HomeNewsroomΚλείνει θρυλικό μπουγατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη που συνεχίζει...

Κλείνει θρυλικό μπουγατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη που συνεχίζει να κάνει χρυσές δουλειές

Το μπουγατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα με τους πελάτες. Το λουκέτο δεν μπαίνει εξαιτίας της ακρίβειας και της αναδουλειάς…

Το μπουγατσατζίδικο κλείνει μετά από 25 χρόνια, αφού οι ιδιοκτήτες του ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, που στέγαζε την επιχείρηση, αποφάσισαν να το νοικιάσουν σε εταιρεία που εμπορεύεται ρούχα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενημερώνει για τις εξελίξεις με ανάρτηση στο διαδίκτυο. Ευχαριστεί τον κόσμο που τίμησε την προσπάθεια που έκανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του και εκφράζει το δικό του παράπονο, για τον δρόμο που πήραν τα πράγματα.Τίτλοι τέλους πέφτουν για πολύ γνωστό μπουγατσάδικο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία, μετά από πολυετή παρουσία στον χώρο της εστίασης. Ο λόγος για το μπουγατσατζίδικο «Σέρρες», το οποίο μετά από πάρα πολλά χρόνια στο σημείο, βάζει λουκέτο.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης το κατάστημα κλείνει «λόγω λήξης της περιόδου ενοικίασης του χώρου και απόφασης της ιδιοκτησίας να το αξιοποιήσει, όχι πια ως μπουγατσατζίδικο, αλλά ως κατάστημα ρούχων, επιλογή που συνδέεται με την επικειμένη λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης».

«Είναι ίσως από τα ελάχιστα παραδείγματα που μια επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν κλείνει γιατί μπαίνουν λαμαρίνες των εργοταξίων ή λόγω κρίσεων και αναδουλειάς, αλλά κλείνει τη στιγμή που οι λαμαρίνες απομακρύνονται κι ένα μεγάλο έργο παραδίδεται στην πόλη, κλείνει σε περίοδο που κάθε μέρα…ξεπουλάει», αναφέρει ο κ. Γαλαμάτης.

Κοντά στα 40 χρόνια λειτουργίας το συγκεκριμένο κατάστημα, που ξεκίνησε από τον Σερραίο προκάτοχό του, Θανάση (Σάκη) Ράπτη. Ακόμα παλιότερα, ήταν βιβλιοπωλείο ρωσικών εκδόσεων.

Related stories

Η Δήμητρα έχει ένα από τα ομορφότερα καφέ της πόλης, μπροστά σε ένα από τα ομορφότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης

συνέντευξη στη Μαρία Καρασπύρου Η Δήμητρα Γρηγοριάδου είναι η ιδιοκτήτρια...

Αποκάλυψη τώρα , το χάος γύρω από την παραγωγή του αντιπολεμικού έπους του Φρανσις Φορντ Κόπολα

γράφει η Φανή Εμμανουήλ Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η...

Πού θα συναντηθούν πέντε επιτάφιοι για πρώτη φορά στα χρονικά, στην πόλη

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της θρησκευτικότητας και...

“Baby Reindeer” ή αλλιώς η πιο ειλικρινής σειρά για την κακοποίηση

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Σειρές και ταινίες που βασίζονται σε...

Oι πιο όμορφες και λουλουδιαστές αυλές: Oι εκκλησίες που αγαπάμε

Η Θεσσαλονίκη, κρύβει μέσα της μυστικούς κήπους που ανθίζουν...