HomeInterviewsΟ ιδρυτής των Cult Battles ετοιμάζει το...

Ο ιδρυτής των Cult Battles ετοιμάζει το απόλυτο 80s party

Ο θεματοφύλακας της νοσταλγίας των 80s ετοιμάζει το απόλυτο πάρτυ.

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρτι στην Ελλάδα επιστρέφει και το ταξίδι θα είναι συναρπαστικό, γιατί έτσι κάπως κύλησαν οι δεκαετίες του ’80 και του ’90. Δύο δεκαετίες που κυριολεκτικά είχαν φοβερή ενέργεια, πολλά καινούργια πράγματα για τα δεδομένα της εποχής και μόδα που ξεκινούσε από τα ακούσματα και κατέληγε στο outfit.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στο Principal Club Theater το «Cult Battles – The main event 2024» ανοίγει τις πόρτες του στις 18:00 και μας πηγαίνει στην εποχή όπου τα μαλλιά ήταν μακριά, οι φούστες κοντές, τα παντελόνια φαρδιά, τα jeans στενά και την συνέχεια την ξέρουμε όλοι.  Στόχος –όπως κάθε χρόνο- να διασκεδάσουμε. Έτσι ισχυρίζεται η ομάδα που ετοιμάζει όλη αυτή την διοργάνωση και που την εξελίσσει χρόνο με τον χρόνο. 

Με είσοδο ελεύθερη θα απολαύσουμε ένα θεματικό πάρτι των 80’s & 90’s, με vintage ρουχισμό, Arcades & TV games, χορευτικά shows, catwalk, DJs, 80’s/90’s μουσικές και όχι μόνο! Κάθε χρόνο περισσότερα από 2.000 άτομα επισκέπτονται το «Cult Battles Main Event», με 200.000 φανατικούς followers στα social media. Είναι γεγονός πως έχει καθιερωθεί ως μια μοναδική έκθεση, αλλά και ως το μεγαλύτερο πάρτι, αφιερωμένο στις δεκαετίες του ’80 και του ‘90 στην Ελλάδα. Ο Στέλιος Παπαδόπουλος που ηγείται του Cult Battles team μίλησε στον Εξώστη, βάζοντάς μας σε κλίμα και μετρώντας αντίστροφα για τα όμορφα που θα ζήσουμε και φέτος. 

Μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που κάνει το team του Cult Battles να επιμένει να διοργανώνει αυτό το event; 

Η όλο και θερμότερη ανταπόκριση του κόσμου κάθε χρόνο μας κάνει να έχουμε περισσότερη όρεξη για να μας γνωρίσει και ο κόσμος που ακόμη δεν μας έχει μάθει, αλλά και να περνάει ακόμα καλύτερα ο κόσμος που ήδη μας ξέρει. Και μόνοι μας να μείνουμε -που θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει χαχαχα- δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε.

Αλλάζοντας οι γενιές, πως αντιδρούν σε αντικείμενα, ρούχα, μουσικές, παιχνίδια οι νεότεροι;

Από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι όλες αυτές οι διαφορετικές πτυχές των ‘80s και ‘90s επιδρούν διαφορετικά, αλλά με τον ίδιο ενθουσιασμό και ένταση. Στους μεγαλύτερους γιατί ξυπνάνε οι παιδικές αναμνήσεις και τα βιώματα τους, ενώ στους μικρότερους γιατί ξεδιπλώνεται ένας καινούργιος κόσμος μπροστά τους. Δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι να βλέπεις τα παιδιά των συμμαθητών σου να κρατάνε μια κασέτα μουσικής και να προσπαθούν να αντιληφθούν πως γίνεται από αυτό το περίεργο πράγμα να ακουστεί μουσική!

Τι περιλαμβάνει η φετινή διοργάνωση και τι την κάνει διαφορετική από τις προηγούμενες;

Φέτος εμπλουτίσαμε πολύ περισσότερο το απογευματινό κομμάτι του Vintage Festival, όπου θα πραγματοποιηθούν από τις 18:00 διάφορα happenings με guest DJs, τουρνουά tv games και arcades, καθώς τους καλύτερους street dancers της πόλης. Όσο για το main event, ετοιμαστείτε να δείτε ένα θέαμα, που δεν έχετε ξαναδεί!

Θυμήσου cult φυσιογνωμίες, σειρές, μουσικές, τάσεις που δεν θα ξεχάσεις ποτέ, που σε σημάδεψαν και τις κουβαλάς μαζί σου μέσα στον χρόνο…

Από φυσιογνωμίες είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον, αλλά, αν το πάω με βάση την ανταπόκριση του κοινού μας, στο θρόνο θα έβαζα σίγουρα τον Αρχιμήδη από τον Ροζ Γάτο! Όσο για τα υπόλοιπα, τα πρώτα πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό είναι Baywatch, Miami Vice, Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Ρεξ, Απαράδεκτοι, Dolce Vita, Αραχτοί και Λάιτ, βάλτε φωτιά στο μανουάλι θρηνούμε τον Jackson τον Μιχάλη, Kool and the Gang, 2 Unlimited, La Bouche, Culture Beat, Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Μιχάλης Ρακιντζής, ψηλόμεσα τζιν, φόρμες γκοφρέ, φούστες λαμπάντα, τάπες, επιτραπέζια παιχνίδια, video games και φυσικά arcades μέχρι να τρυπήσουν οι τσέπες από τα 20ρικα! 

Info:

Cult Battles – The Main Event 2024

Σάββατο 27 Απριλίου

Principal Club Theater, Ανδρέου Γεωργίου 56, Πολυχώρος Μύλου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00

Είσοδος Ελεύθερη

Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 02.05-08.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Άνοιξαν την πόρτα οι θεατές επιτέλους...

Ημέρα Ελευθεροτυπίας και Σινεμά

γράφει η Γεωργία Αρχοντή Κάθε χρόνο στις 3 Μαΐου γιορτάζουμε...

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας: Περιμένοντας τον άγγελο σαράντα χρόνια

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας γράφει ο Άγγελος Μαλλίνης Ταξίδι στο κέντρο...

Η Δήμητρα έχει ένα από τα ομορφότερα καφέ της πόλης, μπροστά σε ένα από τα ομορφότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης

συνέντευξη στη Μαρία Καρασπύρου Η Δήμητρα Γρηγοριάδου είναι η ιδιοκτήτρια...