HomeMind the artΝέο ραπ άλμπουμ με τίτλο "Τα Μισητά...

Νέο ραπ άλμπουμ με τίτλο “Τα Μισητά μας πάθη”: Κόντρα τίτλος για ένα μουσικό άλμπουμ γεμάτο τρυφερότητα

«Τα Μισητά μας πάθη»

Είναι τα εννέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν «Το Μίσος», ο Ηλίας Κοκονάς και ο Γιώργος Πολιτίδης, με τίτλο τα «Μισητά μας πάθη» δύο εικοσάχρονοι φίλοι στη ζωή, τη μουσική, τις αγωνίες, από τη δυτική Θεσσαλονίκη. Φοιτητές, ο Ηλίας στη Σχολή Καλών Τεχνών του  Α.Π.Θ. στο Τμήμα Κινηματογράφου και ο Γιώργος σπουδαστής Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Κόντρα τίτλος “Το Μίσος” και τα “Μισητά πάθη”, κόντρα τίτλος με στίχους γεμάτους από άγουρη τρυφερότητα. Κόντρα τίτλος, καθώς παραμένει η ενστικτώδης ταμπέλα μιας καθημερινότητας που τρέχουν για να προλάβουν, να διαχειριστούν την ασχήμια της.

Ένας τίτλος-ανάγκη που προέκυψε μέσα από τον καθημερινά αδιάκοπο και ατελείωτο άθλο του άνδρα και της γυναίκας, κάθε ηλικίας. Είναι αυτό το Μίσος που δημιουργείται μέσα μας βαθιά και ασυναίσθητα από τις σύγχρονες επαφές, μαζί με έναν ακατανόητο θυμό. Δεν το θέλουμε, δεν το αναζητήσαμε ποτέ και το ξορκίζουμε γράφοντας τραγούδια. Όλοι το κουβαλάμε. Άλλοι μπορούν και το διαχειρίζονται, άλλοι του δίνουν διαφορετικό όνομα, και άλλοι το έχουν αγκαλιάσει ήδη.

Η τέχνη και ο καθημερινός αγώνας αποτελούν για εμάς την πολυτιμότερη προσφορά και είναι ο βασικός δρόμος για να ονειρεύεται κανείς, να παραμένει ανθρώπινος. Ο καθημερινός αγώνας, ο δρόμος, η πιάτσα, η βρωμιά ο ιδρώτας, ο έρωτας, τα δάκρυα, η βία, ο θάνατος είναι όσα μας εμπνέουν, για αυτό και το τραγούδι «Τοπίο Χωρίς Χρώμα» αφιερωμένο στα αδέρφια μας από την Παλαιστίνη.

Το δίδυμο σχήμα γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά ουσιαστικά άρχισε να δραστηριοποιείται τον τελευταίο χρόνο. Ο Marlo και ο Livo -τα καλλιτεχνικά τους ονόματα- φτιάξανε 9 τραγούδια και τα μοιράζονται με όλους. Οι πρώτες ηχογραφήσεις έγιναν το 2023. Το ραπ το ξεχωρίζουν γιατί είναι ένας άμεσος τρόπος, ωμός, ακατέργαστος και αληθινός για να εκφραστεί ο καλλιτέχνης. «Τα Μισητά μας Πάθη» είναι το πρώτο άλμπουμ από δύο παιδιά, που ασχολούνται με τη μουσική, την ποίηση, την τέχνη, τη χιπ χοπ.

Μέσα από τη μουσική προσπαθούμε να εκφράσουμε τα προβλήματα που διχάζουν την κοινωνία, όσα αισθάνονται τα παιδιά της ηλικίας μας, πώς ζει ο μέσος μικροαστός με τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι.


Ακούστε τα τραγούδια τους στο
Spotify

https://www.instagram.com/to.misos/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555475200117

 

*Info: Η παραγωγή των τραγουδιών έγινε στο Other Side Studio. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αδέρφια μας, τους Urban Pulse και συγκεκριμένα στον Xak, τον Monte, και τον MedicaL P, οι οποίοι μας βοήθησαν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Χακ για τη δημιουργία του intro και τη μίξη των τραγουδιών, με τη συμμετοχή του Monte και τον MedicaL P για τις παραγωγές των τραγουδιών «Ορφανοί Βασιλιάδες» και «Τοπίο Χωρίς Χρώμα».

«Τα Μισητά μας πάθη»

Είναι Παντού (Intro)
Άγνωστα Χέρια

Αίμα στα πεζοδρόμια
Φευγαλέα Ανάμνηση
Τοπίο Χωρίς Χρώμα

Ορφανοί Βασιλιάδες
Το Μαράζι
Μοναξιά και Άνοιξη
Μαραμένο Τριαντάφυλλο

Related stories

La Nomad House ένα διακρατικό περιοδεύον πολιτιστικό φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

La Nomad House ένα διακρατικό περιοδεύον πολιτιστικό φεστιβάλ για...

Η μεγάλη γιορτή των μικρών βιβλιοπωλείων επιστρέφει στις 27 Μαΐου – 1 Ιουνίου!

H τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι αφιερωμένη στα μικρά...

Οι ταινίες της εβδομάδας 16.05-22.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η Eurovision καθήλωσε το ελληνικό κοινό...