HomeInterviewsΟ πιο κουλ Αγιος Βασίλης είναι αυτή...

Ο πιο κουλ Αγιος Βασίλης είναι αυτή τη στιγμή στη Δράμα

Ο Σταύρος Δουκουζγιάννης είναι ένας καλός ηθοποιός. Το ξέρουμε γιατί τον έχουμε δει να παίζει στη σκηνή πολλές φορές. Είναι επίσης και ένας τρομερά θετικός τύπος γεμάτος καλές σκέψεις. Το ξέρουμε γιατί τον γνωρίζουμε!

Ανθρωπος της πόλης, αγαπημένος στη Θεσσαλονίκη, γεννημένος στην Ανω Τούμπα Κατάφερε να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπημένους ηθοποιούς της πόλης και κάθε χρόνο τον βλέπουμε σε πολύ καλές παραστάσεις.

Φετος τον βρήκαμε στην Ονειρούπολη στη Δράμα με στολή Άη Βασίλη! Τι δουλειά έχει λοιπόν να φορέσει μια γενειάδα και ένα κόκκινο κοστούμι και να υποδυθεί τον Άγιο Βασίλη; Μα, είναι μια από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες!

“Αγιοβασίλης είσαι ή δεν είσαι, και δεν είσαι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά όλο τον χρόνο! Για να μπορέσεις να το καταφέρεις αυτό, πρέπει όλη τη χρονιά να έχεις αυτή τη διάθεση. Γι’ αυτό καταλαβαίνεις ποιος ταιριάζει σε αυτό το “ρόλο” και ποιος απλώς πήγε για το μεροκάματο. Δεν είναι βασικά καν ρόλος, είναι μια μορφή…”

“Αυτό που εισπράττεις από τα παιδιά δεν πληρώνεται με ολα τα λεφτά του κόσμου, η ενέργεια, η αγάπη που σου δίνουν τα παιδιά είναι κάτι που δεν περιγράφεται πρέπει να το βιώσεις για να καταλάβεις…”

Πιστεύουν οι μεγάλοι στον άγιο Βασίλη; Όπως φαίνεται ναι! “Φετος μπήκε στο σπιτάκι μας μια οικογένεια απο το εξωτερικό και αφου τέλειωσα με τις ευχές των παιδιών, η μαμά τους ήθελε να βγούμε φωτογραφία γιατί όπως είπε μάλλον είμαι πραγματικός Άγιος Βασίλης!”

“Μετά το τέλος της Ονειρούπολης, σίγουρα κάποιες μέρες ξεκούραση, έπειτα πρόβες για μια νεα παράσταση ενω το 2024 είναι γεματο θέατρο και γυρίσματα ταινίας ονόματι “Απόψε σε θέλω παλι” και μια ακόμη ταινία εποχής, του 43 ονόματι “Επιχείρηση Αστρο”, με την ΑRATOS FILMS με σκηνοθέτη τον Βασίλη Τσικάρα”.

 

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...