την καπελώνει. Όταν οι δύο γυναίκες έρθουν σε ανοιχτή σύγκρουση και η Κριστίν αρχίσει να ταπεινώνει την Ιζαμπέλ με κάθε τρόπο, η τελευταία θα αποφασίσει να εκδικηθεί δυναμικά.

Ιnfo: Η τελευταία ταινία του σκηνοθέτη του “Όλα τα πρωινά του κόσμου” αποτελεί ένα δράμα χαρακτήρων που εξελίσσεται σταδιακά σε ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΜΑΣ

Σκηνοθεσία: Ρομέν Γαβράς 
Παίζουν: Βενσάν Κασέλ, Ολιβιέ Μπαρτελεμί

Τι κάνεις όταν είσαι ένας κοκκινομάλλης έφηβος, που δεν έχεις κανένα πραγματικό φίλο εκτός από τον ψυχίατρό σου; Όταν όλοι σε μισούν, ιδιαίτερα η οικογένειά σου; Όταν οι συμμαθητές σου σε κοροϊδεύουν και σε κακομεταχειρίζονται; Αναζητώντας στη ζωή του απαντήσεις, ο πρωταγωνιστής ξοδεύει όλα του τα λεφτά στην αγορά ενός γρήγορου αυτοκινήτου και μιας στιλάτης γκαρνταρόμπας, παίρνει μαζί τον εξίσου μη δημοφιλή κολλητό του και ξεκινάει για τη χώρα των κοκκινομάλληδων, την Ιρλανδία. Μόνο που το ταξίδι του κινδυνεύει να εξελιχθεί σε ένα ξέσπασμα μίσους, βίας και αυτοκαταστροφής.

Info: Κατά μάνα, κατά κύρη ο υιός Γαβράς που με αυτή το βίαιο, περιπετειώδες road movie κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο. Στα συν της ταινίας η πρωταγωμιστική παρουσία του γοητευτικού “άσχημου του γαλλικού σινεμά Βενσάν Κασέλ.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...