HomeCinemaΗ ταινία Peaky Blinders αναμένεται στο Netflix...

Η ταινία Peaky Blinders αναμένεται στο Netflix με τoν Cillian Murphy

Ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, έγραψε το σενάριο, με τον Τομ Χάρπερ να σκηνοθετεί. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Cillian Murphy επιστρέφει στον κόσμο των Peaky Blinders

Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για μια ταινία βασισμένη στην αγαπημένη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μέρφι ως Τόμας Σέλμπι, ο ήρωας του πολέμου που έγινε γκάνγκστερ και ανεβαίνει στον κόσμο του εγκλήματος στο Μπέρμιγχαμ του 1900. Ενώ η ταινία περιγράφεται ως «συνέχεια» της σειράς, οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται κρυφές. Το σενάριο έγραψε ο δημιουργός των Peaky Blinders, Steven Knight. Ο Τομ Χάρπερ, ο οποίος σκηνοθέτησε επεισόδια στην πρώτη σεζόν της σειράς, πρόκειται να διευθύνει την ταινία. Ο Knight θα είναι συμπαραγωγός μαζί με τους Caryn Mandabach, Murphy και Guy Heeley. Θα γίνει σε συνεργασία με το BBC Film.

Ο Μέρφι είπε, «Φαίνεται ότι ο Tommy Shelby δεν τελείωσε μαζί μου… Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυνεργάζομαι με τον Steven Knight και τον Tom Harper στην κινηματογραφική εκδοχή του Peaky Blinders».

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα γίνει η ταινία. Θα είναι ένα εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία των Peaky Blinders.

Πρόσθεσε η Χάρπερ: «Όταν σκηνοθέτησα για πρώτη φορά τους Peaky Blinders πριν από 10 χρόνια, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την επιτυχία της, βλέπαμε όμως την απίθανη χημεία του καστ. Το Peaky ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια – και γι’ αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό να ξαναβρίσκομαι με τον Steve και τον Cillian για να φέρουμε την ταινία στο κοινό σε όλο τον κόσμο στο Netflix.

 

 

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...