HomeΘέματαΗ παρηγορήτρα

Η παρηγορήτρα

Δεν είσαι εσύ μαλάκας, πουλόπομ, αυτή είναι Πασοκ. Αυτό ψέλλισα με αισθαντική φωνή στον Κεφαλογιάννη που έκλαιγε απαρηγόρητος στο ανυπέρβλητο μπούστο μου μετά από εξαντλητική πολιτική διαμάχη με τη Βασούλα. Εγώ βέβαια σκεφτόμουν το μπούστο μου, που είχε κοστίσει τριχίλιαρο, ούτε το Ρίο-Αντίρριο τόσα για να ανορθωθεί, άσε που σκας δέκα κολλαριστά να το περάσεις, εμένα και με ένα σφηνάκι με περνάς ένα χέρι. Καλή μου Ζιγκλίντε, φοβάμαι. Νομίζω ότι η αυτή η νέα σιλικόνη από παράγωγα ραδιενεργού πετρελαίου υφαλοκρηπίδας Κύπρου έχει κάνει το βυζί μου διεθνή παρηγορήτρα, έχει στεγνώσει ο στόμας μου να παρηγορώ, με την κακή έννοια, όχι του ξεσαγονιάσματος. Μην φταιν οι Τούρκοι, πάντως και ο Φουστάνος αναζήτησε θαλπωρή στα δύο στενά μου μετά την επίθεση από κακούς μετανάστες στο στενάχωρο Ηummer. Δεν είχα χρόνο για τα μούτρα του, παρηγορούσα τη φιλενάδα Φωφώ που ζυγίστηκε και συγχύστηκε, της είπα να κουρέψει λίγο τα κάτω μπραζίλιαν, αυτή άκουσε 50% από την Τρέμη, ίσαμε 5 κιλά έχασε, βάλε με το νου σου, Ζιγκλίντε, κοτζάμ Αμαζόνιο καλλιεργούσε η αγρότισσα, γλίτωσε και τις νέες αντικειμενικές.
Καλέ, είπα μετανάστες και θυμήθηκα εκείνο τον γκόμενο ψηφοφόρο ΛΑΟΣ που με έφτυσε για μια Μεγαλόχαρη, μεγαλύτερα από μένα, καμία, ήρθε η ώρα να τον εκδικηθώ ξανά, απαρηγόρητος με ικέτευε όταν το κρεβάτι μου έγινε σειρά με τον Σόμμερ Αλβανό με γερμανική προφορά, δάκτυλος της Μέρκελ στο σενάριο. Φεύγει πλέον μετανάστης στη Μεγάλη Αλβανία, μου το σφύριξε ο Υπ.Εξ της γείτονος που θέλει να τον βοηθήσει οικονομικά, ο γελοίος, εγώ έθεσα βέτο σε όλα τα γκομενικά που με παρηγορούσαν στη μετά ΛΑΟΣ εποχή μόνο με 150 ευρώ χωρίς ΦΠΑ αδήλωτα, Άδωνις σε λέω τα τεκνά, από Bajram Curri μέχρι Kakavija να βρει πόρτες, πόδια και αξιοθέατα κλειστά. Στα Τίρανα έχω ετοιμοπόλεμη την Φουρέιρα, που είναι ντόπια αλλά με καταγωγή από Μεξικό και ξέρει από machete, αν πάει να ξεφύγει προς Γεωργία μεριά, θα στείλω Τάμτα που δεν χωνεύει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ γιατί έκανε ρεπορτάζ για την αδυναμία λόγω ανορεξίας Κυπρίων καλλιτεχνών να χρησιμοποιήσουν τη φωνητική κλήση σε αι φοννν, ζωή σε λόγου μας, να προλάβω όσα δεν έζησε ο μακαρίτης, ήτοι κανα ομιλούν smartdildo με προσωπικότητα, να κάνω σχέση επιτέλους. Παρεμπιπτόντως, στην Καλομοίρα δεν μιλάω, έναν βρήκε, τον παντρεύτηκε, τί ξέρει από δράματα με σερνικά.
Βρακί να πλύνω δεν προλαβαίνω από τα μοιρολόγια, μόλις γύρισα από Silicon Valley, νόμιζα η ξελιγωμένη ότι τη μοιράζουν τσάμπα στις εκεί λαϊκές, έμπλεξα να παρηγορώ την οικογένεια του Steve μόλις αντίκρισαν το μπούστο μου, θα με χρειαστούν μετά θάνατον για το αι αμ γκον γιου σεξυ φακερ μοντέλο τα θρι μου εις την σκουερντ εξ εξ εξ τηλέφωνο για 5.000 συλλεκτικά κομμάτια, για τόσα φτάνει το μπούστο μου, έκλεισα κρυογονική και πετάχτηκα αμέσως στο σουαρέ του Αγίου Όρους να ρωτήσω Βαρθολομαίο τα περί δωρεάς σώματος κατόπιν κοινής χρήσης και δαιμονισμού εν ζωή. Απάντηση δεν πήρα, παρηγορούσε τον Ευφραίμ που του ξέφυγε το ντιλι με τα χρυσορυχεία Χαλκιδικής και η off shore όπως και το styling στα ράσα πάει κατά διαόλου με τους καταραμένους καταριανούς αλλόθρησκους  του Γιωργάκη. Πάω να ασφαλίσω το μπούστο, να βγάλω και γω τίποτις, αν σκάσει, γκόμενο πάντως δεν έβγαλα.

Άντρας της εβδομάδας: Ο Σαρκοζί. Λεχώνα η Κάρλα, μπάζο η Άνγκελα, βουβάλα η Αγκιλέρα, στην Ιταλία ο Μπερλουσκόνι, είπε να πηδήξει τους Έλληνες.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...